KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja također ne vidim elemente zbog kojih bi Hanfa zaustavila trgovanje dionicom! Situacija nije ni približna onoj iz 11/2009.g. sada je sve kristalno jasno, potvrđeno od člana UO, Matijaševića, a odluku Vlade RH svi također imaju na uvid. Dakle, ako netko ne vjeruje svemu što je do sada objavljeno, neka jednostavno zatvori oči i makne ticker KSST sa popisa dionica! Sa ovakvim bombastičnim naslovima, samo će se navući još kupaca!

Kolega, ali baš zbog moga prethodno navedenog tj. da HFP nema 75,6%, koji se spominju za paket, već da ima 83% dionica, netko od down drukera bi mogao opravdano poslat HANF/ZSEI upit za blokadom dok se ne utvrdi pravo činjenično stanje u svezi točne početne cijene po dionici (6380 kn ili 7000 kn) te točne početnea cijena paketa 601,4 ili 660 milijuna kn?

[/quote]

HFP JE ODLUČIO PRODATI SAMO 75,6% OVE FIRME iMAJU ONI VIŠE TOGA ALI PRODAJU samo 75,6%…IMAJU 83% a prodaju samo 75,6%…..IMAJU 83% a prodaju SAAMMOOOO 75,6%….HALLOOOU ZZTOP 8KAJ GOD TO ZNAČILO) …ONI IMAJU 83% A PRODAJU SAAMMOOOO .75,6%…..ZATO CIJENA 7000…..KUŽIŠŠŠŠ?? ,,,,75,6% …evo ja mislim da sam ti pomogao [smiley]
[/quote]

Aha… znači 6,6% ostavljaju za eventualni squeeze-out… po 5.000 ili 10.000 Kn… jer po 7.000 Kn KSST najvjerovatnije neće biti prodani…
[/quote]

Tako nekako…ali to je dragom bogu svejedno što će oni poslije raditi kad mene isplate.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@spiderman

pojasni – koliko su dužni vlasnicima konfiscirane imovine?

Žao mi je, ali zbog načina kako pišeš na temi, potraži sam ako te interesira!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

@spiderman

pojasni – koliko su dužni vlasnicima konfiscirane imovine?

[lol]

A SADA – VAŽNA POZITIVNA OBAVIJEST ZA SVE KOJI NA TEMELJU LOŠIH VIJESTI MISLE DANAS PRODATI OVU DIONICU ISPOD CIJENE –

Todorić ne samo da nije odustao od KAŠTELANSKIH STAKLENIKA VEĆ ĆE VRLO VJEROJATNO UPRAVO ON NABIDAVATI I PREKO 7000.
Upravo stoga je jučer Vjesnik i objavio vijest s onakvim naslovom a koja nema temelja ako bolje promislimo.
Razmislite – da itko od nas želi kupiti Staklenike, ne nužno zbog zemlje, da procuri tako nešto od vašeg menadžmenta – a procurilo je, da li bi vam to bilo u interesu – da privlačite tako pažnju gladnog naroda, i potencijalne konkurencije pri natječaju, posebice inozemne ?
Uzmimo u obzir ipak da su se u ovoj zemlji čak i neki zakoni znali izmijeniti radi Agrokor poslovnig Carstva, a u kojoj su mu službi tek novinski članci ?

DOKAZ – pogledajmo svi još jednom, malo bolje ČIJE je MIŠLJENJE jučerašnja vijest da je gospodin Todorić odustao od Kaštelanskih Staklenika…

PAM – PARA – PAAAAAM!

Romano – "SUPERuspješni" Wall STreet-ovac iz još uspješnije, "VELIKE" brokerske kućerine CREDOS-a na Maximiru ??

Kladim se da bi na skdd-u za 400 kn bilo tko od nas dobio CD s podacima kada je ovaj momak kupovao KSST-a i po kojoj cijeni – barem 4000, u petak ili jučer.

