KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Isprika, u slučaju da je 1m2 1000 eura, onda bi 1 dionica vrijedila 50.000 kn, ali to je nebitno!

Ovo je premiješno, kakve se cifre lupaju. Pa nije to kvadrat Straduna. Samo budala bi platila više od par eura za kvadrat poljoprivrednog zemljišta.

Daj navedi jedan primjer gdje je netko platio više od 10.000 eura za 10.000 kvadrata poljoprivrednog zemljišta?

No Face, No Name, No Number

Svaka čast ,lebowskom,presvletom smartu ako je on sa istim avatarom kao na prijašnjim forumima, ZIMZELENU da ostale ne nabrajam.Ja stvarno neznam zašto toliko neko ima protiv Ksst.I vidim da je opet u igri par tipova sastrane koji mute vodu,ja iskreno vjerujem da ču vidit kako prolazi moj nalog na cca 7000kn i još jednom ču napisat.Nije mi ciljda vas prevarim ili drukam cilj mi je da ja zaradim i svi ostali,bez obzira na osobnosti itd.Također ako budem u mogucnosti odmah prenet vijest koja je istinita. [wink] [pray] [kiss] [thumbsup]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Na zemljištu koje se ne može prenamijeniti će se saditi rajčica salata i ostala zelenjava, kvadrat zemlje ne vrijedi 7200 jer se ne može dobiti povrat uloženog kapitala idućih trideset godina.

Svi koji su jučer kupovali će pogubiti novce i ostati s fenjerom u ruci.

Što će nama neprijatelji kad imamo ovakve na burzi. Glupost je največi čovjekov neprijatelj.Ovaj ovdje je sa 7000 kuna po dionici već došao na 7200 kuna za m2 [lol] Ako tako nastavi do ponedeljka će dogurati do 50.000kn za m2. Trebalo bi na poslovnom uvesti neku vrstu testa za ulaz kao na primjer na SKKD kad gledaš top 10.Ali u malo blažoj varijanti da nebi i ja ostao vani [lol]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ja naprosto ne mogu da verujem da vi fakat mislite da će netko kupiti ovo smeće za 600 milijuna kuna… [shocked]

normalno da se neće prodati u 1. krugu, nitko u to ne vjeruje jer bi već jučer cijena probila 5000 kn. svima je jasno da će biti drugog, možda i trećeg kruga, a u svakom će cijena po 20% dolje.kad je HFP nešto prodao po početnoj cijeni!?!?
za ove koji su kupovali po 500-1000 kn nema problema, ali svi koji kupuju iznad 4000 kn mogli bi na kraju biti jako neugodno iznenađeni! [sad]
[/quote]
…a ako se nitko ne javi na natječaj nakon trečeg kruga,bit će đabe…donoljno će biti nazvati HFP i reči "ja preuzimam staklenike"

Todorić će ako se javi ponuditi 1 kunu po dionici + dugovi + zbrinjavanje radnika + ulaganja.
Standardno.
Njega a ni druge eventualne kupce ne zanimaju vaše dionice, zanima ih 51% koji će kupiti u direktnoj pogodbi sa Jadrankom plus lova ispod žita za kampanju i to je to.
Jadranka će dobiti poene u javnosti zbog novog ulagača i svi sretni osim ovih što lažu da će postojeći dioničari dobiti 7200 po dionici.
A jasno je i što ćete dobiti vi koji kupujete po nebuloznoj cijeni na burzi.

Dajte da razjasnimo do kraja.

Velite da je 400.000 ili 40.000 m2 već prenamijenjeno. Koliko još ostaje poljoprivredno , a sada se
nalazi u vlasništvu KSST?

I drugo pitanje- da li su planovi oko širenja Zračne luke Split u direktnoj vezi sa tim poljoprivrednim
ili sa trenutno već izglasanim prenamijenjenim- građevinskim zemljištem?

Što je DIREKTNO podiglo cijenu dionice ? KOja vrijednost ? Hvala normalnima za odgovor.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Miami,
problem je što se zemljište neće i ne može prenamijeniti zbog GUP i vodotokova na tom području. Dio zemljišta je već prodan, dio želi grad Split, ali to je sve nebitno.
Ono što neki ovdje tvrde da će zemljište postići vrlo visoku cijenu jer će se prenamijeniti u građevinsko ne pije vodu.
A Kao poljoprivredno zemljište ne može oporavdati cijenu od 7200 kunića po dionici niti bi ti itko pri zdravoj pameti ponudio.
To bi značilo da je iskeširao 350 milijuna kuna za 51% da bi uzgajao salatu i papriku.
Kompanija ima nagomilanih gubitaka, zahtjeva dodatna ulaganja, zbrinjavanje radnika itd
Sad vi kao poduzetnik izračunajte obzirom na konkurenciju iz Agrokora kroz uvoz jeftinog povrća i uvoz iz Makedonije kad bi vam se ta investicija isplatila?

