Već odavno,laganim korakom prema 40-50 kn.
"Još sam u više nego pristojnom plusu na ovoj dionici pa ne znam da li da se radujem zbog današnjeg živahnog prometa ili zbog pada kao pripreme za novi skok." – Ups, ovo što sam napisao u četvrtak, tek da ne bih "dao gušta" onima koji drukaju za pad KORF-a, u današnjoj situaciji kad se čini da će sutra sve pasti, naravno, više ne važi.
Očito da će špekulanti iskorisiti onu umjetnu paniku u SAD-u pa će pokušati srušiti KORF na niže razine dakle na 60-65 Kn, na tim razinama inteligentan investitor će kupovati, jer ta umjetna panika u svijetu će nestati do sutra, jer čelnici svijeta već dogovaraju strategije svjesni su situacije koje izaziva panika!
Već danas djeluje ECB banka, umiruje Europsko tržište…….
Nadalje okrenimo se rezultatima u KORF ova sezona će biti rekordna a i Bajs je izjavio da je broj turista veći oko 5 posto nego prošle godine a i cijela grupa hotela, apartmana i kampova podigla je cijena svojih usluga, KORF holding ostvariti će odlične rezultate kako sam i ranije rekao ova godina biti će u plusu za 40 milijuna KN minimalno, ovo je prilika za mirovinske fondove da na dnu kupuju dionice KORF…………
BigBoss ma što god ti napisao, korf pada iz dana u dan. Zašto misliš da rast korfa od 300% nije bila špekulacija?
Kada se sve špekulantske dionice uzmu na nižim razinama, sve je puno lakše…………… [lol]
Nije to više onih 50 posto plusa koje sam imao, ali još uvijek je plus. U ovoj situaciji, zasad, odlično. Iako bi bilo još bolje da sam pobrao voće dok je bilo najteže. No, ja ne mislim da je ovo špekulantska dionica. Ajde, čekam jedinice…
podebljao ovu prenapuhanu dionicu
Ne znam koji dioničar voli da gubi, ali stvarno – od 12 posto je pretjerana reakcija, iako su zadovoljni kupci, prodavači kao da nisu svjesni vrijednosti koje ima ovaj holding i što predstoji, ukrupnjavanje poduzeća, smanjivanje troškova i povećanje profitabilnosti……
Ne znam koji dioničar voli da gubi, ali stvarno – od 12 posto je pretjerana reakcija, iako su zadovoljni kupci, prodavači kao da nisu svjesni vrijednosti koje ima ovaj holding i što predstoji, ukrupnjavanje poduzeća, smanjivanje troškova i povećanje profitabilnosti……
Ako imaš keš ti kupuj kad oni prodaju u panici….i uživaj idući tjedan u zaradi ako prodaješ..
Ovdje jednostavno nema baš nikakve zdrave logike na jedan način vrednovati RIVP a na drugi način KORF. Taj sloj između stvarno ništa negativnoga ovdje ne znači. Uvijek gledajte vrijednost i cijenu i to je sva mudrost. Nikakva prognoza kretanja cijena dionica nema smisla niti itko uopće ima potrebe za takvim što. Glavno je da vidiš da je negdje očigledno i uz vrlo "grube procjene" da su se vrijednost i cijena potpuno razišli, tj. da se TK razišlo sa zdravim razumom. To su prilike za racionalne investitore. Takvih stvari ima na našoj ZSE samo ih treba zgrabiti i čvrsto držati – i to se onda zove investiranje.
Slažem se da pogotovo ove padove treba iskoristi za kupovine dionica ali i držanje dionica, tržište će se oporaviti, jer postoji jak interes inozemnog kapitala, pa će i samo vredovanje kapitala koje se nalazi u ovome holdingu to će tek doći do izražaja, kada veći investitori kažu cijena treba da ide gore ići će pogotovo kada bude postojao interes većinskog vlasnika, jer mora i sada voditi računa o cijeni dionice, jer nije baš lijepo kada ima velike padove, rast može dopustiti, ali što će biti to ćemo vidjeti, dionica vrijedi preko 200 Kn, sada cijena što dosta oscilira upravo jer je naše tržište neefikasno ovo se i dešava, ali tko ima strpljenja da čeka na rezultate svoga ulaganja biti će nagrađen!
[/quote]
Inozemni kapital nažalost tek sada neće zaviriti u Hr, neka moja predviđanja o (WV – fau V recesiji rekli bi u automobilskoj indutriji) nekako je sve bliže i bliže!
Tko nije KORF prodao na 90,00 kn stvarno mi nije jasno – da nije vidio po svim indikatorima da je ne samo pregrijan nego se jači dioničari počeli iskrcavat…..koji su ga umjetno održavali na tim razinama
ps Malo pesimizma, cijena KORFA na 58,00 kn je dobra cijena za ova vremena
[embarass]
[/quote]
Jednom dioničaru koji je KORF kupovao i na 50 a branio cijenu na 85 – 90 kn, pa sve do dan danas nebi volio pogledat stanje dionica – gledalicu….
ps Koliko vidim i dalje je na djelu, eto nam KORFA na + 6 %, jao jao
[bye]
ps Koliko vidim i dalje je na djelu, eto nam KORFA na + 6 %, jao jao
[bye]