KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Malo me muči to što nema špekulanata. Čini mi se da jedan kupac kupuje sve. Nekada bi se čekale ovakve prilike i na prvi pozitivan signal čopor bi navalio. Ovdje toga nema. Ali to nije problem ove dionice nego zse i našeg tržišta kapitala u cjelini.

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

tko ima dionice Krasa sada treba prodati, pa onda čekati da padne cijena pa ponovo kupiti, jer poslije naglog porsta ili pada uvjek dođe vrijeme korekcije , a i vidim da je promet u petak bio 2,5 mil kuna , obično je oko 10 k kuna , kada padne promet, a to če biti sigurno, pasti će i cijena

Kako da ne. A onaj tko ih nema trebao bi ih kupiti! 😁

Bez zadrške.
[/quote]

dionice se kupuju kada im cijena padne, a ne kada rastu

ovo nema veze s poslovabjem nego s nečim jednokratnim

netko nesto zna a mi cemo saznati na kraju igranke

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ja bas mislim da ima veze sa poslovanjem. Nekome je dojadilo gledati tu jeftinocu, dok se Marica i ekipica krcaju pa je odlucio “malo” uzeti kvalitetne robe dok je još cijena bagatelna.

Osim toga kompanija je vlasnički gledano “ni na nebu ni na zemlji”, a netko ce je očito u dogledno vrijeme poslati “u nebesa”.

Vrijednost Kraša daleko nadmašuje trenutne cijene njegove dionice.

Jel uskoro potrošena kota 500? hm?

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

Ja bas mislim da ima veze sa poslovanjem. Nekome je dojadilo gledati tu jeftinocu, dok se Marica i ekipica krcaju pa je odlucio “malo” uzeti kvalitetne robe dok je još cijena bagatelna.

Osim toga kompanija je vlasnički gledano “ni na nebu ni na zemlji”, a netko ce je očito u dogledno vrijeme poslati “u nebesa”.

Vrijednost Kraša daleko nadmašuje trenutne cijene njegove dionice.
[/quote]

nitko nikad na zag burzi ne skida 500 000 sa aska radi poslovanja nakon rasta od 30 posto – toga nema

ovdje se nesto iza brda valja – na generi smo tek nakon 2 mj saznali što

http://www.zse.hr/default.aspx?id=93782
Razlog obustave: Obavijest o nastanku obveze na objavu ponude za preuzimanje

Oni koji rastu zadnji rastu najviše.

#La#pa#pa

pogodio sam – braća kreću preuzeti kras

cijena u preuzimanju?

razni crnogorci, bjelogorci, zorangutani, amadeo, mikardo, persuric i ostali infantili bez muda su na ignoru..a možda je to sve jedna jadna osoba.

billo je vidljivo iz aviona da ovo nema veze s poslovanjem

jel se gleda u ovom slučaju najviše cijena po kojoj su stjecali dionice?

New Report

Close