KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Do 16 sati garant čisti onih 27 000 na 900..
Neodoljivo ga privlači toliki blok 🙂

riječ je o milojunima ne o par dionica

iznad 800 ide jako tesko

iznad 900 ako bude uopće bit će kn gore kn dolje
[/quote]

Nemoj razmisljati kao burekđija nego kao fond sa 30 milijardi kuna imovine pa ces vidjeti sto njima znaci 50 kn gore dolje

ignore: one

Ne vjerujem da je na 900 njegov nalog jer ovdje veći nalog na prodaji upućuje na rast cijene, a ne pad.

Nalog na 900 se sastoji od 99 pojedinacnih naloga..

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Nalog na 900 se sastoji od 99 pojedinacnih naloga..

Pozdrav

znači cijeli forum?

Do 16 sati garant čisti onih 27 000 na 900..
Neodoljivo ga privlači toliki blok 🙂

riječ je o milojunima ne o par dionica

iznad 800 ide jako tesko

iznad 900 ako bude uopće bit će kn gore kn dolje
[/quote]
Kolega, tržište vas je već toliko puta demantiralo sa vam se čudim da ste i dalje ustrajni u svojim lošim procjenama. 900 kn je minimum do kud će cijena Kraša ići. Ne maksimum. Njegov prosjek će biti vjerojatno između 700-800 kn i dok pokupuje sve ovo što će biti ponuđenom po 900 kn. Neće mu biti teško lupati po asku i do 1.200-1.500 kn jer će to biti znatno manje količine koje mu neće značajno pokvariti prosjek.

kras je sad na 12,5-13 ebitda – više nego pošteno

ako potegne gore, bit ce to na granici opsesije – sve ću vas bre kupim

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Hoce li Raifica ili Zaba ?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

A neki dan smo se veselili kad je kolega napisao 505 sa crtom :).

Pozdrav

svi smo mi Crobex

KUPNJE (9.291) – KRAS PRODAJE (30.394) – KRAS, ostao je još jedino 7314 na 750 a i ovo na 900 je ćudno izgledalo, 10k, 7k i ostalo sitnije a 10k odma uteklo…toliko o 99manjih naloga, ipak je bila brana, po 10k imaju jedino ovi u top5

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Zadnjih 30min ciscenje od 840 pa do cak 20 komada po 920.
Toliko o tome da ne ide preko 900..

Pozz od lurkera, sa prvim postom 🙂

Nekada sam mislila a to i danas mislim da Pivci ne kupuju za sebe. Pivci,a sada i Srbin samo ispunjavaju prazninu koja nastala zbog nemogucnosti mirovinaca ulagati ovdje.Ode to jednom sve vanjskom igracu samo izgleda da vanjskih 2. Pa kome vec dopadne.

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

1. kupac kupuje sve do 850 kn (za sada), što znači da će ponudu dati najmanje po toj cijeni
2. obzirom da na 850 kn nastaje suša, lako moguće da će vrlo brzo ljestvica dići na 900 kn gdje će onda skupljati koji tjedan dok ne izađe s javnom ponudom
3. da bi javna ponuda bila uspješna i da bi uspio s njome skupiti možda još 15-ak %, mora ponuditi više nego što je cijena po kojoj je kupovao na burzi, a to bi onda mogla biti ponuda na okruglih 1000 kn.

Sve prema predviđanjima. Ja sam out na 900 kn i iznad toga više ne ulazim jer očekujem idućih dana rušenje cijene pa za koji dan opet udar na 900 kn.

Ignore: KressoM, delux

New Report

Close