KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Puno raznih kombinacija se ovdje otvara. Pitanje je do kada RBA misli kupovati i koliki postotak prikupiti? ESOP bi mogao postati "vrlo trazena roba"! Jedino sto sam i prije nekoliko dana pisao ESOP ne bi s ovima iz RBA!

Pa ESOP nije htio ni sa MIBP, čak su se branili od preuzimanja. Pivci po meni neće ići sa ponudom iznad 600 kn po dionici. Tko je taj ko će između 600 i 900 ili možda i okruglih 1000 kn izabrat 600 kn?

Po meni u ovakav posao se ne ulazi bez nekih dogovora, i da zasto bi se prihvatla ponuda od nekoga za 550nkuna, a drugi nudi 850, nemam dionice, niti sam ih imao

Sve sto RBA skupi do 900kn ide im u prilog, sada prodavaci trebaju sami donijeti svoju odluku! Naravno moze se to i izjaloviti ali sam pod jednim uvjetom…

nemam krašove dionice ( na žalost) pa ovo opušteno promatram. po meni postoje dvije varijante: ili je nebojša pivcov igrač (kojemu on vrlo lako može prebaciti novac kojem naša hanfa ne može ući u trag pa će se oni poslije raskusurati) ili se stvarno nešto drugo dešava. sve u svemu pratio sam preuzimanje vajde koju je pivac uzeo za bagatelu jer je tamo imao trojanske konje i par izlapjelih međimurskih nazovi tajkuna protiv sebe koji su šaptom pali. kapacitet firme se tek sad vidi. u krašu samo malo da zavede reda uduplo je novac. ne vidim ga u konditorskoj industriji na dugo ali kad počisti onaj vidoševićev nered može prodati konsolidiranu firmu.

who dares, wins

nemam krašove dionice ( na žalost) pa ovo opušteno promatram. po meni postoje dvije varijante: ili je nebojša pivcov igrač (kojemu on vrlo lako može prebaciti novac kojem naša hanfa ne može ući u trag pa će se oni poslije raskusurati) ili se stvarno nešto drugo dešava. sve u svemu pratio sam preuzimanje vajde koju je pivac uzeo za bagatelu jer je tamo imao trojanske konje i par izlapjelih međimurskih nazovi tajkuna protiv sebe koji su šaptom pali. kapacitet firme se tek sad vidi. u krašu samo malo da zavede reda uduplo je novac. ne vidim ga u konditorskoj industriji na dugo ali kad počisti onaj vidoševićev nered može prodati konsolidiranu firmu.

Prije bi Nebojša bio igrač ESOPA. Ne znam zašto bi Pivcima bilo interesantno ovakvo dizanje cijene pa oni žele kupiti što jeftinije, dok ESOPU upravo suprotno. Previše toga smrdi u cijeloj priči. Nebojša se 6.9. probudio i odlučio idem kupit kraš. Pivci već 9.9. imaju odluku da će dati dobrovoljnu ponudu, nekakvi dogovori sigurno postoje. Malo mi je čudno da je ESOP tako kasna sazvao skupštinu. Pivci su im dali rok 15 dana bar tako piše u obavijesti o objavljivanju ponude. Što će Pivci odlučiti ako u tih 15 dana ne dobiju odgovor od ESOPA?

Ja bas mislim da su Pivci već sve odlucili, a da ESOP ako hoće, hoće, a ako neće, Pivci imaju alternativnu varijantu za preuzimanje.

Oni su doveli Nebojšu odnosno možda je Nebojša novi budući vlasnik Kraša… samo će taj proces malo dulje potrajati nego sto mi to mislimo.

Jesus, toliko je kombinacija da jedna mora biti točna.

Pongo ta kombinacija je vec pokrivena jer je marica dobra s nebojšom. Ali ne znamo di je marica, odnosno ima više varijanti.

ESOP je udruga sadasnjih ali i bivsih radnika..poprilican broj vec u penziji ili blizu…Ta se udruga brzo razvodni kad cash dodje na stol.
Po sudskom registru vec 17.09.19 ih je nekolicina “izbrisano”…poceli prodavat ?..sami sebi ?..vanjskom kupcu ?

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Lucijan kako to funkcionira? Ako mogu izaci kad ih volja onda je dogovor s njima nesiguran. Mislim da se u sporazum ugrađuje broj dionica i neki rok. ?

Sto je ovaj iz RBA stao? Svi su mu mali nalozi na prodaji?

Milsim da mogu izac van ali dionice bi morale ostat u posjedu ESOP-a ( prodane nekom unutar ).

Prvi nalog na bidu 1 nalog od 3.5 mil kuna !?..kupnja ne popusta

Pozdrav

svi smo mi Crobex

New Report

Close