Malo me muči to što nema špekulanata. Čini mi se da jedan kupac kupuje sve. Nekada bi se čekale ovakve prilike i na prvi pozitivan signal čopor bi navalio. Ovdje toga nema. Ali to nije problem ove dionice nego zse i našeg tržišta kapitala u cjelini.
tko ima dionice Krasa sada treba prodati, pa onda čekati da padne cijena pa ponovo kupiti, jer poslije naglog porsta ili pada uvjek dođe vrijeme korekcije , a i vidim da je promet u petak bio 2,5 mil kuna , obično je oko 10 k kuna , kada padne promet, a to če biti sigurno, pasti će i cijena
Kako da ne. A onaj tko ih nema trebao bi ih kupiti! 😁
Bez zadrške.
[/quote]
dionice se kupuju kada im cijena padne, a ne kada rastu
ovo nema veze s poslovabjem nego s nečim jednokratnim
netko nesto zna a mi cemo saznati na kraju igranke
Ja bas mislim da ima veze sa poslovanjem. Nekome je dojadilo gledati tu jeftinocu, dok se Marica i ekipica krcaju pa je odlucio “malo” uzeti kvalitetne robe dok je još cijena bagatelna.
Osim toga kompanija je vlasnički gledano “ni na nebu ni na zemlji”, a netko ce je očito u dogledno vrijeme poslati “u nebesa”.
Vrijednost Kraša daleko nadmašuje trenutne cijene njegove dionice.
Jel uskoro potrošena kota 500? hm?
Ja bas mislim da ima veze sa poslovanjem. Nekome je dojadilo gledati tu jeftinocu, dok se Marica i ekipica krcaju pa je odlucio “malo” uzeti kvalitetne robe dok je još cijena bagatelna.
Osim toga kompanija je vlasnički gledano “ni na nebu ni na zemlji”, a netko ce je očito u dogledno vrijeme poslati “u nebesa”.
Vrijednost Kraša daleko nadmašuje trenutne cijene njegove dionice.
[/quote]
nitko nikad na zag burzi ne skida 500 000 sa aska radi poslovanja nakon rasta od 30 posto – toga nema
ovdje se nesto iza brda valja – na generi smo tek nakon 2 mj saznali što
http://www.zse.hr/default.aspx?id=93782
Razlog obustave: Obavijest o nastanku obveze na objavu ponude za preuzimanje
cijena u preuzimanju?