KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Možda će se jednog dana u lijepo dalekoj budućnosti na godišnji ići 42 dana godišnje? 😀
http://danas.net.hr/novac/page/2011/06/02/0913006.html

Recimo 6 puta po 7 dana? Pa obzirom kako je Istra blizu, a biti će još bliža poboljšanjem veza (npr. avionskih, ili dovođenja neke futurističke brze željeznice kojom će se ići pješice ili automobilom), možda će se u buduće iz ne samo Slovenije i Austrije, nego i Njemačke, pa i malecke Švicarske, te daleke Nizozemske, pa i drugih zemalja, "pod normalno" dolaziti na godišnji u Istru i po 6 puta godišnje po 6-7 dana?? 😀

Nakon procesa pripajanja, Riviera Adria bit će vlasnik 17 hotela, 8 turističkih naselja i 7 kampova, što s pribrojenim kapacitetima Dubrovnik-Babin kuka čini 17 posto ukupnih kategoriziranih smještajnih jedinica u RH u hotelima, turističkim naseljima i kampovima.Riviera Adria zapošljavat će 2.500 radnika u sezoni, od kojih 40 posto stalno zaposlenih.

Ljudi 17 % ukupnih kategoriziranih smještaja, znate kaj je to 🙂

Konsolidirani prihod s Dubrovnik-Babin kukom iznosio je 820 milijuna kuna.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

KORF+2 mjeseca+30 posto jača sezona+nastojanje Valamara za sto posto vlasništva+dan završetka pregovora sa EU+Mogući ulaz stranih investitora…………………=cca 300 kuna
Šta velite na jednadžbu?Uvijek sam imao 5 iz matematike.

Pa po meni vrijedi toliko sam je pitanje kad bu došlo na te razine, ovo sada je još uvijek nisko nakon ovih pripajanja 🙂

KORF+2 mjeseca+30 posto jača sezona+nastojanje Valamara za sto posto vlasništva+dan završetka pregovora sa EU+Mogući ulaz stranih investitora…………………=cca 300 kuna
Šta velite na jednadžbu?Uvijek sam imao 5 iz matematike.

Predmet: preforsirana matematika s ciljem ostvarenja barem dodatnih 30%.
To ja velim.

Napiši isti post na kraju ljeta,može?A ja ću kupovati i dalje.Čujemo se 1.9.2011.

peyo

Totalno su smiješni ovi kaj su izašli i sad se nerviraju na forumu i pišu gluposti jer nemogu podnjet da su prerano izašli. Pa kolege ja sam izašal isto prerano ali sam shvatio kamo ide ovaj vlak pa sam se ponovo ukrcal.

Kolega krt,120 posto je već u džepu,pa mi je sad 30 % sića-oprosti na bahatosti,ali tako je.Govorim o realnoj cijeni KORFA na tržištu,a ona je daleko preko 300.Ali pošto smo u hurcu u kakvom jesmo mislim da je 200 sasvim dovoljno.Prošli tjedan se trejdalo na Ingri,a sljedeće gdje se može dobro zaraditi su Korf i………znate ko.I sam sam oslobodio lijep dio kapitala,pa sutra čekam na bidu,a možda i po asku.Ovisi o volji naroda kako će se držati.Prošli početak tjedna neočekivan broj dionica,a poslije ni za lijek.A pričekajmo sutra.Vi ste vjerojatno izašli,ali ovo ide dalje prema mojim cijenama,tako da nije još kasno uskočiti u vlak.Korf ide jako visoko,a razlozi su konkretni,šta se tiče same sezone nadolazeće,ali da li možda još neko osim Valamara želi dio kolača,neko puno jači od njih………….saznat ćemo uskoro.Ljudi sretno svima i bidu i asku.

peyo

Kolega krt,120 posto je već u džepu,

kako je to moguće kad se dobro sjećam da si u KORF ušao iznad 60 kn, a onda ga u panici prodao, pa opet kupovao na 75-80 kn. čak i da si cijelo vrijeme ostao unutra od 60 kn (što nisi), bio bi tek na +50%, a nikako na +120%… ne znam čemu izmišljanje [yawn]

Kolega krt,120 posto je već u džepu,

kako je to moguće kad se dobro sjećam da si u KORF ušao iznad 60 kn, a onda ga u panici prodao, pa opet kupovao na 75-80 kn. čak i da si cijelo vrijeme ostao unutra od 60 kn (što nisi), bio bi tek na +50%, a nikako na +120%… ne znam čemu izmišljanje [yawn]
[/quote]

Pa i Sloba je u najboljim danima znao dobivati 115% glasova u Čačku…

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

Pa da li vi svi uvijek govorite ustinu?????????????????????????????????????????????U ljubavi i na burzi sve je dozvoljeno..

peyo

Danas se zatvara poglavlje ribarstvo, polako i sigurno u EU.

peyo ti si usao na 63, izasao na 60 , pa si usao opet na 83kn, izasao oko 92 i sada si usao neki dan opet kad je cjena pala do 86kn…cim cjena ode na 100 opet ces izaci…

A kako to znam? Pa to zna bilo tko tko prati ovu temu jer se tocno vidi kad udes po tom sto pises svake 2minute i drukas nemilosrdno, a nakon sto izades nema te za cut ni vidit….

Za vikend je bilo sugavo vrjeme pa sam uzeo malo vremena uzeo sve dostupne FIe od KORFa, kalkulator, olovku, papir i pretplatu te Google i napravio si ljepu analizu KORFa koju sam planirao iznjet i ovdje medjutim citajuci postove peye i Gekka (koji je prije 2 stranice druko na pad, a sad druka na rast) totalno sam izgubio volju za tim..Tko je pametan ( a ima dosta takvih na temi samo tu ne pisu) ionako si je sam napravio takvu analizu tako da nema smisla stavljati informacije drukerima..Ukratko za KORF se stvari razvijaju itekako dobro, u 2Q bit ce opet gubitak no dosta manji od proslogodisnjih 11mil, moja procjena oko 7milijuna kn ( ako nebude nepredvidenih troskova ili prihoda).Godisnji izvjestaj bi isto tako trebao biti u minusu ali znatno manjem ..Pravi rezultati ovoga sto e desava danas vidjet ce se u FIu za 2012godinu..uglavnoms ve se odvija prema "planu i programu" na ovoj dionici

Eto napokon je malo suncano pa odo van, a vi nastavite drukati.

...

New Report

Close