2.RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535)/KAPPA STAR LIMITED (76823327791)
418.158 27,90 Skrb. račun
Od 465 protrgovanih u utorak…295 je uzeo Šaranović…
[/quote]
pametno radi..kupuje iznad 700 kn malo vece kolicine, a ovo sitno pusti malima da poberu.dici ce on garant opet cijenu na 1050 kn, samo neka se tamo poslozi ponudi 5000-10.000 komada i pobrace on to sve
[/quote]
čemu navlačenje..ruku na srce, bi li ti kupovao da si na njegovom mjestu po 1050, ili bi lijepo čekao da svima dođe iz g-u-g, te nakon revaluacije, zaključe da ono što je prije 3 mjeseca vrijedilo 385 Kuna, a onda ono što zbog pohlepe nisu iskoristili, sada vrijedi 715, još uvijek dobra prilika, jer , može on i odmarati na 500…
[/quote]
ne budi smijesan..saranovic je kupovao ogromne kolicine na 1050 kn bez da je uopce izlazio s javnom ponudom prema ESOP-u sto znaci da je u startu bio svjestan da od ESOP-a nece otkupiti dionice jer su u dilu s pivcima. medjutim, ovime je esopu bitno povecao apetit i prisilio pivce da plate 100% skuplje ovu akviziciju od planiranog, cime im je bitno smanjio uspjesnost i profitabilnost te kupnje koja ce im sada biti isplativa tek dugorocno, a veliko je pitanje KOJIM novcima su pivci odradili ovu kupnju od esopa jer radi se o cca 240 milijuna kuna samo za dionice ESOP-a!
nadalje, pitanje je kako ce se pivci nositi sada s ovim dodatnim financijskim teretom i kakav ce im to biti uteg u nastavaku poslovanja?
s druge strane ja sam 99% uvjeren da ce uskoro saranovic cijenu vratiti na 1050 kn i time pruziti pivcima izlaz iz ovog neplaniranog financijskog opterecenja, stovise uz odlicnu zaradu!
ps slazem se sa onima koji predlazu sve slobodne dionice staviti na prodaju na 1050 kn jer 10.000 ili vise dionica na toj cijeni biti odlican mamac saranovicu da si poveca udio u krasu
Kad ste tako u sve sigurni sta ne pokupujete sve ove dionice do 800 kn..nije puno za ulozit a sigurna zarada od 30 %
NItko vise nema interesa vratit cijenu na 1050 kn osim sitnih spekulanata koji sad dozivaju bijelog princa da mu prodaju svoje dionice.
Pozdrav
2.RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535)/KAPPA STAR LIMITED (76823327791)
418.158 27,90 Skrb. račun
Od 465 protrgovanih u utorak…295 je uzeo Šaranović…
[/quote]
pametno radi..kupuje iznad 700 kn malo vece kolicine, a ovo sitno pusti malima da poberu.dici ce on garant opet cijenu na 1050 kn, samo neka se tamo poslozi ponudi 5000-10.000 komada i pobrace on to sve
[/quote]
čemu navlačenje..ruku na srce, bi li ti kupovao da si na njegovom mjestu po 1050, ili bi lijepo čekao da svima dođe iz g-u-g, te nakon revaluacije, zaključe da ono što je prije 3 mjeseca vrijedilo 385 Kuna, a onda ono što zbog pohlepe nisu iskoristili, sada vrijedi 715, još uvijek dobra prilika, jer , može on i odmarati na 500…
[/quote]
Kras nikad nije vrijedio 385 kuna. Jos jedan evidentan i nedvosmislen dokaz da prosječan hrvatski investitor – PKVDebil, ne razumije razliku izmedju cijene i vrijednosti.
Kad ste tako u sve sigurni sta ne pokupujete sve ove dionice do 800 kn..nije puno za ulozit a sigurna zarada od 30 %
kupio sam na 7xx kuna, a imam kupovne naloge i dalje na 7xx kn jer smatram da je ovo povoljna cijena tj. da ce u dogledno vrijeme biti opet skok na 1050 kn.
NItko vise nema interesa vratit cijenu na 1050 kn osim sitnih spekulanata koji sad dozivaju bijelog princa da mu prodaju svoje dionice.
nitko nema interesa drukati protiv rasta cijene osim onih koji nemaju dionice pa se nadaju da ce svojim pisanjem nekoga potaknuti da im prodaju dok cekaju na bidu. kazem, ja jesam na bidu i zelim jos (do)kupiti, ali drzim da je to svejedno nekorektno prema onima koji mozda nasjednu na te vase drukove pa vam prodaju po bidu
Početkom studenog situacija je upućivala na koncentraciju u top 10 od 85% što danas i imamo. Polako i na dugi rok to ide i prema 95% udruženim snagama top 3 dioničara. Cijena max 860 pivčevih kuna sljedećih 12 mjeseci.
@one u pravu si za 20 + 50 … krajem mjeseca top 3 dioničara i povezani dioničari kontrolirati će preko 85% dionica … jednostavno ne mislim da će tu biti daljnje borbe već win-win dogovor … mogu se naći mnoge sinergije između poslovanja u Srbiji i Hrvatskoj … udruženi mogu i istisnuti male dioničare … sve opcije su mi izglednije nego nabijanje cijene
sa ovime je sve rečeno
vole se tajno, a Kraš im dođe ko mali Aca
oplaaa
i onda neki “znalci” kao onaj Lucijan savjetuju da se prodaju dionice Kraša po ovim bagatelnim cijenama jer kao nema više tko kupovati i cijena nema zašto rasti, a kupuju 1. i 2. dioničar iz top 10!
pametnom dosta
Kolega za taj podatak tko kupuje dosta vam je ulozit 100kn i imate info na dnevnoj bazi..ne treba vam kojekakav forum..pogotovo ne ovaj na koji ste se jucer ukljucili.
Nigdje necete procitat u mom postu da se dionice trebaju prodat..vec da nema potrebe kupovat ih za 1050 kn kao sto neki sugeriraju skorasnju cijenu.
Jeste li se zapitali zasto kupuju oni koju kupuju…?. Zasto brane cijenu od cca 700/750kn ?
Pozdrav
Kolega za taj podatak tko kupuje dosta vam je ulozit 100kn i imate info na dnevnoj bazi..ne treba vam kojekakav forum..pogotovo ne ovaj na koji ste se jucer ukljucili.
Nigdje necete procitat u mom postu da se dionice trebaju prodat..vec da nema potrebe kupovat ih za 1050 kn kao sto neki sugeriraju skorasnju cijenu.
Jeste li se zapitali zasto kupuju oni koju kupuju…?. Zasto brane cijenu od cca 700/750kn ?
Pozdrav
Prosvijetli nas!