Pivci vjerojatno vec imaju ponudu Saranovica na stolu..Cekaju da prodje 30.09. ( nista od ESOP-a ) i njihova sentimentalna vezanost za Kras ce se za 50ak mil eura lako razvezat
Pozdrav
on mora dati ponudu po najvećoj cijeni , ali to ne znači da ih mora kupiti za tu cijenu ?
baš suprotno, MORA ih kupiti po najvećoj cijeni po kojoj je sam stjecao dionice kraša zadnjih godinu dana!
što ako Pivci i ESOP počnu prodavati dionice neovisno jedan od drugoga , konkurencije radi i veće ponude dionica pasti će cijena, a ni ta ponuda koju su dali sigrno ne važi vječno
kakve budalaštine….
i MIBP i ESOP ako budu prodavali to će biti u paketu a ne kao što ti trubiš -pojedinačnim nalozima da sami sebi sruše cijenu.
imaš li ti problema s logičkim zaključivanjem ili što??
a ti vjerovatno imaš dionice koje nisi prodao , pa navijaš na veću cijenu, kao da ovi koji kupuju na veliko čitaju ovaj forum
Dogovorili bi zajdničko djelovanje s 50% + dionica i MIBP neku ponudu koju će dati, a ispod trenutne tržišne cijene. Ali kažem sumnjam da će ESOP biti jedinstven na ovim cijenama.
a ti vjerovatno imaš dionice koje nisi prodao , pa navijaš na veću cijenu, kao da ovi koji kupuju na veliko čitaju ovaj forum
naravno da veliki kupac ne čita forum nit ga zanima što ja tu pišem pa neće zbog toga krenuti dizati cijenu…ali forum čita puno malih dioničara koji bi zbog tvog drukanja i širenja defetizma (koje traje još od 600 kn) mogli početi rasprodavati dionice po minimalnoj cijeni velikom nalogu koji čeka na bidu..tko zna kolike si navukao da prodaju još tamo na 600 kn?
zaključak svega ovoga je da ja želim da mali ulagači zarade što više, a ti da zarade što manje .
toliko o meni i mojim motivima, ali i o tebi i tvojim motivima..
20k dionica mu stoji za 2 milijuna kuna! Ali cjedi on, sve u svoju popunicu skuplja, ima tu 100, 200, ali i po 1 dionica. To je kao talijani u nasem moru, mrezama i kamen pociste.
pa sada on kupuje da on zaradi na tome a ne ti
pe jeli stala cijena i ti nisio prodao očito, mali špekulanti koji čitaju ovaj forum ne mogu formirati cijenu ,inače nebi stajala na 1050 već dva tri dana , inače ja sam svoje dionice prodao još u prošli pondjeljak po 850 kuna za dvostruko veći iznos nego što sam ih kupio
pa sada i to je ca2,5 više nego što je blio u dokapitaltzaciji , pa zarada od ca 250% tebi nije ništa?
*irdeto, kažeš 250%… ajde malo izračunaj, ako je ulog 400kn a aktualna cijena na TK 1050kn koliko iznosi dobit i koliko je to u %
gle ecobarbar , tebi ništa nije jasno a to se i vidi iz hrpe dezimformacija koje nemilice prosipaš tu po forumu!
a ti si se još igrao u pijesku kada su horvat i fima varaždin savjetovali direktore i zainteresirane insajdere , među njima i mene, kako radničkim dioničarstvom preuzeti tvrtku bez novaca pa stoga, ne kenjkaj milo o tome što ja znam a što ne!
daj se idi educiraj umjesto da trolaš gluposti!
Je, tako je kako ti kažeš …. 🙂 Samo se nadam da tvoje savjete ovdje neće nitko uzeti za ozbilji. I, eto, malo prouči osnovnu terminoloviju, što je što, i tako to, neke sitnice poput zajedničkog djelovanja, posrednog stjecanja i tako dalje. Čovjek treba znati kada stati da se ne sramoti dalje, ali neki izgleda nemaju taj osjećaj 🙂
ja bih volio da potegne i 1100 i da svi zarade
ali zasad to nije slučaj i ako nece da da vise, nece
ako je tjo uzeo 100 kom na 1070, to je 2000 gub, prodas i vozis dalje u neto iznosu 95 posto smo svi u plusu