Uvaljao vam je petricu do 380 sad će vam uvaljat korf a ksnije od vas kupovati!
Show!
meeeeeeeeeeeeee
Nemam dionice kofr-a…nažalost..
ali kolega koliko smijem primjetit vi što više vičete meeeeee to više raste…
Interesantno je to..
meeeee [lol]
evo uzeo simbolično 200 kom….
Čisto zbog ovog meeeeeeeeee [lol]
Gospodo kakve su vase prognoze za kretanje cijene u utorak?
Gospoda koja prognoziraju cijenu za utorak ili bili koji dan vjerojatno bi sami sebima napravili veliku uslugu kada bi smjesta prodali sve svoje dionice.
Ja ne prognozoram cijene, ali me ništa ne bi iznendilo! 😉 Neki bi se vjerojatno silno iščuđavali da recimo utorak vidimo +85 %? [lol] Ja se ne bih nešto baš naročito čudio (možda malicko :P, ali ne previše) samo bih bio jako veseo i zadovoljan! Biti veso i zadovoljan je opravdano, čuditi se nema zašto.
Uvijek gledajte cijenu i vrijednost, uspoređujte to dvoje, i tada ste mirni, tada nije bitno dan tamo-vamo kada će se točno vrijednost u kojoj mjeri "otključati". Koga briga što će biti utorak, ako poslije utorka dolazi srijeda a poslije srijede četvrtak itd.? 😀
Gospodo kakve su vase prognoze za kretanje cijene u utorak?
uskrs je u istri podbacio…
http://www.glasistre.hr/istra/vijest/351287
Koja je fora s postavljanjem skrivenog naloga na 149,99 kn 1110 kom? Ili jos bolje, skriveni na 169,99 kn 6600 kom.
To bi trebalo nekako regulirati.
Npr. da se ne može staviti nalog na kupnju ispod 15 % ili prodaju iznad 15% trenutne cijene kojom se trguje.
Da još malo i neče biti ničega…
Svi misle da je to danas. E sad je li bitno to što svi misle, ili ono kako je stvarno? 😀 U konačnici je ja mislim ipak u svemu najvažnije što je "objektivno" stvarno (naravno i objektivnost je vrsta subjektivnosti itd., no to su sad veće neke dublje filozofije o kojima valjda ipak nećemo na ovom mjestu).
Kako god sve je to tu negdje, u rasponu od tjedan dana, investitore valjda tjedni ipak ne zanimaju, stripite se: kako god! 😀
Razmislimo svatko za sebe koliko nam to vrijedi, tih već koliko % od koliko % hrvatskog turizma, računajte i uživajte! [thumbsup]
Lynx ti misliš da će korf na ath, a da će crobex ostati na ovoj razini? Korf je već sada narastao 500% od dna. Drugi turisti su još na dnu.