Dali tu ima nesto veze Brijuni rivijera projekt u nekoj budućnosti?
KORF konkretno ne, ali ima VLHO…
a bit će status qvo, barem do skupštine a onda ćemo vidjet ovisno o informacijama…
jedino ako neki insider prije krene sa krcanjem ili iskrcavanjem….
Izgleda da je nažalost Korf izašao iz interesa
I tako postao normalna "value dionica"? 😉 Naime, nije baš normalno za "value dionice" da su u prevelikom fokusu interesa (naime, tada postaje upitno, jesu li "takve"). Jedino ne vidim što je tu žalasno sada, kome žalosno? ;).
U načelu takvo stanje je za one koje kupuju dobro, za one koji drže dobro (jer su strpljivi, ok im je postepeno dočekati vrijednost, ne mora "preko noći", sasvim ok i npr. da par godina raste sasvim “postepeno”, nikakvi naročiti skokovi, npr. tek koliko-toliko "brže od indeksa", pa dok ne dođe tamo gdje treba tada biti, može brže može sporije, nitko to ne može predvidjeti), jedino nije dobro za one koji bi prodavali jer dobivaju cijene koje su bitno ispod vrijednosti, koje se vjerojatno hoće "kontinuirano popravljati" ali nestrpljivicima se neda čekati pa je njima "žalosno", svi ostali trebaju biti strpljivi i uživati postepeno "popravljanje cijene" (="otključavanje vrijednosti") koja jednom mora doći u sklad sa vrijednošću, kroz to vrijeme čineći lijepi član portfelja.
Naravno da djeluje suludo da nešto može tako dugo biti tako jako podcijenjeno kako nam se ovdje nekima valjda čini, pa bi čovjek prije očekivao “eksplozivno otključavanje vrijednosti” nego “postepeno”, ali treba biti na sve spreman, na TK je sve moguće.
Imam Korf i nisam nestrpljiv, samo kažem da su se ljudi prestrašili i više baš ne kupuju.
Ja samo znam da ću opet kupovati čim mi se oslobodi neka lova, jer su ove cijene pre primamljive.
Samo kažem da mi je čudno kako sada nitko ne želi kupovat, a kad se bude vratila na nekih 75 kuna, opet će početi euforija.
Nekima jebila isplativa na 90 kn, a sada nije. Čudno!
I tako postao normalna "value dionica"? 😉 Naime, nije baš normalno za "value dionice" da su u prevelikom fokusu interesa (naime, tada postaje upitno, jesu li "takve"). Jedino ne vidim što je tu žalasno sada, kome žalosno? ;).
[/quote]
dragi mladi kolega,
da nije bilo halabuke na stanovitom blogu da je ovo value dionica ni vi ne bi bili unutra.
a koliko je value, pokazat će vrijeme.
vjerovali ili ne, ja sam na vašoj strani i zaista se nadam da će mali dioničari profitirati, da ovo nije ni v od value.
uostalom, sjetite se kako ste i na franku pričali o value investiciji i kako je to neslavno završili, pa ste se jedva uspjeli evakuirat. e pa ovo vam je čisti copy paste, s tim što ste na franku imali kakvu-takvu dividendu i osobu koja je glavni i odgovorni, a ovdje nemate ni jedno ni drugo.
živi bili pa vidjeli…
[thumbsup]
te je time bivša Rivera Poreč prvo preuzela gubitke Rabca i Zlatnog na račun svog dobitka… te će zajednički sada pokrit gubitak firme kćeri: Babin Kuk – Dubrovnik…
Netko je u zadnjim minutama uložio nevjerojatnih 1.397,40 kune u ovu dionicu kako bi joj podigao zadnju protrgovanu cijenu. Ali je današnja prosječna ipak niža od prosječne u petak. Svačim se ljudi bave u raznim pokušajima borbe za cijenu dionice. [shocked]
Nekako, kao da je zadnjih dana zamro promet na ovoj dionici. Održala se iznad 60 kuna kad je sve ostalo dosta padalo, ali kad se može očekivati opet iznad 70 kuna? [undecid]