KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ecobarbar
Sve ok, članovi ulaze i izlaze.
Ali je pitanje na koji način. Da li prodaju svoje UDJELE U ESOP-u za novac ili dobiju DIONICE KRAŠA ako izađu.
Ako je ovo drugo onda Esop kao monolit zapravo ne postoji. A postoji. Marica tamo vitla.
Kužite me?

Ne znam točno taj dio, mislim da si pisao da li je moguć ulaz-izlaz…

Mislim da je 1050 limit, koji je procjenjen od strane Šaranovića (pa ne ulaziš u ovakvo preuzimanje bez angažiranja nekoga da ti napravi projekcije/studije i nije prvo preuzimanje od strane grupacije). Cijena dionice je dignuta visoko u kratko roku jer je vjerujem procjena fer cijene na toj razini.

Mislim da je 1050 limit, koji je procjenjen od strane Šaranovića (pa ne ulaziš u ovakvo preuzimanje bez angažiranja nekoga da ti napravi projekcije/studije i nije prvo preuzimanje od strane grupacije). Cijena dionice je dignuta visoko u kratko roku jer je vjerujem procjena fer cijene na toj razini.

za sada da..no mene također zanima ponedjeljak i hoće li taj dan dići cijenu da pokaže ESOP-u tko je pravi igrač u krašu koji ih sve može natrpati novcem a tko tu gleda samo svoj džep kroz dokap po 400 kn

ignore: one

Evo da vidite kako izgledaju prijedlozi za skupštinu ESOP-a.

Mialim da neki prijedlozi po svojoj srži prejudiciraju neke štetne radnje koje nisu i ne bi mogle biti zakonite. Tipa clanka br. 5. Itd. Itd.

Kolega one hvala ti na ovom postu.

Zanimljivo je da oni koji ne dodju glasaju Za sporazum. Osobno nisam znao da je deal takav da su pare pivceve a dionice koje se skupe zajedničke. I tata bi sine.

Zanimljivo je da oni koji ne dodju glasaju Za sporazum. Osobno nisam znao da je deal takav da su pare pivceve a dionice koje se skupe zajedničke. I tata bi sine.

lako im se tako obvezati kad je jasno da neće skupiti ništa dionica u ponudi tj. da neće potrošiti ništa jer će im ponuda biti smiješno niska u odnosu na aktualnu cijenu na burzi….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ako si ti član Esop-a i hoćeš izaći, na koji način te se isplati? I po kojoj cijeni? I imaš li neku drugu mogućnost? U tome je cijeli vic. Kakav je društveni ugovor Esop-a?

ecobarbar
Sve ok, članovi ulaze i izlaze.
Ali je pitanje na koji način. Da li prodaju svoje UDJELE U ESOP-u za novac ili dobiju DIONICE KRAŠA ako izađu.
Ako je ovo drugo onda Esop kao monolit zapravo ne postoji. A postoji. Marica tamo vitla.
Kužite me?

obično, su odnosi regulirani društvenim ugovorom ili statutom na način da proporcionalno dionicama koje radnik prenosi na esop, isti stiče udio u esopu…ne znam kako su odnosi regulirani u kraš-esopu ali opće pravilo svih esopa je da ne vraća dionice nego sam esop ima pravo prvenstva ili pak isključivo pravo otkupa udjela koje određeni član želi prodati, međutim kako se esopi financiraju od dividendi i u pravilu nemaju nešto puno novaca, nerijetko sami prodaju dionice na tržištu ili zainteresiranim insajderima po

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

oko 13.000 dionica je prodano velikom nalogu na 1050 kn…ostalo je još oko 6800 komada na kupnji…vidjet ćemo kad se to istroši hoće li stavljati novi nalog ili će kupovati par desetaka kuna niže?

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

mani priču, prodaj opo 1050 jer više ne dobiješ

evo kolega investimire, deseci malih ulagača danas su vas poslušali i prodali po bidu

p.s.nadam s e da imate ovlaštenje hanfe za financijskog savjetnika kad dajete ovakve savjete jer inače će biti svega

najveći klaun na forumu: drek-na-bidu-drek-na-asku

1050 riješen, sljedeći je na 10k na 1030…spuštanje ljestvice ili ispipavanje tržišta

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

evo kolega investimire, deseci malih ulagača danas su vas poslušali i prodali po bidu

p.s.nadam s e da imate ovlaštenje hanfe za financijskog savjetnika kad dajete ovakve savjete jer inače će biti svega
[/quote]

Što se bez veze pjenite?
Kolega je jednostavno napisao ono što je i slijepcima vidljivo: kupac je nametnuo cijenu i kupuje oko te cijene po koliko hoće, može i po više, ali čemu, radije po niže. I svi su svjesni da kad i ako ovaj kupac ode da su nazad na pivačkih 400.

[/quote]

ovo je forum, nije pravni fakultet

ne zelim nikom gubitak, sqmo primjećujem da treba biti rsazuman

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

New Report

Close