inače, ja ovdje ne vouidim nddeku prevaru
pivce poznaju i njima vjerujju, nebojšu ne poznaju
to su radnici, njima sigurnost kriz idućih 10 god puno više vrijedi od 200 kn po dionici
mislim da nebojsa nije bedak i da je on znao za ovo. svejedno nije prestao kupovati. mislim da ni neće
to su radnici, njima sigurnost kriz idućih 10 god puno više vrijedi od 200 kn po dionici
mislim da nebojsa nije bedak i da je on znao za ovo. svejedno nije prestao kupovati. mislim da ni neće
Uvjeravam te da si u krivu. Radnici nemaju pojma o Pivcima (ne znaju o njima vise od tebe, a niti im vjeruju). Ovo je djelo samo jedne persone koja je nažalost uspjela vrlo vješto izmanipulirati radnike (pa čak i dio većih dionicara, njezinih kolega i zaposlenika) i uvaliti im “trojanskog konja”.
Vidjet ćete da dotična osoba nije prodala niti neće prodati ni jednu dionicu (sada), ona će svoje prodati su sljedećem krugu. Po nekoj dosta visoj cijeni.
Tu odluku bi ipak trebalo prepustiti radnicima, jelda?
A ne da ti ili gospođa Marica odlučuje o tome.
Prevara o da i to još koja ubjeđivanje radnika da radije prodaju “našim” Pivcima jedan udio po 50.000 kuna nego ” njihovom” Šaranoviću po 130.000 kuna. Normalno gube samo radnici kao i uvijek. Gdje je bila HANFA da zaštiti dioničare od naših tajkuna u Kamenskom, Atlasu, Hotelima Vis i ostalima koje su “NAŠI” tajkuni odveli u stečaj dioničari ostali bez ičega i nikome ništa. Sad kod Kraša kao brinu a brinu jedino kako da oni napune svoje džepove na štetu radnika dioničara.
Čista prevara radnika od strane uprave koja je i bez toga imala povlaštene informacije pa kupovala i preprodavala dionice za što su trebali odgovarati ali nikome ništa. Radnicima nije rečeno Šaranović nudi 130.000 po dionici pa vi odlučite nego morate potpisati za Pivce ovo nema nigdje u Evropi samo kod nas radnici dobro izveslani.
Politika je (opet) presudila.
HR vs. SRB
Slijedeći okršaj politike je na Optimi.
USA vs. GER
Pozdrav kolegi One (ne vidim što piše ali vidim da se sav raspisao)
Cijena od 860,00kn je odlična ako zanemarimo ponudu Šaranovića.
Rekli bi nogometnim riječnikom, svi bi potpisali takav završetak prije početka utakmice (prije 2-3 mjeseca), osim Pivca.
Neda mi se računati, ali bi bilo zanimljivo znati prosječnu ulaznu cijenu Šaranovića.
Mislite da je veća od 860,00kn?
Ja bas mislim da je Pivac najzadovoljniji jer je uspio ovladati drustvom i okrupniti paket za daljnji prodaju.
Da se nije pojavio Saranovic, ESOP ne bi nikad prodao Pivcima. Ovako se sve ubrzalo. Pivci će sad prodati kontrolni i natpolovični paket Saranovicu ili nekom trećem i svi će biti zadovoljni. I Pivci i radnici i Saranovic, a bome i Marica.
Ha mislim, koji bi čovjek rekao da nakon sto je uložio 40-50 milijuna eura da će biti i ostati manjinski dionicar?! Tu su neki dogovori i pregovori napravljaneni davno prije. Tako da… predstava za javnost je završena, a sad slijedi realizacija konacnog dila.
To je deal širih razmjera, a svi navedeni su imali ili imaju interes da se riješe balasta i pokupe novac sa stola.
Kolega, to su vaše želje u kojima nitko ne gubi. Ni veliki ni mali. A opće je poznato da je to skoro pa nemoguće.
Koliko je Pivac zadovoljan dovoljno govori planirana cijena preuzimanja od 450,00kn.
Ponovit ću, ESOP nikad ne bi prodao Pivcima. Ovako su ih pritisnuli i natjerali.
Pa jel ima goreg strašila od Srbina s parama. Pivci su po mojoj procjeni prolazni igrači, a i oni i Saranovic imaju interes prodati jedan drugome ili svi zajedno nekome trećem, tipa Coca Cola, Pepsico i slicno.
Ja bas mislim da je Pivac najzadovoljniji jer je uspio ovladati drustvom i okrupniti paket za daljnji prodaju.
Da se nije pojavio Saranovic, ESOP ne bi nikad prodao Pivcima. Ovako se sve ubrzalo. Pivci će sad prodati kontrolni i natpolovični paket Saranovicu ili nekom trećem i svi će biti zadovoljni. I Pivci i radnici i Saranovic, a bome i Marica.
Ha mislim, koji bi čovjek rekao da nakon sto je uložio 40-50 milijuna eura da će biti i ostati manjinski dionicar?! Tu su neki dogovori i pregovori napravljaneni davno prije. Tako da… predstava za javnost je završena, a sad slijedi realizacija konacnog dila.
To je deal širih razmjera, a svi navedeni su imali ili imaju interes da se riješe balasta i pokupe novac sa stola.
Objasni kako će to radnici biti zadovoljni što su dobili manje umjesto više?
Nisam baš pratio priču…koliko znam taj Šaranović je imao nalog na 1050 kn…iako je znao da unatoč prikupljenim dionicama na burzi (25%) ima male izglede da se dočepa većinskog paketa…to je bilo jasno i iz izjava uprave koja je rekla da pozdravlja braću pivac i njihove planove…jedino s čime nisu zadovoljni jest cijena…
Ovi iz pivca su ponudili koliko? 430 kn? To se ovima iz Kraša nije dopalo…a i kako bi kada je ovaj nudio na burzi i napucao cijenu na 1050 kn…
Pivac je korigirao cijenu i ovi mu to prepustili…
Ne znam zašto bi Šaranović povlačio nalog s kupnje? Zašto ga već prije nije povukao?
Koje su njegove namjere uopće? Šta će mu 25% dionica? A zašto bi sada micao nalog i dozvolio da dionica zaroni?
Vjerojatno čovjek ima od početka i plan B…a očito je da sad vrijeme za njega, budući je plan A propao…
Možda sutra čovjek krene skidati s aska…i digne cijenu za još 20-30%….
Ono što je interesantno još je promet od četvrtka i petka…koji sugerira da je netko ipak morao znati što će se danas dogoditi…i odlučio prodati svoje dionice na burzi dok je Šaranovićev nalog još sigurno bio na kupnji…ne znamo što će donijeti ponedjeljak…
I ovo je apsolutno posao za hanfu i druge institucije…
HANFA ne radi svoj posao inače bi ova trgovina esopovim dionicama bila poništena. Pa idemo iznova tko da više.