Lako vama kupovati na sigurno, kad Fima savjetuje da to ide na 246 KN[emo_naivan][emo_namigusa], skoro se pitam jeli to plaćeni oglas
Podatak da su knjige rezervacija za hotelske kapacitete za ljeto 2013. popunjene već sada čini svoje…jači rast cijene ove dionice trenutno usporavaju igrači na kratke staze, ali zadnji vagoni za ukrcaj u ovaj vlak poako ali sigurno izmiču
Fima vrijednosnice u analizi KORF-a digla je target na 216 kuna!!!
Tu će se tek sad koplja lomiti…
Projekcije poslovanja do 2014. samo pozitivne
Dva različita podatka za ciljanu cijenu. Koji je sad pravi? Inače, ovakva reakcija tržišta mogla se očekivati i ranije na ovoj dionici s obzirom da formula (povećanje udjela u RIVP)X(smanjenje PDV-a)X(vjerojatni rast sektora u cjelini) nudi ogromne mogućnosti jer ovi učinci se multipliciraju.
Ja tu nevidim nikakav problem da će dionica do ljeta biti 200kn..to je i očekivano jer tu nije bilo nikakvih promjena od 2008god kad je dionica vrijedila 230kn..gledajući sad tržiše i izvješća to bi sad vrjedilo 400kn…Zato mnogi i pišu negativno i čude se jer nemogu vjerovat da je ovo još jeftino a do ljeta ima još puno dana——–
puno prije tog targeta će natrpati naivce koji nasjedaju na takve analize…ali samo ti kupuj do 216 kn [emo_palacg]
Lako vama kupovati na sigurno, kad Fima savjetuje da to ide na 246 KN[emo_naivan][emo_namigusa], skoro se pitam jeli to plaćeni oglas
[emo_smijeh]
Mnogi su se to pitali i na 45 kn.
Čuda radi taj marketing.
puno prije tog targeta će natrpati naivce koji nasjedaju na takve analize…ali samo ti kupuj do 216 kn [emo_palacg]
[/quote]
Ja sam kupovao dok je trebalo, meni bi i 116 bilo dovoljno, a ti laj na misečinu.
Samo sam prenio zaključak Fimine analize koja je podugačka, a ti si majstore uzmi vremena i pročitaj je i opovrgni argumentirano sa čim se ne slažeš.
KORF i dalje grabi.
kako neće grabiti, kad se našim mirovinama kupuje!
Kapitalni fond je u zadnja 2mj kupio 40 000komada!
a zna se i od koga!
šta ih Linić malo ne propita gdje su bili kad je KORF bio 20,30 40kn?
a oni kupuju na 120,130 i 140kn?
pa je li to normalno???
a što se tiče analiza ove FIME medije, evo jedna:
https://etrade.fima.com/documents/Dalekovod_2009_Recommendation_blb.pdf
Naivci su tebi od 90 kuna koliko vidim.