KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

cijena u preuzimanju?

tko to pogodi taj nije za burzu – taj je za fin direktora u adrisu

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ako ovdje nije ocito trgovanje prema insiderskim infornacijama onda ne znam sta je, nadam se da ce netko prijavit i trazit odgovore kome se da ?

Ignore : renči

@japanac

Da, izgleda da je 500kn minimum, ali treba pričekat njihovu obavijest o stjecanju dionica zadnjih dana da budemo sigurni da su oni kupovali…

Rastimo zajedno...

Mislim da bi se mogli razočarati u cijeni. Jednogodišnji prosjek je oko 350kn. Ne vjerujem da će biti darežljivi. Možda nešto preko toga.

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

@Parica

da, 500 kn je minimum kako se čini… oni su stjecali još tamo prije 2013. godine… mislim da je najviše cijena bila 580 kn… pitanje je samo da li su oni kupovali po tim cijenam i da li je to uopće bitno u ovom konkretnom slučaju.

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

status

nema ništa osd tog, ujeo vuk magare

cijena će biti 500-550 – da privuku prodavatelje ali samo koliko moraju

vidi vajda cakovec – pivci placaju minimum

Koliko im je trebalo da naprave blokadu dionice
boze lopovske drzave

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

To je nikakva cijena. Dionica vrijedi najmanje 1.000 kuna.

Sto se tiče ovih koji pozivaju na blokadu trgovanja. Pa kupovali su Pivci. To je barem jasno.

kolega one
može li malo konkretnije? kako ste došli do cijene od “najmanje 1000 kn”?

Kad su Pivci zadnji put kupili dionicu? Ako je prošlo 1 godina, i ako su se sada dogovorili s Esopom onda im nije bilo u interesu kupovati na burzi i sebi povećavati obveznu cijenu u ponudi.
Ja mislim da su im važne dionice Esopa, a ostale po sili zakona. Barem za sada.

Lijepo.

Uspoređujući slična preuzimanja i multiple za kompanije. Tu bi najmanja cijena trebala biti 12 -15 EV Ebitda. To ti dodje od 830 – 1.060 kn

Kad su Pivci zadnji put kupili dionicu? Ako je prošlo 1 godina, i ako su se sada dogovorili s Esopom onda im nije bilo u interesu kupovati na burzi i sebi povećavati obveznu cijenu u ponudi.
Ja mislim da su im važne dionice Esopa, a ostale po sili zakona. Barem za sada.

nebitno – unatrag 2 god nitko živ nije kupio uiznad 400

dakle obvezna cijena je oko 400 kn

aho hoce ozbiljno, ozbiljna cijena

ako pro forma pro forma cijena

New Report

Close