KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Joj,,kako ovo dobro vuče danas mala stabilizacija da izračunamo zaradu pa dalje a i malo ovim novima pokažemo da nemogu za jedan dan zaradit 1000kn po dionici. [thumbsup]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Joj,,kako ovo dobro vuče danas mala stabilizacija da izračunamo zaradu pa dalje a i malo ovim novima pokažemo da nemogu za jedan dan zaradit 1000kn po dionici. [thumbsup]

Hi hi, novi možda ne mogu ali mi stari možemo … Kupljeno u petak na otvaranju prodano danas, extra cash flow na 13 komada – 11000… Ne loše za Plejboja burzovnog početnika, ha ?

Odmah sam se počastio sad sa dva besplatna na ovom toboganu maloprije, 4605 , heh zvuči skupo al kad je džabe tako mi svejedno
[wink]

Kressho

E da, ne idemo jos dalje kolega, ovaj novi geng igra tzv. Double Gejming, da istisnu sto vise po danasnjem prosjeku …
Al mozemo im utrapiti malo vruceg kestenja jos pred zatvaranje [lol] [lol]

Kressho

prodaja raste kao gljive poslije kiše….moguće da ćemo pred kraj dana gledati spektatukalarno iskrcavanje iz KSST [thumbsup]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

prodaja raste kao gljive poslije kiše….moguće da ćemo pred kraj dana gledati spektatukalarno iskrcavanje iz KSST [thumbsup]

Oćeš , oćeš .. Možda čak i doslovno pred kraj dana – u kinu Tuskanac na ponocnoj premijeri haha
[lol] [lol]

Iskrcavanje ce ici tek poslije natjecaja, jer bi nabidavanje za ovu kompaniju lako moglo potegnuti i do 8300 kn, evo baš mi je Roda prišapnula …

Kressho

***pazi da vam netko ne pokupi te dionice koje prelijevate s desno na lijevo [wink]

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Da, moguće je! Tamo vas sa kupovnim nalozima čekaju ovi isti što izlažu velike naloge na prodaji! Jer, ovako se ne prodaje!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Cekaj a ti tocno dizes palac iz razloga A-zato jer uzivas vidjet kad netko gubi novac, B-ljubomoran si pa bi i ti htio se nekako ukrcat al nemas love,ili C-jednostvno nemas kaj pametnije za rtadit pa drobis gluposti?

Da, moguće je! Tamo vas sa kupovnim nalozima čekaju ovi isti što izlažu velike naloge na prodaji! Jer, ovako se ne prodaje!
[/quote]

A o čemu ja pričam ? Spajderu opet me ponavljaš i ne daješ mi "credits" za to … Pa vidi se i iz SAAB aviona da je riječ o istoj ekipici … I isto tako se vidi da mnogo brljaju a pojma nemaju šta rade … Prodavači Magle ili Perja , sve u svemu …
Kupili od mene po 4900 sad mi dilaju po 4600, u cem je kvaka nemam pojma, al da – uzet cu jos koji komad sa +300 po dionici , zasto ne ?
Na 10 komada izmjene opet imam jednu po 1500.

Pa na 1500 valjda nece pasti [lol] [lol]

JOOOJ, ŠTO VOLIM PLAŠITI MALE KOJI GLUME VELIKE [pray] [lol] [cool]

Kressho

Ova prodaja je već davno viđena stvar,jedan naš poznati investitor se igra market markera i tako pokušava zaraditi i dokupiti jer mu je rizik kupnje na ovim razinama nikakav.

Cekaj a ti tocno dizes palac iz razloga A-zato jer uzivas vidjet kad netko gubi novac, B-ljubomoran si pa bi i ti htio se nekako ukrcat al nemas love,ili C-jednostvno nemas kaj pametnije za rtadit pa drobis gluposti?
[/quote]

d) volim spektakle (kad razotkrijemo vas drukere) [thumbsup]

pod ovom vladom nema nam spasa!!!!!

Ova prodaja je već davno viđena stvar,jedan naš poznati investitor se igra market markera i tako pokušava zaraditi i dokupiti jer mu je rizik kupnje na ovim razinama nikakav.

Malo je zakasnio rekao bi

U svakom slučaju slabo mu ide, kupuje po 4900 , prodaje po 4600…. [wink]

Hoce li mi netko objasniti gdje je tu zarada ?

Stvarno mi ne ide u glavu [lol] [undecid] [shocked] [lol]

Kressho

New Report

Close