Dobar skok sa 30 i nešto na 120, svaka čast.Čestitam.
Da, ali treba reći da je to u dužem periodu.
U cca 3 godine 300 posto – to je sporo? U prosjeku svake godine 100 posto … Vi biste da u 3 dana skoči toliko?
Samo sam dao opasku, nisam komentirao da li je malo ili puno.
Di su sad oni gelipteri sta su stalno spominjali iskrcavanje [emo_plazi][emo_plazi]
Na kupnji.
Na kupnji.
[/quote]
da nisi i ti in? pa zar fundamenti nisu protiv kupnje ? 😛
Zanimljiv način dizanja cijene ove dionice. Dotični stavi par stotina tisuća kuna na kupnji (bez stvarne namjere kupnje), i to bez H naloga, a to je dobar stimulans ostalima da se stavljaju iznad njega. Cijena diktirana, a raja ne kuži. I tako već mjesecima. Bilo bi zanimljivo vidjeti da se svi nad “nalogom” maknu, da vidimo da li bi se i on maknuo. Vjerojatno bi. Tada bi nestalo upravljanja cijenom ove dionice, a da ne potrošiš niti kunu.
Di su sad oni gelipteri sta su stalno spominjali iskrcavanje [emo_plazi][emo_plazi]
Na kupnji.
[/quote]
[/quote]
Nope, ne diram ja ovo. Imam svoje razloge.
Meni baš smeta što mi cijena raste. S tim tipom ili bez. Ne znam kako ću spavati od stresa
Zanimljiv način dizanja cijene ove dionice. Dotični stavi par stotina tisuća kuna na kupnji (bez stvarne namjere kupnje), i to bez H naloga, a to je dobar stimulans ostalima da se stavljaju iznad njega. Cijena diktirana, a raja ne kuži. I tako već mjesecima. Bilo bi zanimljivo vidjeti da se svi nad "nalogom" maknu, da vidimo da li bi se i on maknuo. Vjerojatno bi. Tada bi nestalo upravljanja cijenom ove dionice, a da ne potrošiš niti kunu.
02.01.2013.
7.HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217)/KAPITALNI FOND D.D. 92.655
15.01.2013 .
7.HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217)/KAPITALNI FOND D.D. 112.455
Zanimljiv način dizanja cijene ove dionice. Dotični stavi par stotina tisuća kuna na kupnji (bez stvarne namjere kupnje), i to bez H naloga, a to je dobar stimulans ostalima da se stavljaju iznad njega. Cijena diktirana, a raja ne kuži. I tako već mjesecima. Bilo bi zanimljivo vidjeti da se svi nad "nalogom" maknu, da vidimo da li bi se i on maknuo. Vjerojatno bi. Tada bi nestalo upravljanja cijenom ove dionice, a da ne potrošiš niti kunu.
02.01.2013.
7.HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217)/KAPITALNI FOND D.D. 92.655
15.01.2013 .
7.HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217)/KAPITALNI FOND D.D. 112.455
16.01.2013
7.HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. (87939104217)/KAPITALNI FOND D.D. 118.926
Na kupnji.
[/quote]
[/quote]
Nope, ne diram ja ovo. Imam svoje razloge.
[/quote]
tako je treba biti dosljedan [emo_namigusa]
a koji su tvoji razlozi?