KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ajde još malo i ćao bao.

kako tumačite rasprodaju računa iz TOP10 pod br.7?
školski gledano, događa se čista distribucija, obzirom da veliki subjekt prodaje većem broju manjih subjekata. od nove godine istovario je oko 40 000kom. to naravno ne znači da će cijena padati, ali da li je moguće otkriti tko je uopće iza tog računa, kad je kupovao i zašto prodaje baš sad?
hvala

http://www.kucilooro.com/forum/11-kutak-za-retardirane-investitore

Moze, idi u SKDD i trazi uvid u knjigu dionicara, tamo ti je svaki skrbnicki povezan s imenomom i prezimenom vlasnika odnosno ciji je to skrbnicki barem je tako bilo u knjigi dionicara BLJEa koju sam zadnju gledao ..Na netu se vidi PBZ D.D , a u ispisu dionicara ti pise PBZ D.D / Pero Peric.

No i tu postoji nacin da se sakriju, ako kupuju preko stranih banaka ili tako nesto moze pisati i PDZ D. D./ Nova ljubljanska banka npr pa opet neznas tko je iza toga 😀

...

Moze, idi u SKDD i trazi uvid u knjigu dionicara, tamo ti je svaki skrbnicki povezan s imenomom i prezimenom vlasnika odnosno ciji je to skrbnicki barem je tako bilo u knjigi dionicara BLJEa koju sam zadnju gledao ..Na netu se vidi PBZ D.D , a u ispisu dionicara ti pise PBZ D.D / Pero Peric.

No i tu postoji nacin da se sakriju, ako kupuju preko stranih banaka ili tako nesto moze pisati i PDZ D. D./ Nova ljubljanska banka npr pa opet neznas tko je iza toga 😀

Šta ti to znači i da znaš tko kupuje?Ti sam moraš proučit firmu da shvatiš u šta ulažeš..ovdje je situacija jasna Kupujte dok je jeftino..to je istina bez kalkulacija..

Šta ti to znači i da znaš tko kupuje?Ti sam moraš proučit firmu da shvatiš u šta ulažeš..ovdje je situacija jasna Kupujte dok je jeftino..to je istina bez kalkulacija..

Slazem se s tobom da nisu ti podaci previse bitni, no odgovorio sam covjeku na pitanje !

btw nemam KORF (imo ga prije godinu dana izasao oko 87kn ak se dobro sjecam) tu i tamo navratim na temu vidjeti sto ima

...

http://www.2shared.com/photo/XPbd-TxF/KORF.html

He who overcomes others is strong, but he who overcomes himself is mighty.

+KORF-R-A

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Ovdje kao da se čuva cijena da prođe godina od ponude, a tada i ovdje slijedi eksplozija.

TRANSAKCIJA U POSTUPKU PROVJERE

2.3.2012 11:33:05

Sukladno čl. 447 Pravila Zagrebačke burze, obavještavamo vas da su transakcije broj 783, 784, 785, 786, 787 dionicama KORF-R-A u postupku provjere
????????????????????

Zagrebačka burza d.d. – poništenje transakcija

2.3.2012 11:55:47

Sukladno čl. 433. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti. Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da su transakcije dovele do iskrivljene slike tržišta, a koje daju privid trgovanja, obavještavamo vas, sukladno članku 448., o poništenju transakcija br. 783 (51 kom po 78,10 kn), 784 (51 kom po 78,10 kn), 785 (51 kom po 78,10 kn), 786 (51 kom po 78,10 kn), 787 (8 kom po 78,10 kn) dionicama KORF-R-A

hoće li me netko podsjetiti,do kada je zabrana kupnje vlastitih dionica?

korf na cijeni đure…hmmmmm…joj kad pukne…

New Report

Close