dobro smo krenuli preko 100kn,međutim kvalitetno smo zaštopani sa 2 naloga od preko 1.000 kom a i kupnja je popustila…bit će bitke do 110 kn…samo je pitanje da li će trebati čekati izvještaj za 3Q
neko dobro kiti. Nego jel se saznalo tko je prodao dionice kapitalnom fondu?
dobro smo krenuli preko 100kn,međutim kvalitetno smo zaštopani sa 2 naloga od preko 1.000 kom a i kupnja je popustila…bit će bitke do 110 kn…samo je pitanje da li će trebati čekati izvještaj za 3Q
Istina, iako ovaj sa 1008 na prodaji završava svoj pohod i sad pada u minus, tako da na njega ne racunam,on je jučer s 1000 kom rusio do 101,xx i sad je gotov sa shortom.
Ali ne brinem se, probiti ćemo 110 od listopada.
ovo ne brinem se je vrlo čvrst argument za kupiti, pogotovo na trž. kapitala
Cvrst argument bi trebao biti dobar Q3. Samo kad izade, i ako bude dobro, izvjesce za Q3 pitanje kolika ce biti cijena.
Istina, iako ovaj sa 1008 na prodaji završava svoj pohod i sad pada u minus, tako da na njega ne racunam,on je jučer s 1000 kom rusio do 101,xx i sad je gotov sa shortom.
Ali ne brinem se, probiti ćemo 110 od listopada.
[/quote]
da li si još u brizi [lol]
UHHHHH
uhhh
kako neko kiti, kako neko kiti..
Bas me zanima ko je okitio kapitalni fond sa onih 30-40 k komada.
A sto je s onima koji su nadrukani kupili prije par dana po 106?
Gdje je sada bloger da malo podupre na bidu ? Bit će da se zadržao na Vupiku [rolleyes]
@dmati44 je napisao istinu…upravo me ovog bilo strah…a pustite se blogera i kapitalnog fonda…manje važno u odnosu na 3Q
Kolega, mi se ne brinemo, to će preko 110 kn od listopada [lol]