hm, prodaja (35.000 komada) je 4x veća od kupnje (8.000 komada), ne miriši na dobro [embarass]
hm, prodaja (35.000 komada) je 4x veća od kupnje (8.000 komada), ne miriši na dobro [embarass]
Moš mislit. S druge strane, prijatelj mog prijatelja mi reče kako su fond manageri danas (i zadnjih tjedana) prilično zaposleni – prekrcavaju dionice fondova svojim tetkama…
ma ima prodaje, ali na kojim razinama…
nema baš previše lupanja po bidu, znači da će se morati počet skidati s aska, moglo bi živnut danas pred kraj dana, lov na startne pozicije za sutra!?
malo su me zaje…
eto spustila se prodaja, sad je red da kupci odgovore, neki dan se čistilo do 92 bez problema a sad imaju do 90 ponude koliko hoćeš, samo dali se ima cash-a???
Izgleda da ste (smo) navučeni na Korf. Odjednom svi utihnuli,nema više korf vrijedi bar 300kuna al i recimo 250 je realno,neće stati do 150 itd. Uh kako mi fale takvi postovi. Inače ne kupujem na preporuku ali ovdje nisam mogao odoljeti [embarass].
Kupio sam i punici,i ljubavnici i susjedu sam savjetovao kupnju. Kaj bu sad bilo? [embarass]
Meni ne fale uopće 😀 . Tu je utihnulo čim je pao promet i počelo se klizit prema dolje , sad se valjda čeka da još malo sklizne pa da se opet navali na kupnju. Kratkoročno je ovdje i nesreća što veliki broj imatelja ove dionice ima i adpl te se nada kupovini na dražbi ili dokupu na burzi dok adpl pada pa je korf ostao na kratko izvan fokusa.
Ali ne brinite kolega, čim padne dovoljno opet će se vratiti zanimanje i ovdje… Znate već kako to ide malo gore malo dolje, u krugovima….
sada izlaze nesigurni i pravi špekulanti. Dolazi nam sve više dobrih vijesti, a ova sezona može biti rekordna. A još kad uđemo u EU i shengenski prostor, turizam nam skače za bar još 10 do 20%
Od sutra lete purani na zse pa će valjda uvuči u kolo i ovu kljusetinu [lol] . Ljepo su se krcali ovih dana po sniženim cijenama. Naravno,ne laje pas zbog sela….. [lol]
sada izlaze nesigurni i pravi špekulanti. Dolazi nam sve više dobrih vijesti, a ova sezona može biti rekordna. A još kad uđemo u EU i shengenski prostor, turizam nam skače za bar još 10 do 20%
Turizam i izvoznici pretpostavljam da su jedini (pored i onih što još i sitno nešto ušićare kroz te razne fondove i sl. "poticaje") koji će već i kratkoročno ulaskom u EU imati neposrednu korist.
Ostali će imati svatko svoje manje ili veće problemčiće u kratkom roku, ali sve to, cijeli taj ulazak na razini države, dugoročno bi nam trebao koristiti tako da se kratkoročne poteškoće treba kvalitetno preživjeti i pretovoriti u dugoročni uspjeh.
Ovdje su pak “poteškoće” stvar na koju smo do sada bili naviknuli, i stvar prošlosti! Turizam i izvoz pak već odmah može u niski start, i idemo: jedaaan, dvaaa, … !! 😉
Od sutra lete purani na zse pa će valjda uvuči u kolo i ovu kljusetinu [lol] . Ljepo su se krcali ovih dana po sniženim cijenama. Naravno,ne laje pas zbog sela….. [lol]
ovaj puran narastao je 100% u kratko vrijeme, sad je red na druge dionice [thumbsup]
Kratkoročno je ovdje i nesreća što veliki broj imatelja ove dionice ima i adpl te se nada kupovini na dražbi ili dokupu na burzi dok adpl pada pa je korf ostao na kratko izvan fokusa.
Upravo ovo…I ja sam zamjenio dio KORFa za ADPL jer je to jednostavno predobra prilika za propustit…ako prode prode, ako ne steta…..Nema strahaza KORF ali jednostavno nijedna dionica nemoze non stop rasti svaki dan..Na razinama od 60 je bila skoro mjesec dana a onda eksplozija….u investiranju se treba biti strpljiv
kažu mi ljudi iz dubrovnika da je za sada slabo turista tamo..