Izuzece ce ponistit vec donosenu radnju. Ma tebe treba stavit za Ustavnog suca.Steta da ovakav pravni ekspert gubi vrijeme na ovako trivijalne slucajeve. Kralju naj si jaci.Samo naprid. Cila Dalmacija je uz tebe.
Pa čak ti mogu reći Frankie da me zovu dolje dečki iz Solina i Zadra i dali su mi podršku u ovome, ni njima nije u interesu stečaj jer su plaćali ovo bolje da ne znaš koliko, ne smijem to ni spominjati ovdje
Njihova punomoć za udrugu ti putuje busom sada prema AKZ
Kressho,kakav stariji biznismen. O cemu ti? Ja sam 74. godiste ie vise se osjecam kao mladji hostapler kokosar,a ova masaza ce vam otprilike zavrsit ovako,a happy enda nece biti.
Detaljni pregled predmeta
Sud
Općinski sud ZAGREB
Broj predmeta
Ovr-2375/10
Država KO
Hrvatska
Katastarska općina
GRAD ZAGREB
Nadležni katastar
PODRUČNI URED ZA KATASTAR U ZAGREBU
ZK uložak
25847
Katastarska čestica
6339/1, 6339/6, 6339/7, 6341/3, 6314/4, 6314/5, 6314/6, 6314/7, 6314/8, 6342/3, 6342/4, 6342/5, 6342/6, 6343/3, 6343/4
Vrsta predmeta
Ostalo
Površina
602.035 m2
Vrijednost
86.952.930,00 kn
Država naselja
Hrvatska
Naselje
Zagreb
Općina
Grad Zagreb
Županija
Grad Zagreb
Adresa
nije navedena
U naravi predstavlja
kč.br 6339/1 – tri staklenika, dvirište i livada površine 52.794 m2; kč.br. 6339/6 – jedna kuća i tri zgrade bb označene u kopiji kat. plana brojem XI tlocrtne površine 226 čm, broj XII tlocrtne površine 130 čm, broj XIII tlocrtne površine 99 čm i broj XIV površine 169 čm te ekonomsko dvorište i livada ukupne površine 13.398 m2; kč.br. 6339/7 – livada površine 22.966 m2; kč.br. 6341/3 – sedam staklenika, dvorište, livada i oranica površine 105.675 m2; kč.br. 6341/4 – put površine 2.285 m2; kč.br. 6341/5 – tri staklenika, hala za supstrate, sortirnica i pakirnica cvijeća, dvorište, livada i oranica površine 32.807 m2; kč.br. 6341/6 – dvije kuće bb označene u kopiji kat. plana brojem XV tlocrtne površine 136 čm i broj XVI tlocrtne površine 216 čm, dvorište, livada i oranica ukupne površine 16.092 m2; kč.br. 6341/7 – livada i oranica površine 3.670 m2; kč.br. 6341/8 – put površine 1.260 m2; kč.br. 6342/3 – staklenik, dvirište i pašnjak površine 31.369 m2; kč.br. 6342/4 – pašnjak površine 5.133 m2; kč.br. 6342/5 – pašnjak površine 2.052 m2; kč.br. 6342/6 – pašnjak površine 2.414 m2; kč.br. 6343/3 – livada površine 5.022 m2; kč.br. 6343/4 – livada površine 8.161 m2
Ročište za predmet
Datum dražbe
22.04.2015 09:30
Adresa dražbe
Općinski građanski sud u Zagrebu Ul. grada Vukovara 84 Soba 327/III
Uvjet prodaje
Nekretnina se ne može prodati ispod 2/3 utvrđene vrijednosti.
Razgledavanje
13.04.2015. u 13,00 sati uz sudskog ovršitelja Roberta Berenda
Jamčevina
Kao kupci mogu sudjelovati samo osobe (fizičke i pravne) koje su najkasnije 8 dana prije ročišta dale jamčevinu u visini 10% od utvrđene vrijednosti nekretnine. Jamčevina se uplaćuje na sudski depozit HR1723900011300003265, model HR05, pozivom na broj 116-2375-10, a kupac je potvrdu o prethodnoj uplati jamčevine obvezan predočiti sucu prije nego što sudac pristupi dražbi.
Datum odluke o prodaji
08.01.2015
http://www.poslovni.hr/forum/tema/burza-izbacila-devet-dionica-jer-nitko-njima-nije-trgovao-34940
Ovo mi je najjače, odma ih devet izbaci mačka i bok .. Kao ono “Kaj će mi to tu na burzi .. ? Ipak je burza moje osobno vlasništvo .. ”
[emo_smijeh][emo_smijeh]
Moguce…I..?.kako ste sami objavili .”Nekretnina se ne može prodati ispod 2/3 utvrđene vrijednosti “”..
Kolika je ono vrijednost Resnika..? ZL je za 54,7 mil kupila 48 000 m2 ili 1140 kn /m2..Koliko ono jos imaju staklenici tamo zemljista ? 170 000 m2 ili cca 194 mil kuna..!!..Uzmite da se proda za 2/3..Isplaceni svi dugovi I jos ostane !!
