KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobro ja znam sve te činjenice kolega, ali to ne mijenja na stvari ama baš ništa. Ti ljudi koji IMAJU te dionice ih sigurno neće prodati po toj cijeni. S istim pravom kao što ti ljudi ostavljaju svoje naloge na asku, mogu i ovi bid "navlakači" postavljati svoje. I nema nikakve imputirane manipulacije. Uostalom, ako bilo tko misli da se manipulira postavljanjem niskih naloga na bidu ima Hanfu. Regulator je vrlo aktivan u zadnje vrijeme, pa će vjerojatno i taj aspekt manipuliranja razmotriti.

I jedni i drugi su manipulatori. A Hanfa neka radi svoj posao sama,zato su plaćeni. Ako ja budem pratio sve sumljive naloge i prijavljivao što će onda ovi iz Hanfe raditi. Šetati po Ilici i cvijetnom i gledati na sat da ne stignu pre rano kući
Svaki nalog koji je postavljen na nerealno visoku cijenu ili na nerealno nisku cijenu služi za zavaravanje i dovodi u zabludu one igrače koji nemaju pregled u cijelu dubinu. A takvih je najviše.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

http://www.poslovni.hr/vijesti/kriza-u-eurozoni-potpuno-zaustavila-buking-u-turizmu-191552.aspx

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Nevjerojatne manipulacije danas. Netko se usudio velikim nalozima visoko na bidu tjerati cijenu gore u svrhu možebitnog iskrcavanja malim nalozima na asku.
Ovo hitno treba prijaviti Hanfi.
Ovakvi nalozi na bidu se smiju postavljati samo na 1-2 kn, sve iznad toga je manipulacija.
[lol] [lol] [lol]

Treba pričekati proljeće kada će Valamar grupa moći dokupljivati.
Tada će svima biti puno toga jasnije.

Treba pričekati proljeće kada će Valamar grupa moći dokupljivati.
Tada će svima biti puno toga jasnije.

zasto onda Valamar ne kupuje svoje dionice

Vjerojatno čuvaju za Korf jer smatraju da im je to isplativije [smiley].

prema najavi Jakovčića, novi ministar turizma je Veljko Ostojić predsjednik uprava Riviera Adria
/KORF-R-A/

Ubuduće će u Top10 KOEI pisati "Linteum savjetovanje" umjesto VALAMAR ADRIA HOLDING D.D.

Linteum doo je u 100% vlasništvu KORF-a

http://www.zse.hr/default.aspx?id=38479

Končar-Elektroindustrija d.d. zaprimila je obavijest od Valamar Adria Holding d.d. o donošenju odluke o povećanju temeljnog kapitala unosom dionica Izdavatelja u temeljni kapital Linteum savjetovanje d.o.o.

Ne razumijem zasto?! Čemu to? [undecid]

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ubuduće će u Top10 KOEI pisati "Linteum savjetovanje" umjesto VALAMAR ADRIA HOLDING D.D.

Linteum doo je u 100% vlasništvu KORF-a

http://www.zse.hr/default.aspx?id=38479

Končar-Elektroindustrija d.d. zaprimila je obavijest od Valamar Adria Holding d.d. o donošenju odluke o povećanju temeljnog kapitala unosom dionica Izdavatelja u temeljni kapital Linteum savjetovanje d.o.o.

cemu ove rosade…

Opet su počeli sa muljažama.
IMHO ovo je sell signal, ali to je samo i jedino moje mišljenje.

New Report

Close