Game over lopina!!!
Ne troši energiju..
Prebaci fokus na poljoprivredu i brodare…
Kako bi se ode trebao postaviti DUUDI ….formalni vlasnici su oni. Zašto bi stečajni upravitelj bio bolji prodavač od njih. Za usporedbu ako imaš tri stana vrijedna 300 000 a dug 100 000 i sad tražiš od suda osobni bankrot i da neko treći umjesto tebe ide u prodaju dijela imovine…… svi bi rekli da je dudala nad dudalama a obitelj bi tražila od suda da ga proglase neuračunljivim.
Ko god prodava KSST prva ponuda će biti po procijenjenoj vrijednosti od sudskog vještaka tj. po tržišnoj …… a tržišne cijene su oko 200 € m/2
Imam osjećaj da je namjerno isprovociran postupak pokretanja stečaja samo da se riješe Jakovine i Paladina.
Min fin je zatrazilo stecaj tvrtke ..to su vam kolega novosti. Objavljeno u reg dnevniku
ista priča kakva je bila na DKVS, DIOK sad ide i ovdje. sutra će se mahnito rasprodavati da se proda što se uspije iznad 100 kn.
uskoro očekujte delistiranje pa game over,
tko misli da će ovdje nešto ostati za dioničare nakon stečajne rasprodaje imovine i namirenja vjerovnika neka pogleda topik DKVS-a
http://www.poslovni.hr/forum/tema/dkvs-akovstina-dd-573?page=204#post_1513882
kad pogledate malo bolje, čak su isti ulagači u obje ove dionice, tj. lopina & co [emo_vrtimise]
Nemojte pretjerivat s likovanjem ….. još je moguć dogovor DUUDI i MF… uvjet je da se popriča …može i telefonijom
Nije ovo ni tvornica i hotel …. ovo je ledina ali građevinska
Pa u Trogiru i Kaštelima i okolici nema građevinskog ispod 50 € a kamoli prvi red do mora tj. plaže
@ Frankie
Nemoj zaboraviti ujutro maknuti onih tisucu komada s kupnje, moglo bi te lupit po djepu 😉
Uskoro ce Uskrs, a direktor je do tada obecao kapulicu uz janjetinu.
120 dana kasnije, stecaj je najavljen, a do Uskrsa bi mogao biti i potpisan.
T. Jakovina govori o unistavanju firme. Dugogodisnjem unistavanju. A “njegov” direktor vec dvije godine vodi firmu koja uprihodjuje sve manje i manje, kojoj su troskovi osoblja veci od ukupnih prihoda, u kojoj vise ljudi radi u administraciji nego u proizvodnji, koja je dva puta trazila odgodu rocista za PSN i da bi na kraju PSN pala bez ispaljenog metka.
Jel Jakovina toga svjestan? Nije. Njemu je propala poljoapoteka. Zna on kako je kad firma propada, ali ne zna kako izgleda uspjeh.
Ja i dalje mislim da postoji mogucnost kaznenog postupanja radi neodgovornog postupanja javnom imovinom. Da si pravi i da vidis da se stvari ne daju srediti, dao bi ostavku pa cista obraza gledao kako drugi (ne)rjesava situaciju. Ovako si ti odgovoran ako dodje do problema jer si primao placu, a ucinio nisi nista. Stovise.
Ma kakvi maknit.Sutra cu pojacat bid.Ja tek pocinjem kupovat. Ako je drugima ovo vrdilo na 1200,800,500,300 meni vridi po 100.Zasto ne.
Ako će biti poštene rasprodaje, bilo bi super.
Od Top-10 se u najboljem slučaju moze skupiti ispod 3000 dionica.
Ako svi hoće dat za 100kn – izvrsno.
To nije ni 300000kn.
Ja sam to pokupim. [emo_smijeh]
kolega kvart99
Molim vas stanite u red.
Vidim ja da neće bit tako lako prikupit pristojnu količinu.
Izgleda da nisam jedini kome ovo i u stečaju vrijedi stotinjak kunića…..[emo_smijeh]
Prvih 10 kupio jucer. Preostalih 40 danas. Sad cemo vidit tko stvarno ima muda i zivaca i koliko je spreman ukrcat na ovu kladionu. Ako od stecaja ne bude nista koliko ovo vrijedi. Ako se stecaj dogodi i sve rasproda koliko ce nam ostat. Ajmo kockari da vas vidim sutra.