KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ili mozda komentar na ovaj clanak?
U rujnu nema slobodnog hotelskog kreveta.
http://www.dubrovnik-turistinfo.com/?dubrovnikturist=vijesti&idKat=1&id=4376

P.s.naravno da imam KORF I VLHO.

A tek 01.01.2013. smanjenje PDV-a, pa 01.07. EU (nema cekanja na granicama,…).

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Ma kolega nalet, sve je to već ugrađeno u dionici, bez brige….pogledajte BOK i.e.

Ja kao povremeni ulagač samo komentiram stanje sa kretanjem cijene dionice kao i većina tražim mete za zaradu..

PS Trenutno sam na kvarneru i mogu reć da Njemaca – njemica… SLO…ima apsolutno iznad svakog prosjeka unazad desetljeća, dakle ne sumnjam u rezultate ali u ovo što se događa na burzi je evidentno!

[shocked]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Dobro kolega, samo bi mogla vrlo brzo napasti 100,00 kn. [bye]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

http://www.seebiz.eu/njemacki-turisti-spasavaju-sezonu-na-sredozemlju-pa-i-u-hrvatskoj/ar-44047/
,,,Hrvatska hit sezone … [thumbsup]

POKRET OTPORA

nego, nikako mi nije jasno tko je prodao 30 000 komada kapitalnom fondu?

što vi mislite? [lol] [lol]

probajte pitat "tamo" [cool]

http://www.kucilooro.com/forum/11-kutak-za-retardirane-investitore

Gotovo pola od ukupne kupnje na KORFU je na 9 i 10 kn.

PS Zgodno izgledaju nalozi po 11 komada iznad 90 kn ima ih "mašala" malo da popune rupe na kupnji!

[thumbsup]

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

nego reci ti nama kolika ti je dobit na KORF… [lol] [lol] [lol]

mogu li dobiti od tebe odgovor sto ti mislis?
jesi li ti to najmanje dva puta kupio knjigu dionicara, pa se uvjerio u to?
ili samo nagadjas?

Prije nego potrošim i 1 lipu pogledam da li je proizvod hrvatski ili uvozni, i kupim hrvatski!

Uh baš i mene zanima ko ih je počastio po ovim cijenama, tko se to istovario? A još je zanimljivije ako je to državni fond [rolleyes]

Moji postovi nisu poziv niti na kupnju niti na prodaju dionica, niti na bavljenje dionicama, niti su investicijski savjeti

Ako je Kapitalni fond državni fond, nas poreznih obveznika, bilo bi jako zanimljivo da se sazna od koga je kupio dionice

Loris =Mida= Ugar..Kolika je nominala? Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst j

opet sve puno lažnjaka, pa onda istovar.
Je li netko zna od koga je kapitalni fond kupio onaj paket dionica. Kome je omogućio onaj istovar? čudi me da to nije kupio onaj tamo kojem vrijedi 300.
Treba se truditi što je više moguće pisati o tome, da se slučajno ne zaboravi.

Loris =Mida= Ugar..Kolika je nominala? Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst j

Cek, cek, nije mi jasno. Netko istovara cash ili dionice?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

New Report

Close