Kraš objavio poziv za dokapitalizaciju do 50 milijuna kuna

Naslovnica Forum Komentari članaka Kraš objavio poziv za dokapitalizaciju do 50 milijuna kuna

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Baba je zasad uspjela, u 30 godina joj je “nominala” narasla sa čak 400 na 405 kuna. Veliki uspjeh čobanske princeze iz Benkovca. Odmah su mesari i konjokradice postavili naloge na burzi na 400 da ne bi netko slučajno nešto upisao u dokapu, pored njih. Nakon ovog će vjerojatno ići zajednička javna ponuda klaoničara i ESOP-a.

A navodno je pored poslovne ljubavi planula i ona prava, strastvena izmedju najstarijeg konjokradice i poddinarske vile, Ravijojle. Vidjeni su kod Macole kako se zajedno ubijaju u gučetini i nogicama od prajca. Treba imat dobar želudac za učerat ždrepca u Ravijojlinu špilju, propadaču. Al sto se mora, nije tesko, ipak je ona mesarima spasila 30 milijuna kuna koje su naivno posudili Gazdi na mjesec dana, tik pred raspad Imperija. Tu je Ravijojla pravovremenom dojavom sto se Gazdi sprema, očito zadobila povjerenje i ljubav najstarijeg čobanskog poglavice, Don Žovana, rodj. Jovice. Tako je Jovica 2 dana prije sloma Agrokora uspio potraživanje zamijeniti za nekretnine.

Al da su i ostali kratki za tih 30 milijuna, učerala bi to njima Ravijojla u granični dug, pa ne bi bilo problema. Zanimljivo je kako porezna uvijek okrene glavu kad treba ispitati odakle klaonicarima tolike 100-tine milijuna kn gotovine kojom kreditiraju klaonicu?

Jel to od prodaje pokvarenih jaja ili od šukundjeda Ante sta je vješao krave o murve po Zavojanima? Trebalo bi MFIN i ostale nadležne sluzbe o tome priupitat.

New Report

Close