Ne, nego ako nije okrugli broj, zaokružuje se na jedan više. Znači, ako imaš 1 dionicu KORF, dobit ćeš 13 RIVP. Nije beg cicija!
Korporativne akcije Pripajanje izdavatelja, povećanje temeljnog kapitala, prestanak članstva Pripojenog društva A i B, u informacijskom sustavu SKDD-a bit će provedene 6. listopada 2014.g.
Najbolja dionica koja me je iscupala iz ogromnog minusa 2008. Kupovao, prodavao, nadokupljivao…
Hvala KORF!!!
svaka joj cast, korf je za mene bila raketa, ulasci od 18.12.2013. do 6.5.2014., prosjek s troskovima 168 kn, napravio plus od 64% na ulozeno s troskovima, da je svaka takva…
Odlazi u povijest nakon što se iz ružnog pačeta razvio u lijepog labuda, ali izgleda da RIVP nastavlja istim tempom. U svakom slučaju biti će sada sve puno transparentnije lakše za pratiti, što su imali za odraditi su odradili. Došli su do 50 % tvrtke (djelomično uz međusobna prebacivanja i korištenje sredstava koja nisu njihova) sa kapitalom skoro dvije milijarde i liderskom pozicijom, nadajmo se da će sada do kraja pokazati koliko to vrijedi i prestati sa razno raznim računovodstvenim maštovitostima.
VLHO ili KORF ?
prodao sam sve danas. zaradio, zadovoljan.