KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zasto stalno zbrajate ESOP pod istim postotkom…. pa koliko njih ima da su im slobodne tj otplacene dionice i masovno se vec prodaju i to ne njima nego na slobodnom trzistu…a MV samo hoda okolo i vice nemojte prodavati

pepe7

ovaj na 800 se sastoji od 73 naloga sada…originalno je bilo jučer 8.706 na 59 naloga, dok je ujutro bilo prije trgovanja 11.313 na 60 naloga…sada je 10:43 12.500 na 70 naloga…

Ja bi rekla da su oba naloga od istog kupca samo ovako manje odbijaju prodaju.

Nisam baš siguran u to, počeli su se preskakati na kupnji. Moglo bi uskoro biti svašta tj. čišćenja prodaje 😉
[/quote]

Kao što napisah, upravo je počišćeno oko 7000 komada do i na 750 kn. Sljedeća postaja 800 kn…a vi samo lupajte jedinice 😁
[/quote]

Evo nuklearke od 20.000 komada na 800 kn, što još da vam nagovijestim?
A vi samo tucite jedinice u svom jalu 😁

Ignore: KressoM, delux

A sad lagana priprema za 850 kn!

Kolega mentalni sklop ulagaca na zse je naprosto takav da kad vide veliki nalog oni ga instiktivno moraju “izgrickat”…Obozavani postupak je kupnja i udaranje po asku kad netko prodaje veliku kolicinu dionica a kako vidimo jos slasnije je i prodavanje po bidu kad netko kupuje veliku kolicinu dionica..
Stecene navike se tesko mjenjaju

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Sad će malo hladiti da se opet skupi količina na 800 kn, možda čak neki njihov igrač malo stisne cijenu prema 750 kn….

Kolega mentalni sklop ulagaca na zse je naprosto takav da kad vide veliki nalog oni ga instiktivno moraju "izgrickat"…Obozavani postupak je kupnja i udaranje po asku kad netko prodaje veliku kolicinu dionica a kako vidimo jos slasnije je i prodavanje po bidu kad netko kupuje veliku kolicinu dionica..
Stecene navike se tesko mjenjaju

Pozdrav

sve je to tako kako pišete, ali ako ne prodate, prodati će netko drugi i onda evo rupe, koje se svi uvijek plaše, jer trgovanje je na ZSE već postalo umjetnost, ako nisi prodao za dva dana, treći si već u minusu, a to je sada teško izbaciti iz naših glava, što potvrđuje i trgovanje od neki dan, tko je prodao iznad 800-890, opet je mogao kupovati po 700-720, pa što fali tome rekao bi kolega, jelenskih mu rogova
to je 20-25 % u nekoliko dana, zar nije pisano da je uvijek bolje golub u ruci, nego vrabac na grani, ako ti još golubovi naprave nekoliko krugova, zar to ne bi trebalo zadovoljiti prosječnog ulagača, koji nije baš siguran, kada će se pojaviti neka preprekica tipa Hanfe, Aztn, i još kojekakvih agencija, a koliko mi sada vidimo i znamo jedino ovaj “srpski visokoletač” zna do kojih visina i kada misli ići, pa neka mu je sa srećom, nama ostaje da ga i dalje pratimo

Kako god borba zavrsila izmedju Pivca..ESOP-a..i treceg ( za sad ne potvrdjenog ) bit ce zalosno ako se u tu borbu nisu ukljucili Podravka i Atlantic…Ne zato sto mislim da bi oni bili bolji vlasnici..vec iz prirode posla i potrebe za sirenjem…. a i sve one njihove price kako u HR nema “prilika” za ulaganje bi im pale u vodu.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

a sutra čemo vidjeti tko je u ponedjeljak kupio . ili je to sve špekulativnog karaktera

juhu, još jučer se postavio i sada vidim da me očistilo na 800, ma super, već reko ništa od svega a ono još +12% ma super, dvaput je dvaput i za sada out do daljnjega pa taman i da ode na 209% kako su ono školovani izračinali u upravi, ja prezadovoljan……
🙂

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

https://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/n6qBRmNOelpIG70JK0MY9g==.pdf

hehe… uskoro ide pedala uhljebima? PANIKA

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

a sutra čemo vidjeti tko je u ponedjeljak kupio . ili je to sve špekulativnog karaktera

dajte ne sanjajte druge kupce kojih nema
kupili su Pivci preko skrbničkog jer ne mogu postići dogovor s ESOP-om
nikakve obavijesti ergo neće bit sutra

New Report

Close