E hebi ga,ode baba s kolačima. Mogli su čekati do 13h da rasprodam neke moje bedake [angry] Ako sad rasprodam bedake sminusom (i to poštenim) a cijena nakon blokade ksst skoči onda sam v riti [undecid]
Ekipa recite vi meni, dolazite li na skupštinu da malo proslavimo!? [smiley]
Pozdrav od sindikaliste iz Londona [thumbsup]
DELUX
nisam ti ja savjetovao da kupuješ kaštelanske staklenike do 400, niti sam ja kupovao do 400…
ja sam kupovao do 350, a tako sam i vama savjetovao na svakom našem sastanku, usput sam vam znao spomenuti i tep i hrvatske duhane i finvest i janaf….sjetićete se vi i toga kad dođe vrijeme, k’o što je danas sad došlo vrijeme staklenika
2011. godina biti će upamćena kao godina staklenika
DELUX
nisam ti ja savjetovao da kupuješ kaštelanske staklenike do 400, niti sam ja kupovao do 400…
ja sam kupovao do 350, a tako sam i vama savjetovao na svakom našem sastanku, usput sam vam znao spomenuti i tep i hrvatske duhane i finvest i janaf….sjetićete se vi i toga kad dođe vrijeme, k’o što je danas sad došlo vrijeme staklenika
2011. godina biti će upamćena kao godina staklenika
isti vrag, 350 ili 400
meni se u to vrijeme vise svidjala ina i neke druge dionice
Oboje zaradili [thumbsup]
ako netko kupi na natječaju KSST po tih 7000 kn po dionici, je li u obvezi javne ponude po toj cijeni za sve ostale dioničare?
Je.
čestitke dioničarima KSST-a i poseban pozdrav kolegi smartu [thumbsup]
To znaci svima onda, jer meni se pari da su sad svi dioničari Staklenika.
Kolega Smart svaka čast………ovo je bio ubod epskih razmjera a do kud će ići vidit ćemo……
[shocked]
Očitovanje:
ako netko kupi na natječaju KSST po tih 7000 kn po dionici, je li u obvezi javne ponude po toj cijeni za sve ostale dioničare?
Je.
[/quote]
pa onda i da se kupi po 5000 kn i proda po 7000, zarada je fantastičnih +40%… a da se kupi sad po 4500 i proda na 7000 onda je zarada još veća +55% …nice [smiley]
JA mislim da će obzirom na početnu cijenu ovo otići u javnoj ponudi oko 10.000 kuna. Što meni koji sam kupovao na cca 700 nije zanemarivo. [thumbsup]