Evo, tko hoce van ima do 88 kn preko 14 000 kom. Skoro pa vise od cjelokupne prodaje.
Možda je to malo neukusno tako reći :D, i ja "to" kažem ali malo ljepše: "sreća u nesreći je u tome da će njihovi problemi uzrokovati povećan dolazaka turista Hrvatsku, nama dobro, a oni su svoje i tako zaslužili"….
Ne pripremaj ražanj dok je zec još u šumi:
http://www.business.hr/business-class/nakon-napustanja-eura-ljetovanje-u-grckoj-gotovo-dzabe
Evo, tko hoce van ima do 88 kn preko 14 000 kom. Skoro pa vise od cjelokupne prodaje.
Niti 24 sata a već je situacija bitno drugačija.
Dakle, na kupnji ukupno 4.000 komada prva prodaja na 88 kn ukupno 18.000 komada
[sealed]
info. za dečke koji prodaju
[sealed]
[/quote]
a da je pravne države onda bi ovih par drukera i njihovi nalogodavci ubrzo bili u zatvoru.
Nadam se da nije previše ovčica spušilo priču
Ja idem u grčku ziher, pa nisam lud da tu trošim lovu kad je tam jeftilena i još tri put bolje.
Pa o tome i govorimo! 😉 Tamo će ići oni koji ne planiraju potrošiti lovu, i drago nam je da idu, jer nam ovdje takvi ne trebaju.
Kod nas će dolaziti oni koji su spremni platiti najbolje, što Istra i pokoja saletitska destiancija na našoj obali može ponuditi. Slažem se da je veći dio naše turističke ponude nekvalitetan, no ovdje o takvima ne govorimo. Nas zanima ponuda ove kompanije!
A tko se ne boji, neka ide u Grčku slobodno, zašto ne. Tebe možda neće nazivati nacistom i sl., pa ti nemaš niti te vrste razloge itd., ti slobodni idi, nitko ti ne brani.
Kao što i onaj Emin link kaže: “Ekonomska i politička previranja u Grčkoj već su negativno utjecala na rezervacije za ovo ljeto i grčki turistički sektor već je javio da je opala potražnja, posebno iz Njemačke. ” – obzirom da nisi Nijemac niti se tako osjećaš, slobodno put Grčke!
[sealed]
[/quote]
a da je pravne države onda bi ovih par drukera i njihovi nalogodavci ubrzo bili u zatvoru.
[/quote]
a ti si kao neki anđeo?
[sealed]
[/quote]
[/quote]
a ti si kao neki anđeo?
[/quote]
Zašto ste kolegaxxyyzz tako nervozni, moje rasploženje je izrazito dobro.
Načuo sam da u Grčkoj dobijete i animir damu – Grkinju po izboru- da vam bude pratilja svo vrijeme dok ste na odmoru. A ako ostajete duže od 15 dana, daruju Vam još jednu gratis plavušu!
A kod nas Vam uzmu pare odmah prvi dan i jedva čekaju da "nestanete" jer vas više netrebaju!
Načuo sam da u Grčkoj dobijete i animir damu – Grkinju po izboru- da vam bude pratilja svo vrijeme dok ste na odmoru. A ako ostajete duže od 15 dana, daruju Vam još jednu gratis plavušu!
A kod nas Vam uzmu pare odmah prvi dan i jedva čekaju da "nestanete" jer vas više netrebaju!
Poslat ću ja tebi cijeli kontigent dama samo da mi ti ne razbijaš previše glavu sa svojom INGRom! [thumbsup]
Poslat ću ja tebi cijeli kontigent dama samo da mi ti ne razbijaš previše glavu sa svojom INGRom! [thumbsup]
[/quote]
Lako za mene! Glavu će već sutra razbijati oni što su je ovih zadnjih dana prodavali! [thumbsup]