KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne sjećam se da je ikad više od 5% jednog izdavatelja protrgovano u jednom danu na zse.
i to kakvog izdavatelja, blue chip samo takav.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Cim vidim.neke da pisu na o nekoj dionici to mi je jasan znak za prodaju

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Cim vidim.neke da pisu na o nekoj dionici to mi je jasan znak za prodaju

Na ovoj dionici ovih dana to nije problem i svi su sretni, i kupac i prodavatelji, ma malo burzovno bratstvo i jedinstvo.

Samo ne treba previše euforije, jer kupac može stati s kupnjom bilo kada, a znamo što bi onda bilo.

90 kmilja upucao

bome, ovo burza ne pamzi još od ine

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ne sjećam se da je ikad više od 5% jednog izdavatelja protrgovano u jednom danu na zse.

Samo govori koliko su jeftine dionice kad tako lako mozete skupit jer love ima

Ignore : renči

90 kmilja upucao

bome, ovo burza ne pamzi još od ine

da bude svake prestupne godine, prošli puta je bilo sa Ledom i Jamnicom ,

Kupac će sada stati. Da kako da ne. Upucao do sada oko 100 miljki da bi bio privjesak u firmi.

Lako da će još jednom do 850 kn…ali nije isključeno i do 900 kn jer tamo je zadnja velika količina! Vidjet ćemo…..

da, baš sam i ja to gledao, do 900 je bilo 27k dionica, skoro 2% ali mislim da do sada još nije prelazio 850 …

također, mislim da su pivci na velikim mukama, za sada su, na 800+, u plusu oko 200 miliona a niti ovima iz esopa i marici sigurno nije svejedno…. za sada svi drže poziciju a dokle će, i to bujemo uskoro vidjeli

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Kupac će sada stati. Da kako da ne. Upucao do sada oko 100 miljki da bi bio privjesak u firmi.

da samo da dođe do 50% treba mu još jedno 500 mil kuna, po 800 kuna po dionici, netko stvarno kupuje na veliko, ali ima i špekulanata u pondjeljak je na 35 mil kuna bilo 615 transakcija što je prosječno bilo 79 dionica po transakciji

Lako da će još jednom do 850 kn…ali nije isključeno i do 900 kn jer tamo je zadnja velika količina! Vidjet ćemo…..

da, baš sam i ja to gledao, do 900 je bilo 27k dionica, skoro 2% ali mislim da do sada još nije prelazio 850 …

također, mislim da su pivci na velikim mukama, za sada su, na 800+, u plusu oko 200 miliona a niti ovima iz esopa i marici sigurno nije svejedno…. za sada svi drže poziciju a dokle će, i to bujemo uskoro vidjeli
[/quote]

da ali ako ponude na tržište veliki broj dionica onda će cijena pasti . što mislite da netko ponudi 30% dionica u kraće vrijeme , koja bi cijena onda bila

da samo da dođe do 50% treba mu još jedno 500 mil kuna, po 800 kuna po dionici, netko stvarno kupuje na veliko, ali ima i špekulanata u pondjeljak je na 35 mil kuna bilo 615 transakcija što je prosječno bilo 79 dionica po transakciji
[/quote]
Pa Nebojša ako da ponudu mora biti min. 850 kn, na toj cijeni nitko ne gubi, bilo je nešto sitno kupnje po 890 kn. Mislim da 850 nije zadnja stanica. Nakon ovoga tko može ESOPove vlasnike natjerati da prodaju jeftinije. To je za sada target i za buraze. Nadam se još i većem targetu jer ESOP ipak drži 18% firme i za to treba dati premiju. Samo većini horizont od mjesec dana je dugoročno ulaganje.

New Report

Close