KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Obavijest o provedenoj promjeni tvrtke, smanjenju temeljnog kapitala, te upisanim promjenama u Nadzornom Odboru
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/dE19rQRYbvXRJCVdaqO4cg==.pdf

Iliti: VAHO je stigao… [lol]
(s obzirom na ime, to bi bila dobra kratica, no znamo da se one ne mijenjaju)

ima li upucenih kad se obavi smanjenje t.k. koliko ce se novih dionica izdat, cjena, utjecaj toga na cjenu…kako ce teci prodaja novih dionica dionicarima…
[/quote]

a nisam znao da se kod smanjenja tem. kapitala izdaju nove dionice, to je nešto novo???!!!!
haloooooooo, ima koga doma????
[/quote]

Pisalo je da za jednu dobiš 4 .

Ma o čem vi pričate, ne dobiješ niti jednu, imaš koliko imaš….a cijena će ionako rast! Strpljen, spašen [wink]

Bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će proći Skupština dioničara SN Holdinga najavljena za početak prosinca. Za tu su "potrebu" već oformljene tri nove tvrtke: Nonnullus, Pectinatus te Lux ulaganja. Kako se može vidjeti iz dnevnog reda Skupštine, SN Holding će uložiti prava, tj. imovinu u te tri tvrtke, i to konkretno: 383,4 milijuna kuna u Nonnullus, 131,6 milijuna kuna u Pectinatus te 181 milijun kuna u Lux ulaganja. LRH će se prebaciti u tvrtku Nonnullus, dok za Pectinatus nije naznačeno na što će se odnositi prava (navodno na zagrebačke nekretnine), dok će se na tvrtku Lux ulaganja prebaciti projekti u Rovinju, Hvaru i Istri te ulaganje u fond Quaestus nekretnine Borislava Škegre. Ako predložene odluke prođu, to znači da će postojeći dioničari umjesto jedne imati četiri dionice

počela masovna bježanija iz KORF-a, na trenutak se vidio nalog na prodaji s 10.000 komada na 71 kn [undecid]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti investicijski savjet za ulaganje

@samby @samobor

ovo je tema KORF, dakle bivši Korifej pa onda Dom holding a sad Valmar Adria Holding..
ovo što pišete odnosi se na SNHO tj SN Holding

ne znam dali ste se šalili ili ste stvarno to pomiješali, no za svaki slučaj da ne bude zabune

počela masovna bježanija iz KORF-a, na trenutak se vidio nalog na prodaji s 10.000 komada na 71 kn [undecid]

Netko biježi netko ulazi..nije vam bilo skupo prije 2 tjedna kad je dionica bila 80kn..nema tu frke uvijek ima kupaca …sačekajte 1mj..

Netko biježi netko ulazi..nije vam bilo skupo prije 2 tjedna kad je dionica bila 80kn..nema tu frke uvijek ima kupaca …sačekajte 1mj..
[/quote]
Prije bih rekao da jači izlaze a manje upućeni ulaze,no možda se varam.

Što će biti u prvom mjesecu.

malo smo osjetljivi…od 14.11. CORBEX u minusu 5,17% a KORF 13,12%…s naznakom da je ozbiljniji promet bio tek 22. i 23.11

Počele su i na korfu igrice bildanja bida. Na 11kuna imate 6000 komada na kupnji. Što drastično mjenja sliku bid – ask. Manipulatori.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ma to je neki investitor koji se probudio nakon dvanaest godina. Naime tada se Dom tržio nekoliko mjeseci na 11kn, nakon uvrštenja na burzu. to je podatak koji nećete naći na http://www.mojedionice.com/start/Start.aspx
Kako znam? Pa ja sam ga tada kupovao a i puno kasnije, kad je bio više od 200kn.

Počele su i na korfu igrice bildanja bida. Na 11kuna imate 6000 komada na kupnji. Što drastično mjenja sliku bid – ask. Manipulatori.

A ovi što prodaju na 200 i više kuna po par tisuća kom. nisu manipulatori?

A ovi što prodaju na 200 i više kuna po par tisuća kom. nisu manipulatori?

[/quote]

to su stari nalozi, neki i po par godina….uostalom, oni doista IMAJU te dionice, a ovaj "kupac" na 11 kn zna da nema nikakve šanse po toj cijeni kupiti nego samo virtualno napuhava bid da druge potakne na kupnju

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

New Report

Close