Kakav je ovaj novi forum pa ovo je za probit na mozak. Onoga koji je ovo “kreira” trebalo bi obisit za jaja.Nepregledno,lose,losa komplicirana rjesenja pod krinkom kreativnosti. Jednom rjecju sr.anje.
U Hrvatskoj nitko više ništa ne lektorira, svi mediji su spali na razinu dječjeg vrtića. Samo se prepisuje sa puno grešaka.
“KSST imaju 600 tisuća hektara”
A vidi je Miro. Ova dionica je poput ptice umiru pjevajuci. jos 200 minuta trgovanja,a cijena narasla 18%.
Poštovani,
na ovoj temi , više nikad nećemo vidjeti komentare našeg prijatelja GolubV.
Golub Vlado,/ 57 g /preminuo je nakon kratke i teške bolesti Danas je pokopan u 14.00 sati
na čakovečkom groblju..
Bez, obzira na sve- dragi Vlado, KAŠTELANSKI STAKLENICI, bili su tvoja opsesija.
Vjerujam duboko, da će se cijena oporaviti i da će poslovati onako kako bi i ti htio.
Svaki poduzetnik ima svoj put…… ostat ćeš nam u dubokom sjećanju..kao uspješan čovjek,
dioničar i prijatelj. miami
A hebote ne mozes virovat.
Daj me nemoj hebat…
U 90% slucajeva se nisam slagao s njima, ali bas mi zao covjeka…
Počivao u miru!
Otkud pravo novinarki HRT-a da danas 2.12.2015 bez imalo ustručavanja napravi članak u dnevniku kao konstrukciju di je firma KSST prikazana kao firma slučaj sa citiram “golemih 100 miliona kuna duga” i bez imalo obzira konstatira kako će se teško pronaći kupac za 200 miliona kuna.
200 000 000 kuna / 700 000 m2 uknjiženih na KSST = 285kuna po m2 ili po tečaju 7,6 = 37,59 EURA???
Da li itko zna da se u Kaštelima po OVOJ CIJENI prodaje zemljište???
Otkud pravo …………………… pa vjerojatno je zaposlena za stalno
Kolega javi se redakciji dnevnika i uputi oštar prosvjed zbog ……………… ma zaboravi
Ovo je TVZagreb …………. a mi smo u 80-tima
Otkud pravo novinarki HRT-a da danas 2.12.2015 bez imalo ustručavanja napravi članak u dnevniku kao konstrukciju di je firma KSST prikazana kao firma slučaj sa citiram "golemih 100 miliona kuna duga" i bez imalo obzira konstatira kako će se teško pronaći kupac za 200 miliona kuna.
200 000 000 kuna / 700 000 m2 uknjiženih na KSST = 285kuna po m2 ili po tečaju 7,6 = 37,59 EURA???
Da li itko zna da se u Kaštelima po OVOJ CIJENI prodaje zemljište???
Kad bi toliko uvatili to bi bila puna saka brade. I ja se pitam odakle pravo nounarki da pise da ce se prodat za te pare. Jedino da se sve raskupusa i prodaje po parcelama mozda bi i dobili te djenge. Rado bi kupija jednu parcelicu od 2 Ha samo da mogu gledat avione kako slecu i uzlecu.
Frankie ja ne znam kako ti pristojno odgovoriti ali brza cesta Split Trogir, most Trogir Čiovo, premještaj zračne luke u Dugopolje, i prostor zračne luke sa KSST bi doveo do najveće parcele za građenje u Hrvatskoj ako ne i u regiji.
Takva parcela ne bi bila zanimljiva par lokalnih tvrtki nego internacionalnim fondovima, grupacijama a samo nebo je granica što bi se moglo i trebalo na tolikoj povrsini izgraditi.
Govoriti da kvadrat zemlje ne vrijedi minimalno 200 Eura na današnji dan je blago rečeno bezumno.