KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KSST (Kaštelanski staklenici d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Eh…

Znam da vas ima dosta mladih i novih na tržištu kapitala, ali zarađivali smo mi ovako i 2005., 2006. i 2007.g. ATPL, ULPL, TNSA, SNBA, INGR… Na svemu po 10-15 i više puta, uh, kad se samo sjetim. A, Zimzi!? [cool]

Na TNSA smo posebno dobro zaradjivali … sa 11 000 kn pljus na 6000, izlaz 5900 do 3600 – a zahvaljujuci kome Smart ?
Da, da, i Plejboj je imao svojih punih 16 komada tada… Ali onda je doslo vrijeme "mudrih" investicija od strane tamosnjih mahera pa je TNSA pocela svoj put ka dnu …
Posla za Poskoka kao u prici … a vruc kesten u rukama mnogih, eto ga sada na hiljadarki 😉
Bice i ovdje jos belaja – kada se nitko ne javi na natjecaj Kastelanskih Staklenika pa krene tobogan ..
Budimo realni – je li stvarno mi ovdje znamo da će se pojaviti kupac već u prvom krugu na 7000 ili su to ipak špekulacije ?

Većina natječaja HFP-a se ipak ponavlja sa diskontom, nekad i po par puta …

Kressho

Eh…

[lol] [thumbsup] [lol]

a sada – SPEKTAKL!

Kressho

Ekipa ne zna kako se kupuje – ništa, ajmo im onda prodati sad pa poslije od njih kupovati nazad jeftinije [wink] [lol]

Kressho

S P E K T A K L!

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

S P E K T A K L!

ludnica, uletio na 4000, za par minuta prodao na 4300 [thumbsup]

moji postovi su osobno mišljenje te nisu investicijski savjeti niti poziv na kupoprodaju dionica!

Zašto ljudi danas prodaju? Zar netreba čekati bar 7000kn?

OVO JE LUDNICA!!!

Ubiše ovog na 4k ko zeca

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

sad treba uletit !!!!!!!

Ja ću ipak sačekat službenu vijest da ide natječaj za KSST, pa makar sutra morao kupovat na otvaranju po 4000 kn.

ne bu sutra po 4k
bit će blokada
vidjet ćemo koja
[/quote]

eto kolega, ja omanuo
vi?

Ovo je zaista bilo najlakše zaradjenih 10% ikad……. [thumbsup]

S P E K T A K L!

ludnica, uletio na 4000, za par minuta prodao na 4300 [thumbsup]
[/quote]

Greška , vidiš li prodajne naloge , samo 53 komada u prvih 20 , slobodnih dionica gotovo da nema , kod mene je 19 i čekam ponudu za preuzimanje.

New Report

Close