KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da mi više nitko nije zucnuo protiv KORF-a, ikad! Od svih 6 dionica u portfelju samo on mi nije u minusu, žao mi je što nisam imao hrabrosti ostati na njemu kao jedinoj dionici, što sam neko vrijeme bio.

http://www.poslovni.hr/vijesti/turisticki-lipanj-bolji-za-vise-od-20-posto-184706.aspx

pa evo i poslovni kaže, ne samo BigBoss [thumbsup]

@ kolega sp2901 neki su na korfu u minusu preko 30% 😉

a neki su u plusu preko 50% :))

@ kolega sp2901 neki su na korfu u minusu preko 30% 😉

Moja sućut, ali i ja sam se već mislio ulazim li prekasno – čemu su li se tek oni nadali kad su ulazili u ‘lift’ tako visoko?

nažalost ne znam. ja sam sve rasprodao još na razinama od 55kn jer mi je odradilo 50% rasta. No kad krene vlakić ljudi ne mogu da ne uskoće, a pohlepa ih tjera da predugo ostanu. Trenutno mi bid i nije baš nešto, imam dojam da će to sve ponovno nazad

zanimljiva je ovo što se trenutno događa, određeni xy stavi veliki nalog na kupnju gomila se nagomila ispred i zatim netko proda toj gomili…
zakjučak neka svatko izvede za sebe..

Kolega xy svima radi korist. On će se istovariti na ovoj razini, kako bi kasnije mogao braniti pad na 50kn.

—KORF nekonsolidirano poslovanje.pdf—
Napravio sam rezime očekivanog nekonsolidiranog poslovanja po segmentima na godišnjem nivou nakon ukidanja Epimine naknade.

—KORF procjena operativnog poslovanja turizma.pdf—
Pokušao sam procjeniti poslovanje u turizmu (RIVP) na osnovi brojki iz prošle i prve polovice ove godine. Prihodi od prodaje su u prvoj polovici godine porasli oko 11%, na osnovi toga sam uzeo procjenu da će isti porast prihoda biti za cijelu godinu. Isto tako sam procjenio poslovne rashode. Ne tvrdim da će biti baš ovako, to je samo jedna konzervativna i klasična metoda procjene budućih kretanja.

—KORF poslovanje u turizmu.pdf—
Slijedi dobit iz osnovnog poslovanja od oko 73 mil. kn. Procjenjujem da će KORF u novoj Rivieri Adria imati oko 71% vlasništva pa iz osnovnog poslovanja u turizmu slijedi oko 7 kuna po dionici konsolidirano za KORF. Tome treba pridodati kamatne rashode.

—zahtjev.pdf—
Kao što je vidljivo iz prethodnog priloga, vrlo je važna informacija o zaštiti od tečajnih rizika. Danas sam poslao ovaj dopis pismeno i faksom.

Ne primam virtualna prijateljstva osoba pod nadimkom

DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BA KIĆ NENAD 248.320 3,33 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. BILBIJA IGOR 159.609 2,14 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
6. PBZ D.D. 128.138 1,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. CREDO BANKA D.D. 52.420 0,70 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. PBZ D.D. 51.802 0,69 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 34.938 0,47 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
Ukupno: 69,15

+6611 Netko kupuje………

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

izgleda da se čeka okidač, a onda će biti veselo ;))))

Okidač ti je bio neki dan, samo što ga ti od pohlepe i drukanja za nižom cijenom nisi primijetio. Vidjet ćeš sutra što je to "okidač"! Pazi da ti srce ne "okine" od zavisti! [smiley]

—KORF nekonsolidirano poslovanje.pdf—
Napravio sam rezime očekivanog nekonsolidiranog poslovanja po segmentima na godišnjem nivou nakon ukidanja Epimine naknade.

—KORF procjena operativnog poslovanja turizma.pdf—
Pokušao sam procjeniti poslovanje u turizmu (RIVP) na osnovi brojki iz prošle i prve polovice ove godine. Prihodi od prodaje su u prvoj polovici godine porasli oko 11%, na osnovi toga sam uzeo procjenu da će isti porast prihoda biti za cijelu godinu. Isto tako sam procjenio poslovne rashode. Ne tvrdim da će biti baš ovako, to je samo jedna konzervativna i klasična metoda procjene budućih kretanja.

—KORF poslovanje u turizmu.pdf—
Slijedi dobit iz osnovnog poslovanja od oko 73 mil. kn. Procjenjujem da će KORF u novoj Rivieri Adria imati oko 71% vlasništva pa iz osnovnog poslovanja u turizmu slijedi oko 7 kuna po dionici konsolidirano za KORF. Tome treba pridodati kamatne rashode.

—zahtjev.pdf—
Kao što je vidljivo iz prethodnog priloga, vrlo je važna informacija o zaštiti od tečajnih rizika. Danas sam poslao ovaj dopis pismeno i faksom.

pohvala za angažman i otvorenost!
svaka čast!

New Report

Close