E kolega Frankie previse ste vi angazirani u rusenju ove tvrtke I dionice da bi bi vam interes bio samo zarada u “krugovima ”
Pozdrav
Ne budite sigurni kolega..ovo nisu kuce I tvornice..rusevine u koje morate ulozit da bi nesto od njih imali..ovo je ravno zemljiste izmedju zl I mora..Ne brinite se da nece imat kupca.
Pozdrav
ZL se mora sirit..I zl mora osigurat sigurni pojas zemljista ok osvojeg podrucja..Zl je omedjena sa zemljistem staklenika I jedini nacin da se siri je placanje tog zemljista ili manifetluci koje drzava upravo s njim cini.
Ovo je istina sta Lucijan govori,usudjujem se reci da govori ka sveto pismo i svaka mu piza. Jednostavno zracna luka mse ora sirit pogotovo tu mislim na duzinu piste kako bi mogle slijetati vece letjelice od ovih koje imamo trenutno(npr Boeing 747,A-380,space shuttle) no kako zemlja ispred i iza piste ne pripada staklenicima predlazem da se pista nastavi pod kutom od 90 stupnjeva na sadasnju u smjeru parcela koje su vlasnistvo staklenika kako bi se dobila potrebna duzina.Ja mislim da je to izvedivo,a u interesu je u ZL SPlit i staklenika. A ako to ne ide onda priko stare magistrale stavit most i nadozuntat na onaj komad zemlje sta vodi dole prema moru di su sad oni porusni staklenici.Tu se moze dobit bar jos 400 metara duzine do mora onako ugrubo.
Znate vi dobro kolega o cemu govorim..I pricajte to vi nekom drugom da ste ovdje samo0 radi zabave…Btw..za parking je zl platila 54,7 mil kuna !!..
Normalno , govorim o stečaju s preustrojem nakon što firma promijeni Vlasnika
Protežira se Stečaj tako da se pogoduje poznatom kupcu, čak mi se čini da sad znam i tko je, gospodin koji uredno prijateljuje sa određenim Ministrima i još nekim ljudima i voli partijati ovako inače
E sad, dali doista netko ovdje vjeruje da će se itko usuditi riskirati da komad zemlje koji bi još eventualno mogao interesirati ZL SPLIT pokupi neki Rus na dražbi po trećini cijene i potom uredno ucjenjuje državnu tvrtku koja se sprema za koncesiju na 40 godina ?
Pa ti bi rukovoditelji morali biti ludi i nezreli ko Plejboj na prvoj godini studija i upravo to bi im se desilo jer sada ovo motre svi najjači igrači top svjetskih consulting kuća i trljaju ruke po uzoru na Kestenjara Amzu s Tuškanca …
Druga opcija, ona koja se men čini da se ovdje sprema je otkup kompanije u stečaju od strane određenog gospodina u poslu inače sa medjunarodnom trgovinom, koji taj stečaj neće uopće zatvoriti odmah nego će tijekom njega sam prodati te parcele koje mu ne trebaju a trebaju nekom drugome ..
KOME ?
Državi.
Svi znamo kolko Država plaća privatnim mogulima kad im ovi nešto prodaju
Više nego će kupac platiti za čitavu kompaniju, u stečaju
Gdje smo svi mi sitni inćuni u ovome… ?
Objanit ću vam dok ovo bude objavljeno
Ovo je po meni ne neočekivana prilika nego nedočekana prilika jos tamo od 1500 čuna. A čuj ja sam ti sitan kokošar. Nisam ja čunka ka ti da sam okruzen moćnim prijateljima i poslovnim partnerima. Ja se eto igram tu sa sicom pa ako sta usicarim dobro.Ako ne opet dobro.
Ovo je istina sta Lucijan govori,usudjujem se reci da govori ka sveto pismo i svaka mu piza. Jednostavno zracna luka mse ora sirit pogotovo tu mislim na duzinu piste kako bi mogle slijetati vece letjelice od ovih koje imamo trenutno(npr Boeing 747,A-380,space shuttle) no kako zemlja ispred i iza piste ne pripada staklenicima predlazem da se pista nastavi pod kutom od 90 stupnjeva na sadasnju u smjeru parcela koje su vlasnistvo staklenika kako bi se dobila potrebna duzina.Ja mislim da je to izvedivo,a u interesu je u ZL SPlit i staklenika. A ako to ne ide onda priko stare magistrale stavit most i nadozuntat na onaj komad zemlje sta vodi dole prema moru di su sad oni porusni staklenici.Tu se moze dobit bar jos 400 metara duzine do mora onako ugrubo.
ne vidim razloga, zašto se zaustavljati na obali mora ukoliko to nije dovoljno, naša besposlena građevinska industrija spremna je svim raspoloživim sredstvima, ljudima i srojevima priskočiti u pomoć i izgraditi, ako bude potrebno još 200-300 m nad morem, tako da turisti mogu pri izlasku iz aviona odmah u kupaćima skakati u more, da se osvježe od puta, tako bi jednim udarcem pokrenuli staklenike, ZL, turizam, promet, ma sve, zato i jesam dugoročni ulagač ovdje, jer nikada nije nedostajalo ideja, osobno mi se najviše sviđala ona o pranju nosača aviona, e to da je prošlo, prijavio bih se i sam za taj posao, samo da vidim taj nosač i avione