Dakle, imamo hiper sitnu ribicu koja istovremeno kupuje KSST na preko 4000 i plasira loše vijesti, ili je jednostavno toliko oslijepio od ljubomore što je jedan njihov klijent brstio ovo čudo na 1000 kn…

Dok su oni od tog istog klijenta dobili za kikiriki … onu prejadnu reketašku minimalnu poroviziju 20 kn koju naplaćaju i za 1000 kn transakcije.

Halooo????

I vi prodajete po 4500 na temelju ovakvih napisa ??

STRAŠNO!

Kressho

Heheh, čim netko stavi 30 kom. na prodaju bježe svi sa kupnje ko opareni! Kupili bi, ali nebi! [lol]

Heheh, čim netko stavi 30 kom. na prodaju bježe svi sa kupnje ko opareni! Kupili bi, ali nebi! [lol]

Ne stavlja "Netko" već Netko drugi [wink]

Spajderu, sad znaš kako se ruši cijena i kupuje 15 % jeftinije ono što raspeš dan prije [lol] [lol]

Kressho

Nije mi jasno zašto se netko toliko trudi dokazati da se u nešto isplati ili ne isplati investirati.Smisao foruma je iznošenje kvalitetnih vijesti,i relevantnih podataka o nekoj firmi,dobro malo drukanja ne škodi ,ali što je previše previše je.Svatko odluku o kupovini donosi na temelju nekog svog suda.Sumnjam da se takav sud može donjeti na temelju mnogih gore navedenih postova.Lp

"Toliku cijenu Duvnjak je, podsjetimo, opravdavao činjenicom da Kaštelanski staklenici raspolažu sa 478.000 kvadrata poljoprivrednog zemljišta koje će se vjerojatno prenamijeniti u građevinsko" … [lol] [lol]

Opet je nestalo 250 000 m2 … [lol] [lol]

Kressho

OBJAVILI NATJEČAJ PO 5500 KN i PONIŠTILI GA DA BI OBJAVILI DRUGI PO 7000 KN GODINU DANA KASNIJE JER NEMAJU KUPCA [lol] [lol] [thumbsup]

Mislim da ce netko već za dva dana opet skidati istinsku prodaju ovdje – onu od 4680 nadalje [wink]

Kressho

ma što bježe kad svi znate da je tako vrijedna?
vrijedna my ass [bye]

Pa, zašto nebi prodali? Uvijek ima netko tko je spreman prodati, ja im ne zamjeram! Target je najbitnija stvar u trgovanju sa dionicama, a ako ga nemaš, nećeš dobro proći. Ovome je target na 4.500, a ja isto imam svoj, ispod 7.000 kn nedam nikome! Sasvim nebitno koliko je danas, sutra ili prekosutra, vidjet ćemo cijenu za dva mjeseca! To mi je jedino mjerodavno ovdje!

ma što bježe kad svi znate da je tako vrijedna?
vrijedna my ass [bye]

Pa, zašto nebi prodali? Uvijek ima netko tko je spreman prodati, ja im ne zamjeram! Target je najbitnija stvar u trgovanju sa dionicama, a ako ga nemaš, nećeš dobro proći. Ovome je target na 4.500, a ja isto imam svoj, ispod 7.000 kn nedam nikome! Sasvim nebitno koliko je danas, sutra ili prekosutra, vidjet ćemo cijenu za dva mjeseca! To mi je jedino mjerodavno ovdje!
[/quote]

Pa ako je kupovao jučer po 4900 od nekoga od nas zašto ne bi imao target 4500 danas [lol] [lol] [thumbsup]

Kressho

400 000 kn PROMETA U MANJE OD DVA SATA , U BLAGOM PADU !!

Nema interesa kažeš ZZ Topchino ?

E pa Kostolany kaže da je to odličan znak [wink]…

Sad, šta vi mislite ovdje – je li bolji investitor Kostolany ili naš ZZ TOP ?

[lol] [lol]

Kressho

29 i 15 kom na kupnji povukli svoj nalog sa 4432 na 4400 ne bi li preplašili "ovog" na 4600 da se prospe…

[lol] [lol]

Pa kako da vam čovjek spusti kad je 4516 plaćao sa provizijom ? [wink]

Kressho

New Report

Close