Kako god se stvari razvijale za male dioničare ovo je win – win situacija. Rijedak slučaj na ZSE-u!
da, tako ispada.ajkule se kolju medju sobom tko ce biti gazda pa mali usput omaste brkove. super!
[/quote]
je, jako super
svi veseli, svi trguju i maste brk i onda u 13 25 ili 10 19 nestane 90 posto kupnje
a diionica narasla u 10 dana 50 posto
a nitko ne zna sto se desava
a rupa ogromnsa
da, bit ce to win win, win win stoljeća
[/quote]
a ti mislis da je netko upucao desetke milijuna kuna u kupnju dionica krasa da izgubi novce na tome tj da nema izlaznu strategiju? pravi si lumen
[/quote]
ja to ne znam a moje pare su u oitanju i moram i o tome razmisljati
Kako tisućice padaju, čudo neviđeno do sada na burzi…ovoga nije bilo od preuzimanja INA-e prije 10 godina…
5% već ima. Ali mislim da se neće žuriti s objavom kao što žuri s kupnjom. Samo skida s aska, čekanje na bidu ga više ne zanima. Očito ima veći cilj.
Kako tisućice padaju, čudo neviđeno do sada na burzi…ovoga nije bilo od preuzimanja INA-e prije 10 godina…
e na Ini se lakše stajalo, tamo je jak bid bio na 2800 i dopunjavalo se po potrebi , a malo iznad se uvijek mogao kupiti, ovdje bida gotovo ni nema, tko se nije postavio jutros, sada može samo skakutati kao vrapčić za mrvicama
Ovo kupuje netko sa tuđim novcem…pa da se spustio jutros na 550 ili maknuo s bida skupio bi istu količinu za puuno manje para…netko napucava cijenu..idealno za trejd..
Ijuju… to je kupac. A ne ovi naši vrli fond menađerčići koji imaju dnevni budžet od 10.000 eura. E da je više ovoga na ovoj našoj žabokrečini. Sve mi se vipe čini da je to inozemni kupac. Naš sigurno nije. Naš ne zna da nešto vrijedi dok mu to neki stranac ne kaže da vrijedi. Za naše managere je Kras vrijedio 400 kn, a za nekog stranca će vrijedit 800-1.000 kn. To je tak u životu. Baš smo bijednici…
očito je da želi što više pokupiti danas dok se još ne vidi tko je ? tajanstveno nema što.
vidim da neki misle da je stranac, ali mislim da ima i naših ljudi punih vreća, a imali bi interes doći do Kraša, tko je da je, ali plaća pošteno i izgleda bi mogao još i pojačati danas