Nadajmo se da i ovaj put neće biti samo prazna priča 😉
Procjena mi se čini ok.Ako bi se prodalo po zatraženoj cijeni,nakon isplate duga ostalo bi cca 1555 kn po dionici,doduše to je malo teško za virovat ali čak i ako se proda za 50% zatraženog opet bi ostalo cca 355 kn po dionici što i nije tako loše za davno otpisanu lovu 😉 Sad samo triba držat fige da se to uspije prodat.
Procjena mi se čini ok.Ako bi se prodalo po zatraženoj cijeni,nakon isplate duga ostalo bi cca 1555 kn po dionici,doduše to je malo teško za virovat ali čak i ako se proda za 50% zatraženog opet bi ostalo cca 355 kn po dionici što i nije tako loše za davno otpisanu lovu 😉 Sad samo triba držat fige da se to uspije prodat.
[/quote]
A gledaj ….. ZL Split je svojedobno tražila oko 70 000 m2 od pogona Resnik a kupili su za parking oko 48 000 m2 ….. a po ovome bi sad trebali kupiti sve pod IS zonom. Niji mi jasno za šta im treba
jedino ako ne misle kupit “po ovoj smišnoj cijeni” pa onda napravit prenamjenu za “pravo građevinsko” ( to su vridnost nekoliko puta veće od ovdi spomenutih) …… koja bi to rađa bila …….
A ti zadovoljan i sa 300-njak kuna.
A gledaj ….. ZL Split je svojedobno tražila oko 70 000 m2 od pogona Resnik a kupili su za parking oko 48 000 m2 ….. a po ovome bi sad trebali kupiti sve pod IS zonom. Niji mi jasno za šta im treba
jedino ako ne misle kupit "po ovoj smišnoj cijeni" pa onda napravit prenamjenu za "pravo građevinsko" ( to su vridnost nekoliko puta veće od ovdi spomenutih) …… koja bi to rađa bila …….
A ti zadovoljan i sa 300-njak kuna.
Je i to što kažeš 😉 ali ovde me je strah da ne bude kao i kod svih naših firmi u stečaju,da se imovina proda za vrijednost duga i dioničari dobiju da ne kažem što…,uostalom neznam ni jednu firmu u HR koja je bila u stečaju a da su nakon rasprodaje imovine dioničari dobili ni kune.Ovde sam ostao zaglavljen sa nekih 100-tinjak dionica koje nisam prodao naivno se nadajući da zbog odnosa imovina/dug stečaja neće biti, tu sam lovu davno otpisao pa se držim one stare “bolje išta nego ništa” 🙂