Ma kakav rast oni se samo vraćaju iz ne opravdanoga pada i kao što sam rekao u ovom valu ili 600 ili proboj te kote.
Ma kakav rast oni se samo vraćaju iz ne opravdanoga pada i kao što sam rekao u ovom valu ili 600 ili proboj te kote.
Kolega, dionica je pokazala dobar rast, ali uskoro kreće povrat tako da ne uletite prebrzo.
Ušli u lidl, a i braca kažu da vide dobru priliku
http://www.jatrgovac.com/2017/05/ivica-pivac-mesna-industrija-braca-pivac/
Kako sad takav rast?
Nisu li jako izloženi prema Agrokoru?
Sad je izašlo nekakvo godišnje revidirano izvješće za 2016. godinu po kojemu nisu pretjerano izloženi.
A opet, piše i da su digli 20 i nešto milijuna kuna kratkoročnog kredita za likvidnost.
No, ne znam kome je uopće Kraš zanimljiv ovakav kakav jest.
Meni Naprimjer.
Zanimljiviji mi je recimo od Podravke.
Razlika između Podravke i Kraša je u tome da Podravku uništava politika, a Krašu to polazi za rukom čak i bez politike.
Dobro, super. Ajd još ti dodaj neku firmu pa ćemo vježbati kompariranje pridjeva.
Ja mislim da se priča oko Kraša koliko vidim razvija u zanimljivom smjeru. U Podravci se nist ne razvija.
Ajd sad ti?
KRAS je počistio račune agrokora u početku i nema dugova iz prošlih razdoblja,
Marica to onda dobro hendla, a vidimo i po rezultatima , a braća se usidrila na ovim cijenovnim razinama i skupljaju ovu siću po 5-10 komada dnevno, za njih nema žurbe al ima dosta nestrpljivih
Kako sada izgleda Kraš će doživjeti veliki pad zbog povezanosti s Agrokorom preko prodaje u Konzumu i nelikvidnosti plaćanja kraševih proizvoda.
Nema šanse. Likvidnost Kraša je dobra i popravila se od kada su skinuli s grbače Todorica. Pa nije slučajno Marica ruku pod ruku uvijek s Ramljakom.
Likvidnost i naplata su dobri. Izloženost prethodnom Agrokoru ne postoji.
Kako si ekipa međusobno dijeli dionice.