KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa probilo je jučer na 79,92kn.
Moja očekivanja su za period do recimo 28.06., znači za nekih 5 radnih dana.

Evo nas na 76, a tek je ponedjeljak. 😉

Pa?

E pa vidite da ponekad nije loše malo pogledati, šta bi se moglo zaključiti iz TA.Ako svi i ne stignemo uvijek pratiti,ili ne znamo pročitati šta nam kazuje TA,nisu na odmet upozorenja kakovo nam je poslao gospodin(l). Ovakova u biti jednostavna ali pravilna poruka,ne smije biti poticaj na prodaju ili kupnju,već na vlastitu analizu. Naravno da TA u uvjetima niske likvidnosti gubi na vrijednosti.Osobno se pri odabiru vrijednostnica ravnam u prvom redu po fundamentima,što upravo na ZSE olakoršava nekolicina forumaša načelu sa gospodinom XY. Takovih analiza i pronicljivih zaključaka nečete lako naći, a ako ih i nadjete,skupo ćete ih platiti.

Koja zbrka! Ne kužim poantu, možda sam glup 🙁

Je li u Istri oblačno? [lol]

Jednom će možda ti razni "analitičari gospodarskih trendova" u dalekoj nam budućnosti (obzirom da će ljetni turizam uvijek ostati dijelom "kupališni") na temelju vremenske prognoze moći prognozirati i kretanja turističkog prometa, projicirate zarade turističkih kompanija za određene mjesece/kvartale, utjecaj na BDP… onako kao u Americi što sa svime time statistički tako u mikro detalje idu.
Možda će čak i iz satelita nešto gledati/brojati (turiste, kako se ponašaju, koliko troše?) onako kao što se snimaju usjevi i procjenjuje koliki će biti prinosi lokalno, u svijetu, pa uspoređuje sa stanjima zalika i projekcijama potražnje i tako stvara osnovu za špekuliranja na robnim tržištima i sl.

Uglavnom, ovdje za sada još ne možemo ništa predviđati, nitko ne zna koliko turista ima i što rade i koliko troše, čak niti sada a pogotovo oni u budućnosti mjesec-dva (nemamo kristalnu kuglu), ali prilično su dobre šanse (na temelju čak i prognoze, pa i onih stvari u svijetu i svega ostaloga…) da bi sezona mogla biti super!! 😉

Da nam je tržište “gotovo efikasno”, mogli bismo misliti da je možda vrijeme za kupnju nakon "pullback"-a, ali ovako kada od efikasnosti niti e,… meni se čini da vrijeme za kupnju nikada niti nije prestalo biti, samo se ekstremiziralo 😛

Na BIDU od 71 Kunu imamo 8000 komada ( vidljivo 800 ), a do njega još 6000 komada ili ukupno 14.000 komada.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BAKIĆ NENAD 234.172 3,14 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA ++1014
5. PBZ D.D. 131.349 1,76 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. CREDO BANKA D.D. 51.420 0,69 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 46.167 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 68,45

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Zašto čovjeku jedinicu !??

Pa-pa EPIMA 🙂

http://zse.hr/default.aspx?id=36367

Pa-pa EPIMA 🙂

http://zse.hr/default.aspx?id=36367

Još jedan (između svega ostaloga, očitoga, “bilančnog”)… što se tiče poslovanja: “turnaround”! 🙂 Ovaj pojam postaje sve češća stvar kod nas. Tako je to kada se dođe do dna, sve nam je u državi na dnu, jedino što sada postoji kao mogućnost je: "bolje". A turizam i pogotovo ova firma koja ima njegov najveći i jedan od boljih dijelova, pogotovo može samo na bolje. Ne možemo nikada precizno znati baš kratkoročne rezultate poslovanja, ali ono što možemo biti ovdje sigurni: “dugoročno, budućnost, ima osnovu za biti sjajnom, osnovu bolju nego ikada prije !” – a dioncie su kupovanje budućnosti!

hvala bogu vise.
godisnje 26-30 mil kuna, ovisno o prodaji mislim.

to van je utjecaj na vrijednsot dionice ako se samo gasi ugovor bez novoga oko 20-25 kuna po dionici (recimo 5-7X EBITDA) iako je i veci realno..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

al vidim da se netko silno želi iskrcat

New Report

Close