Znači, prenamijenjeno zemljište koje je do jučer bilo poljoprivredno- sada po procjeni
STRUČNJAKA- vrijedi 1390,00 kn / 1 m2 X 400.000 m2 = 556.000.000,00 KUNA .

I to je jedina vrijednost koja knjigovodstveno diže vrijednost FIRME KSST ?

I odmah će to prodati po cca 200/eura / m2= tj. ZAPAKIRANO U DIONICE FIRME KOJA JE DO JUČER BILA U GUBICIMA ?

Pa, zašto onda treba Vladi ostatak dionica , ako ODLUKU o prodaji , kao većinski vlasnik
mogu donijeti odmah / pitanje kolega na forumu/ tj.

ŠTO AKO SE ZEMLJIŠTE / KSST D.D. / NIKOME NE PRODA? Tko ima = 556.000.000,00 MIL za VLADU
da im iskešira odmah?

NITKO. Vlada će skupiti – isto kao i za INU , sve što mogu…a onda će to nekome bezveze uvaliti-
temeljem NATJEČAJA ZA PROŠIRENJE OBJEKATA – HOTELA , BLABLABLA…. I KONCESIJU ZRAČNE LUKE SPLIT…za što se valjda , nadaju da će najveće svjetske zračne kompanije – poluditi i odmah
im dati novac ….. a LUKA RAJIĆ GA IMA….pitanje , hoće li investirati u tako- nešto ……

Je, dobro..nek onda traže investitore………PO TIM CIJENAMA !!!

Ako Vi to sve znate…zašto je onda 3.000.000,00 kuna u dionicama jučer- netko prodao po tim smiješnim cijenama …………???????????

Ne to prenamijenjeno zemljište je prodao još dok je bilo poljoprivredno izrealcima za 18 milijuna kuna.
Kaštelasnki od toga nemaju apsolutno ništa. To su obične laži koje se proturaju.

Evo npr kako bi mogao izgledati razgovor Čobi – Rajić.
Čobi-koliko bi ti dao
Rajić- kunu
Čobi- a Mami
Rajić-standardno
Čobi-a kako ćemo to prikazati u javnosti
Rajić-reci da ulažem 500 milijuna, znaš ja dajem vama, zbrinjavam radnike, plaćam dugove, a treba se puno uložiti da bi to postalo profitabilno, to će me koštati te novce kroz deset godina..
Čobi-aj dobro imaš pravo
Rajić-svejedno ti to predstavi kao da je plaćam državo 500 miljona, to je vama politički plus a nije ni daleko od istine
Čobi- a dionice
Rajić- 51% za kunu plus ovo što sam rekao to je to
Čobi-dobro prenijeti ću Mami

Ako Vi to sve znate…zašto je onda 3.000.000,00 kuna u dionicama jučer- netko prodao po tim smiješnim cijenama …………???????????

Zato što ima puno pohlepnih kojima je servirana priča o 7200 kuna po dionici. Takva ista od istih ljudi je servirana za Tnsa da ide dividenda od 11.000 kuna a sad su pred stečajem.
A ekipi nije strano ni trgovanje između sebe da bi stvar podmazali.
I CRAL-om se trgovalo na isti način pa pogledaj gdje je sad i pitaj one što su kupovali po 5000 što misle o svemu?

Opet cu napisat da me fascinira kolicina ljudi koja do prije 2 tjedna nije ni cula za ksst a kamoli da je posjeduje,ljudi dragi pa sta vas briga ako svi mi ovdje koji imamo dionice na kraju ispadnemo magarci,ne kuzim da se netkom da pisat o necemu kaj uopce ne posjeduje to je kao da ja raspravljam sa susjedom o njegovoj jahti i pljujem po njoj a niti imam tak nesto niti se razumijem.
Volio bi da mi netko objasni motive koje pronalazi u pisanju tj. trkeljanju gluposti ovdje a nije vlasnik dionice.

New Report

Close