KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Po koliko?

Pa ako je ESOP prodao dionice on će očito u likvidaciju i podjelu imovine. Valjda će nešto dobiti i tu radnici pa neće svi “jučer” pohrliti na prodaju i raspaliti po bidu.

Ocito je borba za vlast gotova. Svim danasnjim kupcima savjetujem da naprave valuaciju KRASA sa postojecim/sadasnjim poslovanjem i izracunaju vrijednost jer se Pivac obvezao 10x sljedecih godina zadrzati ovo socijalisticko uredenje (place iznad prosijeka, bozicnice, regrese, zadrzavanje proizvodnje na postojecim lokacijama, odrzavat visak zaposlenih…). Pa ovo je prvo preuzimanje u kojem novi vecinski vlasnik uopce nema namjeru racionalizirat poslovanje…katastrofa

Zato sto ga nikada nebi preuzeo da nije postojece Uprave

ne znam da li su se radnici kraša raspitivali kod kolega u vajdi kako im je kod novog gazde? posla ima koliko ti bog hoće (što je danas sasvim normalna stvar) jedino da li ima leđa i para. no radnici ko radnici nikad mozga u glavi nisu imali jer da nije tako bili bi gospoda i gazde. pouka: uzmi bič i korbać i tjeraj kljuse dok ne skapa.

who dares, wins

Vidim danas glavna tema iscitavanje zakona o preuzimanju drustva??? Na krivu ste kartu zaigrali, totalno promaseno!
Dragi moji forumasi, Nebojsa vec mjesecima kupuje, nitko nije bedast da se nije oko toga educirao ako prije nije znao.
Dakle mozemo se svi samo zacuditi da se i na Bozic, Uskrs i takve dane ubuduce mogu ispod stola karte promjesati…
Tko nije znao za ovo onda… necu reci!

Lijepa dividenda?
Pa do sda je bila oko 1%, a upitno da li će je sada biti.
MIVA i PIKM.. pa ne sjećam se da li su ikada isplatili dividendu.
Da sam Pivac ne bih isplatio dividendu idućih 10 godina. A bojim se da će tako nekako i biti.
Mnogi su ovdje zaradili, gotovo svi. Ovi kaj su kupovali iznad 750 kn i čekali… mislim kako se ne bi ni trebali baviti burzom.

Trolam, hejtam, vrijeđam, ponižavam, omaložavami - mućki Džubrarim.

Ovdje je Pivac, a ima negdje i Pevec..
Za ove druge sada pricam, al bi se i u prvima mogla vidjeti…
Kad su sve natjerali ali doslovno natjerali, a posebno dobavljace, ploca se okrenula… dividenda veca nego cijena u pocetku trgovanja… zaduzili se decki pa se razduzili. Onda skrbnicke otvorili, pa imovinu podhelili. Dakle zasto ovdje ne ocekivati izdasnu dividendu?
P.S. mozda sam sad Bubnuo al nema veze, ziv ostao!🤫🤣

Ako je do grafa, to bi trebalo biti to, tih 720 kn. Na fibbo liniji smo.
Ali ovo je ekstremna situacija , bez mogućnosti usporedbe sa ičim.
No pain, no gain.
Jedno je poluvrijeme završilo, svi smo zaradili.
Dalje ostaje da se vidi.

Ako je do grafa, to bi trebalo biti to, tih 720 kn. Na fibbo liniji smo.
Ali ovo je ekstremna situacija , bez mogućnosti usporedbe sa ičim.
No pain, no gain.
Jedno je poluvrijeme završilo, svi smo zaradili.
Dalje ostaje da se vidi.

Jel i ranije bio fibonaci? Kad je raslo mislim

Dioničar br 6, član uprave, DR istovario 8645 dionica dan uoči objave dogovora esopa i Pivaca. Besramno, nema što. Takva će biti i reakcija hanfe.

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

Ekskluzivno doznajemo: Hanfa ‘češlja’ trgovanje Kraševim dionicama!

Hanfa ispituje trgovanje Krašem; je li bilo pritiska na radnike?

Evo malo prošireno

I danas je kupovao kappa. Mali su se nešto muvali, ali veće naloge je sigurno kupio on. Nema nikakvih razloga da ne nastavlja skupljati.
Pogotovo ako ESOP nije razmontoran.
Također, i hanfa može malo dublje pogletadi, još od dokapa…

Sve u svemu, interesantno je kako baš svi do jednoga, složno zagovarate pad cijene. Toga nije bilo čak ni na Optimi.

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

New Report

Close