Ja sam tu od cca 50 kn i nitko me ne “guzi”, vlasnik je kupio lijep komad i po 45 kn i tko je kriv onima tko su mu prodali. Dok kane investirati u obnovu i širenje kapaciteta meni dividenda ne treba.
Nego, od svih, kako kažeš, naguženih dioničara građevinara i brodara ti našao brinuti o naguženima u turizmu i Korfu.
Daj napiši gdje tebe guze kad te tako svrbi.
Gle to je stvar principa.
Ne volim Uprave koji nisu korektne s malim dioničarima.
S druge strane muljaju s malo “većim dioničarima”.
Ajmo ukinuti hebene skrbničke račune, pa da se onda razgovaramo kao muškarci.
Ovak mi je malo ženskasta rasprava.
Uostalom kada uskoro krene Katar s Turcima (a mogu i drugi, ja bi Lukšiće jer po meni treba sve napraviti da se hrvatski kapital iz inozemstva posebno cijeni (da ima posebne popuste) s izgradnjom kompleksa (i to hoteli svemirske kategorije) Austrijanci će doživjeti veeeeliki pushing.
Već sam o tome pisao.
Tak im i treba kada nemaju strategiju ulaganja u cijelogodišnji turizam i njegov razvitak (baš zanimljivo kak to u Austriji nije slučaj).
HAUG!
[emo_beztona][emo_beztona][emo_beztona]
Je li bi ovo zaista moglo baciti opravdanu sjenu na sjajnu izvedbu ove dionice?
http://www.seebiz.eu/hoteli-protiv-poreza-na-nekretnine-ne-mozemo-placati-3-4-puta-vise-od-komunalne-naknade/ar-51195/
Taj Linićev porez stvarno bi mogao cijeloj državi donijeti više štete nego koristi od punjenja proračuna.
[emo_beztona][emo_beztona][emo_beztona]
Da. To sigurno nije dobro. Ali treba vidjeti šta će biti na kraju. Kod nas ljudi prečesto skaču pred rudo, a na kraju se rodi miš. Svatko ima svoju računicu koja mu odgovara, a država opet ima svoju računicu. Treba pričekati pa vidjeti kako i šta
a cijena gore[emo_smijeh]
Sutra Korf dobiva nagradu od ZSE kojim možete…..[emo_smijeh][emo_smijeh]
Šta možete napraviti sa tim papirom?????[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]