I to je tebi normalno da idu rano u mirovinu, samo zato sta imaju beneficirani staz ili su bili saborski zastupnici??? Nije ni cudo što nam je ovako kako je 🙁
***ti si bedak, ak misliš da je ikome normalnom to normalno… to je normalno jedino tvojemu gazdi.. ali za sve krpelje poput tebe imam želju da odradite naprimjer samo 3 godine na rengenu ili 5 godina ko temeljni policajac zadužen za birtijaške tučnjave
Za info svih od visokog trgovackog suda ponistena odluka hanfe za belje je bila 2011 godine. Tada je bitcoin vrijedio od 0,33 centi pa do 4 dolara. Danas je 8000 dolara. Tada je po rijecima samog DemiZona pocelo njegovo legendarno bogacenje.
Procitajte njegove rijeci i vidite kako se to radi ( izvadak iz DemiZonovog posta ) :
” ja sam u kriptovalutama zahvaljujući belju, zato te se i sjećam otamo, ono kad je Toda treba dati ponudu, hanfa donijela odluku pa na kraju ništa…nakon toga sam ušao u kriptovalute razočaran u ikakvu zaštitu dioničara na hrvatskom tržištu kapitala… ja sam samo na kupnjama minera, isprva s3 pa do zadnje s9 vratio ni neznam broj puta više love nego sam uložio, da opće rast bitcoina ne računam…prije 4-5 godina prvih 9 mjeseci struje za minere sam tupson tada platio oko 16 bitcoina, onda znaš koliko sam iskopao…zato me tvoja dušebrižnost za moj novac na Krakenu nasmijava, niti ću izgubiti na Krakenu niti će Kraken barem ove godine ikoga prevariti za jedan jedini cent…”