LJepo se polagano istovara po bidu
Nalozi se nakupe i bummmmmm
E još nešta ,ja drukam ,pa normalno za rast,ali ti si mi danas došao ko naručen,jer evo dobri ljudi te poslušali pa nisam morao po asku.Hvala.100 od mene.
LJepo se polagano istovara po bidu
Nalozi se nakupe i bummmmmm
A moj kolega sada sljedi utovar, ima puno interesenata za ulaz
Kupnje:
Cijena Količina
89,98 68
89,53 1200
89,50 1114
89,40 1000
89,27 255
89,25 111
89,00 1000
88,50 1400
88,40 50
88,30 15
Ne znam jel ste primjetili, ali netko je na ask stavio 70000(0) komada, samo na sekundu, na 91,xx kuna.
da, sedamsto tisuća komada, vjerovatno Epima.
Zanimljivo…koji bi bio cilj tog pokazivanja? …
Inače 2013 istiće ugovor između VALMARA i EPIME i nemože se više produžiti a time automatski i valmar gubi večinu u KORFu
Kolega to je bila greška u sistemu
Ne znam jel ste primjetili, ali netko je na ask stavio 70000(0) komada, samo na sekundu, na 91,xx kuna.
Kolega to je bila greška u sistemu, pa nitko to nebi izložio na burzi kakve vi sve gluposti ovdje nećete napisat.
Kolega to je bila greška u sistemu
Kolega to je bila greška u sistemu, pa nitko to nebi izložio na burzi kakve vi sve gluposti ovdje nećete napisat.
[/quote]
Kolega Gekko, ajde malo ohladite živčeke. Samo sam napisao što sam vidio. Bila greška u sistemu (u što čisto sumnjam) ili ne, nalog se pojavio, na malo više od sekundu, evo i Kliring i Peyo potvrđuju.
ps. nisam dioničar, samo pratim
I ja sam vidio nalog od 700 tisuca komada koji se kasnije pretvorio u nalog od 700 komada. Sumnjam da je greska u sisteu, prije da je broker Epime slucajno utipkao tri nule vise. Vidit cemo sutra iz skdd da li je Epima prodala tih 700 komada na kraju.
Razmjerno snažan rast turističkih dolazaka i noćenja u travnju
6.6.2011 10:45:00 | Autor/Izvor RBA analitičari
Nakon podbačaja u prvom tromjesečju ove godine (pad broja dolazaka za 0,6% i noćenja turista za 9% godišnje), travanj je donio razmjerno snažan rast fizičkih pokazatelja u turizmu. Prema podacima Državnog zavoda za statistiku, Hrvatsku je u spomenutom mjesecu posjetilo 22% više turista nego u travnju prošle godine, dok je broj noćenja porastao za 25,1% godišnje. Dobrom rezultatu vjerojatno su pridonijeli Uskršnji blagdani krajem mjeseca (za razliku od prošle godine kada su bili na samom početku travnja). Rastu dolazaka i noćenja pridonijeli su i domaći i strani turisti, no doprinos stranih turista znatno je veći. Domaći turisti ostvarili su 2,1% više dolazaka nego u travnju 2010. godine, a inozemni 28,3 posto.
Nadalje, broj noćenja domaćih turista porastao je za 5,2% godišnje, a inozemnih za 30,1% godišnje. Takva kretanja su očekivana s obzirom da se zemlje iz kojih dolazi najveći broj turista (Njemačka, Austrija) uspješno oporavljaju od gospodarske krize, dok isto ne vrijedi i za domaće gospodarstvo. Posljedično, udio inozemnih turista u ukupnom broju već je premašio 83%, a u narednim mjesecima nastavit će se povećavati te će u središnjem dijelu sezone vjerojatno premašiti 90 posto. Rast dolazaka i noćenja turista u travnju vjerojatno se odrazio i na trgovinu na malo koja je, prema prvim podacima, u travnju realno porasla za 3,7% godišnje.
U mjesecima pred nama očekujemo intenzivniji rast dolazaka i noćenja turista. Kao i u prošloj godini u kojoj je zabilježen razmjerno snažan rast fizičkih pokazatelja u turizmu, slične trendove, odnosno rast broja dolazaka i noćenja očekujemo i u ovoj godine. Međutim, za razliku od 2010. kada rast fizičkih pokazatelja nije pratio i rast prihoda od turizma, u ovoj godini i u tom segmentu očekujemo povoljnije rezultate i rast od oko 4% godišnje. To će se zasigurno pozitivno odraziti na tekući račun bilance plaćanja.
Zanimljivo…koji bi bio cilj tog pokazivanja? …
Inače 2013 istiće ugovor između VALMARA i EPIME i nemože se više produžiti a time automatski i valmar gubi večinu u KORFu
[lol] [lol] [lol]
Kolega, držiti se onoga što znate, na valjati ovakve gluposti….
Kolega, držiti se onoga što znate, na valjati ovakve gluposti….
Sorry ak sam nekaj krivo pokopčao slobodno me ispravite, ljudi smo učimo ne?
Evo kako sam ja to shvatio:Dakle ugovor VALMARA i EPIME o upravljanju sklopljen je 2003. godine na rok od 5godina, s mogučnošću produžetka na još 5 godina (dakle do 2013 godine) ..Kada taj ugovor istekne za produžetak ugovora potrebo je 75% glasova na glavnoj skupštini..VALMAR s EPIMOM (koja je u valmarovom vlasništvu) trenutno ima oko 54% ili 56% kad se izuzmu trezorske neznam točnu brojku na pamet a neda mi se tražit…Dakle njima treba još 20% glasova za obnovit taj ugovor od toga je XY najveci sa 4%+ udjela,te jako puno malih koji ce sljediti odluku XY ili niti nece doci na skupstinu i osovbno smatram da ce 75% dobit jako tesko…Da istina VALMARu ostaje zbog vlasnistva nad EPIMOM vecina u KORFu tu sam fulao bio no ugovor o upravljanju se ukida osim ako ne bude ponovno izglasan..
Eto ja sam to tako shvatio, ako je krivo slobodno me ispravite jako rado cu nauciti nesto novo.
lp, Hao