KRAS (Kraš d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KRAS (Kraš d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako sada izgleda Kraš će doživjeti veliki pad zbog povezanosti s Agrokorom preko prodaje u Konzumu i nelikvidnosti plaćanja kraševih proizvoda.

https://www.ivicatodoric.hr/blog/novosti/ovo-su-povjerljive-cinjenice

“ili pak Krašu, za koji je radio Ante Ramljak, i kojem su plaćena sva stara potraživanja prema Agrokoru, dok drugima nisu (toliko o tzv. koordinaciji dobavljača i brizi Marice Vidaković za njihove interese)”

Izgleda da je Marica odradila lavovski posao…
Tako bar tvrdi bloger Ivica!

Respect!

Рінат Ахметов "тільки небо - це межа!"

Ha ha … današnje priopćenje bili nam dužni 27 m. kuna, dio naplatili, a za dio čekamo …. transparentno nema što

Ideje naše benzin Vaš!

Toliko halabuke oko ničega, na kraju će Kraš biti oštećen za bijednih 10 miliona ako i toliko ali glavno da se padalo kao da ide smak svijeta. Trebati će se sve korigirati na gore.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Po kojim se multiplama ova dionica trguje?
P/E 2018 – 28

E ovo je dionica sa Nasdaq:):):)
Agrokor nije bitan za Kras, Marica ce to rijesiti…evo je u Lidlu sa 7 proizvoda

Ima netko u zabi da mu je sjela dividenda?

Ima netko u zabi da mu je sjela dividenda?

Jeste li im dostavili svoje podatke? Ako niste, tada trebate na mail adresu tliktar@kras.hr poslati sken osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

http://prntscr.com/ha1drr

Pivci se približavaju 25%

Kako vidite daljnji razvoj situacije?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Priblizavaju se već zadnjih par godina……pa moze lako proći jos X puta toliko vremena……
Njima se nikamo ne zuri……to su već pokazali……

Pivci se približavaju 25%

Kako vidite daljnji razvoj situacije?

Ja mislim da bi moglo biti iznenadjenja. Vidim i da se trezor pomalo ubacuje. Moguće je da im prodaju dva tri manja računa i oni su u obvezi. Obzirom da moraju istaknuti cijenu tromjesečni prosjek stjecanja odnosno najvišu cijenu po kojoj su u posljednjih godinu dana stjecali dionice, to znaci da ih još love one dosta vise cijene od preko 550 kuna za dionicu. Ja očekujem ovdje ubacivanje novih investitora u priču i svojevrsan squeez cijene uz njezin rast.

Dionica možda ne izgleda super jeftina, al ima znacajan potencijal rasta. Ne vjerujem da se Kras da preuzeti ispod jednih godišnjih prihoda od prodaje odnosno milijardu kuna. Konditori vani imaju vrlo visoke valuacije, ne vjerujem da će najveći regionalni igrač ići jeftino. Mogla bi to biti duga, zanimljiva i iscrpljujuća igra. U tom smislu postoji znacajan potencijal za rast cijene.

Kako je jedan moj poznanik jednom lijepo poentirao uz razgovoru uz kavu. Mogu kupiti jedan posto kao ulaganje, mogu i dva, pa čak i 5 ili možda 10. Al 25% nitko ne kupuje kao ulaganje već za nešto mnogo ozbiljnije.

baš gledam neke stvari, pa ovdje ima toliko mjesta za uštede da je to čudo. par stvarčica dovest u red i krašuljak bi imao 100 milja kn dobiti.

sutra cu navesti neke stvari pa ,ožemo prodiskutirati koga zanima

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

http://www.glas-slavonije.hr/288565/7/Kras-lider-u-hrvatskoj-konditorskoj-djelatnosti

Tome je najviše pridonio Kraš d.d. s najvećom prosječnom mjesečnom netoplaćom među poduzetnicima u djelatnosti proizvodnje kakaa, čokoladnih i bombonskih proizvoda, koji je zaposlenima obračunao prosječnu mjesečnu netoplaću u iznosu od 6201 kunu, a prosječna plaća zaposlenih kod dva najveća konkurenta, u Kanditu d.o.o. i u Zvečevu d.d., iznosila je 3973 kune, odnosno 3346 kuna.Z.Rupčić

samo na placama 2500 zaposlenih računajte koliko je to

New Report

Close