Eto a kad sam ja o ovom s ugovorom pisao prije kojih mjesec-dva onda su me nazivali drukerom…
cestitke dionicarima KORFa iako vise nisam (barem ne znacajno) medu istima
DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BA KIĆ NENAD 234.572 3,14 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA +400
5. PBZ D.D. 131.349 1,76 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. CREDO BANKA D.D. 51.420 0,69 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 46.167 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 68,45
Evo baš gledam online tisak kako to da nitko nije objavio odličnu vijest da je EPIMA rasklinula s DOM Holdingom, čak ni poslovni online?!!
Evo baš gledam online tisak kako to da nitko nije objavio odličnu vijest da je EPIMA rasklinula s DOM Holdingom, čak ni poslovni online?!!
Jadni, "ne shvaćaju što to znači" 🙂 Misle oni, "ugovor ko ugovor, sklapaju se, razvgavaju, u firmama svaki dan" :rotf: (i u međuvremenu se krcaju, dok im "ne sine" da je to važno ili "zanimljivo", pa objave kao zanimljivost negdje u rubu stranice sitno, par redaka člančić…)
Oho
Georg Eltz imenovan predsjednikom Uprave Dom Holdinga
Nakon uspješnog preuzimanja većinskog paketa u Dom Holdingu početkom ove godine, Valamar grupa d.d. je nastavila konsolidirati poslovne aktivnosti. Riviera Poreč d.d. u konačnoj je fazi pripajanja tvrtki Rabac d.d. i Zlatni Otok d.d. čime nastaje najveća turistička tvrtka u Hrvatskoj koja će poslovati pod imenom Riviera Adria d.d., te u kojoj će Dom Holding i dalje biti većinski dioničar, navodi se u priopćenju.
Na vrhu grupacije također je došlo do nekoliko izmjena u sastavu Uprava. Tako od 1. srpnja 2011. godine Georg Eltz prestaje biti članom uprave Valamar grupe d.d. i preuzima funkciju predsjednika Uprave Dom Holdinga d.d. Za novu članicu Uprave Dom Holdinga imenovana je i Ivana Budin Arhanić, a treći član Uprave ostaje Marko Čižmek.
Dosadašnji predsjednik Uprave Dom Holdinga Vicko Ferić imenovan je članom Uprave Valamar grupe d.d.. U Upravi Valamar grupe d.d. ostaje Franz Lanschützer na funkciji predsjednika i Ivana Budin Arhanić kao članica Uprave.
Ask po 82,5 skriven nalog od 2000 komada
bid po 82 običan nalog, ali ista osoba
[lol]
Oho
Georg Eltz imenovan predsjednikom Uprave Dom Holdinga
A ja baš neki dan pričam kako bi nam na izborima trebao pobijediti netko od malobrojnog preostalog plemstva (apeliram na takve da se kandidiraju!), da napokon budemo sigurni da će nam političari biti čestiti i časni ljudi.
No dobro, i ovo je nešto. Nije predsjednik Vlade, ali je barem predsjednik uprave najveće turističke kompanije jedan plemić, od kojega se ne očekuje ništa drugo nego da se u skladu sa tom reputacijom i ponaša. Danas smo doduše svi ravnopravni, pučani i plemići rukom pod ruku, međutim kod nas se očito ne ponašaju svi u skladu sa tom novostečnom "slobodom" i društvenim položajem. A plemenstvo je ono od kojeg se slijedom povijesnog nasljeđa očekuje da se u toj "ravnopravnosti" ne izjednači sa pučanima u ovim našim balkanskim običajima, nego svojim primjerom pokaže kako i na koji način danas trebamo svi biti ravnopravni – ne sada da smo "svi pučani", nego da smo sada "svi plemeniti", eto kao npr. u jednoj Švicarskoj gdje se svi ponašaju tako, odgovorno, pošteno i ponosno na svoja djela/ponašanje.
U vlasničkoj strukturi ovdje i tako ima puno Vukovaraca (!), pa nadajmo se da će sada i Grof i puk rukom pod ruku prema boljoj budućnosti – svima nam lijepoj i plemenitoj!
Samo da nam Neno ne postane Matija Gubec [smiley]
Ask po 82,5 skriven nalog od 2000 komada
bid po 82 običan nalog, ali ista osoba
[lol]
Ti svuda oko sebe vidis skrivene naloge, i "osobe" na kojoj god temi da te citam… mozda da malo odes na more odmoriti od gledalice cisto dobronamjeran savjet?
Samo da nam Neno ne postane Matija Gubec [smiley]
… ili: http://youtu.be/ifsfrjx-1iI (postoji i kulturan svijet gdje se ljudi ponašaju u skladu sa sa naslovom koji nose, a poštovanje se iskazuje onima najboljima, nadam se da RH ide u tom smijeru – malo optimizma! 🙂
Uostalom, Nijemci/Austrijanci su pošteni ljudi, izuzeov ono davno što su izvršili onaj strašni genocid kojim su zauvijek promijenili sudbinu hrvatske nacije (kad su potamanili naše Zrinske i Frankopane…).
Ja sam optimist, vjerujem u dobrotu ljudi, i u tržište kao najveći Božji dar koji nam služi da se održi princp da dobro uvijek pobjeđuje.
Stoga dugoročno gledano svim ljudima se najviše isplati biti pošten, tj. ovdje kao i svuda poštenje je ono koje na kraju pobjeđuje. Zar već i ovo razvrganje ugovora nije ogromni korak prema pobjedi pravde?
Sve loše je neodrživo, to s vremenom pada, a dobro pobjeđuje. Kako to svi ljudi ne vide, nije mi jasno. Da to vidite bili biste optimističniji.
P.S. Evo vam jedna vesela turistička, od jednog viteza: http://youtu.be/EB86UzewPdo 😛