KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

To ćemo tek vidjeti koji je instrumentarij obrane. Da Pivci mogu preuzeti na ho-ruk Kras odavno bi to učinili. Oni znaju da će tamo biti teska i dugotrajna borba. Tko god na kraju bio konačan kupac.

#OjMaromarice#nenakisubezkabanice

Čini se da su počela neka događanja oko Kraša.

Mislim da je krenulo finale u kojem bi trebalo postati jasnije, tko što preuzima i u kojoj varijanti.

Netko pokušava očito štopati cijenu put gore, to se događa posljednjih petnaestak dana. Meni se čini kao dosta jasan signal da ulazimo u finale.

Je, čim netko skine nalog postavlja se novi. Al nemaju, pretpostavljam, Pivčevi igrači toliko municije da će moći dugo održavati cijenu. Trebalo bi im dobro raspaliti cijenu pa da vidimo koliko su se spremni “žrtvovati”.

nema tu štopanja, mogu štopat kolko hoce, al ako se nesto želi preuzeti onda se zna kako i šta. Nama je plus i što je pivcima pobjegao HMAM , ( nisu tamo morali dat jos 200 milja kn za preuzimanje, a i za svoj paket ce dobiti cca 60 milja ako ga prodaju.

nema tu puno filozofije, po meni je smjer samo jedan, kako bi bakero rekao, dionice se korneriraju, a kad se ponuda smanjuje znamo sto se s cijenom događa ( znate ono kad u ratu nema brašna, pa se za svaku novu zdjelu dukatima placa)

imam kras

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ne znam, nisu ni Pivci veslo sisali, oni isto vjerojatno imaju neki plan. Pravo je pitanje odnosno traži se odgovor koliko su planovi uprave odnosno zastupnika uprave usklađeni s njihovim planovima i hoćemo li gledati rat ili prijateljstvo?

Nekako je čudno da iz Kraša sve to mirno promatraju. Ako ništa drugo trebali bi barem radnicima pojasniti da im dionice vjerojatno vrijede dosta više od trenutne cijene i da ih nikako po ovim cijenama ne prodaju, ako baš ne moraju.

ne vjerujem u prijateljstvo, jer onakva socijalna prava i rastrošnost ne idu u interes koje ima netko ko je parkirao tamo skoro 200 milja kn do sad.

možda griješim

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ma to stoji, al čudno je da iz Kraša ne vuku nikakve poteze… još? Nažalost, ide im na ruku i opća letargija i ukočenost oko Agrokora jer prilično je jasno da se s ovom cijenom ne da ništa značajnije preuzeti. Ili će se morati prilično dići cijena ili ćemo imati preuzimački maraton u kojem će ovo biti tek jedna od etapa na putu do vrha. Ima tu dosta mogućnosti i put do cilja bi mogao biti trnovit, zato ja ne bi potpuno isključio niti jednu mogućnost, pa ni prijateljstvo ili barem kvazi- odnosno uvjetno prijateljstvo kao opciju, a mislim da ono ne mora biti nužno loše za dioničare. Uglavnom, vjerujem da bi moglo biti i da će biti zanimljivo.

Braća ni lipu više od 438 kn ne daju, mislio sam da su barem onih 1000 kom neki dan pokupili al nista. Za njih nema žurbe usidrili se i skupljaju. Sumnjam da bi oni i više od 600-plafon 700 kn ponudili za preuzimanje, tržište je nikakvo znaju i oni

Ma to stoji, al čudno je da iz Kraša ne vuku nikakve poteze… još? Nažalost, ide im na ruku i opća letargija i ukočenost oko Agrokora jer prilično je jasno da se s ovom cijenom ne da ništa značajnije preuzeti. Ili će se morati prilično dići cijena ili ćemo imati preuzimački maraton u kojem će ovo biti tek jedna od etapa na putu do vrha. Ima tu dosta mogućnosti i put do cilja bi mogao biti trnovit, zato ja ne bi potpuno isključio niti jednu mogućnost, pa ni prijateljstvo ili barem kvazi- odnosno uvjetno prijateljstvo kao opciju, a mislim da ono ne mora biti nužno loše za dioničare. Uglavnom, vjerujem da bi moglo biti i da će biti zanimljivo.

je to je cudno da trezor ne kupuje, ako se boje preuzimanja..

ima jedna stvar koja mi nije jasna. član uprave je prodao dionice 18.1 2018 po 504 hrk 370 komada kada je cijena na burzi bila cca 460 Hrk. ne znam tko ih je kupio, al mi je čudno ako ih je platio 504 hrk kako to da ostatak aska do tamo nije počistio?

ako je trezor steknuo te dionice, zar nije to pomalo i u najmanju ruku čudno a i protuzakonito kupovati dionice uprave po 10 % vecoj cijeni od tržišne a istovremeno na burzi ne kupovati ( jer ako vec trzor zeli svoje dionice, onda neka kupuje po najpovoljnijoj cijeni)

ima ko da malo to pojasni

Braća ni lipu više od 438 kn ne daju, mislio sam da su barem onih 1000 kom neki dan pokupili al nista. Za njih nema žurbe usidrili se i skupljaju. Sumnjam da bi oni i više od 600-plafon 700 kn ponudili za preuzimanje, tržište je nikakvo znaju i oni

kak znas da nisu?

New Report

Close