Kovacs-Wöhry: Plasirat ćemo barem 20 posto više kredita poduzetnicima

Naslovnica Forum Komentari članaka Kovacs-Wöhry: Plasirat ćemo barem 20 posto više kredita poduzetnicima

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kada poduzetnik, gladan kredita, pročita ovaj intervju pomisli:„Iz njenih usta u božja uha!“. E sad više nisi siguran da li je riječ o bankarstvu i/ili ekleziologiji? Da li se osloniti na radove Jurmana ( Ekonomski fakultet u Rijeci) i/ili na radove Peterlina( teološki fakultet u Osijeku)? Da li je riječ o komercijalnom ili industrijskom bankarstvu, i/ ili je riječ o ranoj ortodoksnoj ekleziologiji ili o gnostičkoj ekleziologiji? Možda je riječ samo o doktrini komercijalnih ili samo o doktrini investicijskih banaka? Otvara ti se dilema: da li je bankama uzor doktrina biskupa i/ili doktrina „mudrosti bratstva“?
Međutim, pričekajmo, budimo strpljivi do 2016,2017 i 2018 g., jer kako sama predsjednica uprave kaže: „Naš rast ovisi o makroekonomskim prilikama i kako će se tržište razvijati, ako nema investicija ne možete rast temeljiti samo na refinanciranju postojećih kredita. Gledamo na udio od pet posto kroz pet godina, s najbržim rastom između 2016. i 2018. godine.“ Do tada kako kome i kako sa kime a svjedočit će oni koji prežive!

Dama je vec dugo u RH u upravi banke i vidi se kakvi su joj rezultati. Da li uopce vjeruje u to sto govori? Vjerojatno ne.

BigBoffin

New Report

Close