KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dakle, 83 000m2 na ravnicama!!!!

U bilanci sva zemljišta vrednuju 105 milijuna kn a samo ovo na Ravnicama vrijedi po meni 300 milijuna

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

http://www.glas-slavonije.hr/288565/7/Kras-lider-u-hrvatskoj-konditorskoj-djelatnosti

Tome je najviše pridonio Kraš d.d. s najvećom prosječnom mjesečnom netoplaćom među poduzetnicima u djelatnosti proizvodnje kakaa, čokoladnih i bombonskih proizvoda, koji je zaposlenima obračunao prosječnu mjesečnu netoplaću u iznosu od 6201 kunu, a prosječna plaća zaposlenih kod dva najveća konkurenta, u Kanditu d.o.o. i u Zvečevu d.d., iznosila je 3973 kune, odnosno 3346 kuna.Z.Rupčić

samo na placama 2500 zaposlenih računajte koliko je to

Nikada nece kresati place, jer se tamo sve radi obiteljski, od zaposljavanja pa do vodenja iste…
[/quote]

Neće neće, dok ne dodje racionalan vlasnik, koji će za prioritet imati profitabilnost i efikasno poslovanje

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

kras bi uz samo malo racionalnosti u poslovanju vrlo brzo vratio sam dug . Ebitda bi uz rezanje poslovnih rashoda automatski isla na cca 150 milja kn . pa racunajte koliko bi omnda to sve vrijedilo..

200 milja eura ko od šale, a da jos ne spominjemo nekretnine.

Imam dionice kraša i ne pozivam vas da trgujete njima

kras bi uz samo malo racionalnosti u poslovanju vrlo brzo vratio sam dug . Ebitda bi uz rezanje poslovnih rashoda automatski isla na cca 150 milja kn . pa racunajte koliko bi omnda to sve vrijedilo..

Na moje neugodno iznenadenje kao ljubitelj cokoladne rize i cokolodanih grozdica jucer u Kras ducanima su poskupili spomenute sa 99kn na 120kn po kili. A neke druge cokoladne stangice su otisli i do 50% gore 🙁

The best place to succeed is where you are whit what you have.

al znas i sam da od toga nista….ukoliko poznajes ljude i poslovanje oko Krasa

Ne Orešković, ne znam. Da mislim tako ne bih kupovao kras. A kupujem ga i kupovat ću ga i dalje. Vidimo se na drugom topicu uskoro. Sad. E kod tebe loptica, na auhr . O tome znam puno vise😉

promjene u prvih 10 opet standardne, sve što prodje uzimaju pivci.

trezor stekao cca 700 kom, ostatak pivci…kako bi bloger rekao “korneriraju se dionice”

cepaju pivci

cepaju pivci

Strpljivo to skupljaju, možda da potegnu preko 500-600 kn dalo bi se i većih količina skupiti, neznam ko stoji iza ovih skrbničkih računa od banaka, al pretpostavljam netko od kraša.

Vajdu su ekspresno odradili , možda zato što su iste industrije pa ih je bilo lakše međusobno povezati.

Kažu braća da im je trenutni fokus na hotelima Makarske, čekaju kako će se tamo odigrati, pa tek onda slijedi Kraš, do tada se sitno skuplja šta se ulovi.

https://www.jutarnji.hr/globus/Globus-biznis/u-hrvatskoj-se-i-vrijeme-racuna-od-datuma-propasti-agrokora/6886296/

New Report

Close