Nemam blage veze sto ce bit no situacija me jako podsjeca na onu kad je KORF bio na 60kn….zapravo je nevjerojatno slicno, dao Bog da se ponovi barem priblizno sto se tada dogodilo..
možda se cijena spušta prema 80 kn da se tamo obavi prekrcaj onih 700.000 komada koji su se jučer na kratko pokazali??
DOM HOLDING D.D./REDOVNA KORF-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. VALAMAR GRUPA D.D. 2.903.776 38,89 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. EPIMA D.O.O. 1.131.615 15,15 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. DOM HOLDING D.D. (1/1) 360.172 4,82 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. BA KIĆ NENAD 212.791 2,85 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
5. PBZ D.D. 131.349 1,76 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
6. VOLKSBANK D.D. 109.513 1,47 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 92.671 1,24 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. CREDO BANKA D.D. 60.625 0,81 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. BILBIJA IGOR 50.096 0,67 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PBZ D.D. 46.271 0,62 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 68,28
+1000
Ukoliko se ne pojavi neki jači kupac moglo bi biti svega, ono što vidim mnogi bi iz TOPA 10 rado izašli na ovim cijenama!
[cry]
Ukoliko se ne pojavi neki jači kupac moglo bi biti svega, ono što vidim mnogi bi iz TOPA 10 rado izašli na ovim cijenama!
[cry]
[lol] [lol] …probaj smisliti nešto originalnije [pray]
Ne pratim baš KORF, pa bi molio da mi netko od vas ovdje reče, dali se mijenjala količina ovog skrbničkog računa CREDO banke u zadnjem periodu rasta!?
Ne pratim baš KORF, pa bi molio da mi netko od vas ovdje reče, dali se mijenjala količina ovog skrbničkog računa CREDO banke u zadnjem periodu rasta!?
prije 10tak dana se smanjio za 10000komada , a racun 4tog se povecao za 13 000….Moja pretpostavka je da je taj CREDO skrbnicki od dionica kupljenih na margin prosle godine od strane 4tog
prije 10tak dana se smanjio za 10000komada , a racun 4tog se povecao za 13 000….Moja pretpostavka je da je taj CREDO skrbnicki od dionica kupljenih na margin prosle godine od strane 4tog
[/quote]
Hvala, to sam i ja pretpostavljao, zato sam i pitao!
Treba imati i strpljenja. Ne može samo gore i gore.
Ako malo i padne nije to ništa.
Do kraja godine mi smo daleko odovuda.
U investiranju je strpljenje najvažnije. Neki dan sam rekao kakav mi je u zadnja 3 mjeseca postao značaj ove dionice u portfelju, i ono što mi je sada glavno znam da je strpljenje. Vrijednost se ne može otključati preko noći, kada krene baš tako "iz bunara", daleko je vrh. Na burzi rijeko stvari idu pravocrtno, nego gore-dolje-gore-dolje… ali sa ukupnim rezultatom koji mora biti dugoročno u skladu sa vriejdnošću.