KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/KRAS_stjecanje_otpustanje_2019__2882019105158.pdf

900 dionica x 390 kn = 351.000 kn
900 dionica x 500 kn = 450.000 kn

Hrvatski san : cca +100.000 kuna u par dana!

Ignore: KressoM, delux

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/KRAS_stjecanje_otpustanje_2019__2882019105158.pdf

900 dionica x 390 kn = 351.000 kn
900 dionica x 500 kn = 450.000 kn

Hrvatski san : cca +100.000 kuna u par dana!

slučajno. naletilo.. baš je taj čas u ekran gledala i rekla di -ajde da malo piknem. ti si samo jedno zločesto stvorenje

tako su joj naletile i nekretnine u krašogradu

https://www.vecernji.hr/biznis/svoje-parcele-uz-krasograd-sefovi-krasa-iznenada-darovali-tvrtki-939875

Prema starim novinskim napisima esop je osnovan radi obrane od neprijateljskog preuzimanja. Marica je čak angažirala texo management radi savjetovanja kod obrane od pivca. Moguće da je došlo do razmimoilaženja kod esopovaca, a možda je ona kupila baš da pokaže da svoje dionice neće prodati.

Inače, samo za informaciju – ako nije prodala nije stekla nikakvu imovinsku korist, nemojte zaboraviti taj jedan detaljčić. Tako da vam i ova računica o zaradi (još) ne štima. Osim ako sam propustio objavu za njenu prodaju.

ako članovi no i mv iskrcavaju po 500 – TREBA LI KOME JOŠ ŠTO CRTATI ILI JE SVE JASNO

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ako članovi no i mv iskrcavaju po 500 – TREBA LI KOME JOŠ ŠTO CRTATI ILI JE SVE JASNO

A gdje ti vidiš da se Marica Vidakovic iskrcala?

Daj mi taj dopis? Postavi ga ovdje kao link!

Inače, samo za informaciju – ako nije prodala nije stekla nikakvu imovinsku korist, nemojte zaboraviti taj jedan detaljčić. Tako da vam i ova računica o zaradi (još) ne štima. Osim ako sam propustio objavu za njenu prodaju.

aha – kupim po 390 znajući da ide ponuda kroz 3 mj za 500

i prodam u ponudi po 500

i sve čisto

aha

kako se samo u himr, hmst ili lrh nisu sjetili tako elegantnogv aranžmana

i prodam u ponudi po 500

i sve čisto

aha

[/quote]

Ako ti misliš da će Marica Vidakovic prodati u javnoj ponudi onda nažalost moram konstatirati da ti dosta slabo razumijes situaciju u Krasu i oko Kraša. Al najviše je fascinantna ta tvoja vidovitost jer ti vidiš ili znaš ono sto se još nije dogodilo.

Svaka čast.

Sto se tiče LRH, tu ti je upravitelj uzeo proviziju od nekoliko desetaka milijuna kuna kao nagradu i kao fee (kick-back) od konzultanata koji su se vrlo vjerojatno nakon isplate “navodnim krajnjim korisnicima” u gotovini vratili dijelu vlasnika. Zisku?

A gdje ti vidiš da se Marica Vidakovic iskrcala?

Daj mi taj dopis? Postavi ga ovdje kao link!
[/quote]

iskrcao se nadzorni odbor

al ko njih šiša, oni pojma nemaju

Iskrcao se jedan član za koga ne znamo čiji je član. Za koga igra, kada mu istječe mandat Itd Itd…. navodno nije Pivcev, al u ovakvim velikim spektaklima nikad ne znaš tko za koga igra i tko je koga – kupio!

Zato prije nego sto doneseš konacne zaključke još jednom razmisli. Jer očito je da nisi upućen i da zaključuješ naprečac.

i prodam u ponudi po 500

i sve čisto

aha

[/quote]

Tko kaže, gdje si to isčitao iz mojeg posta. Samo kažem da još nije prodala. Ako bude, naravno da je to očito korištenje povlaštene informacije.

Kažem samo da računica još nije dobra jer nema izvršene prodaje, pa samim time još u ovome trenutku nema zarade koje je netko tu ispisao.

Moguće ona to nije kupila radi zarade vec iz revolta prema preuzimanju. Nije bas profesionalno ali vec viđeno paranjem papira. Radnici imaju dionice i na svoje ime i kroz esop. Možda se među radnicima dogodilo razmimoilaženje, odnosno nisu svi za zajedničko djelovanje s pivcem. Sad najednom dolazi novi gazda a oni godinama dijelili sami sebi dionice kao nagrade i bonuse.

New Report

Close