KORF (Dom Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KORF (Dom Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lIJEPO ,ČISTO,ELEGANTNO,SKORO NEPRIMJETNO KUPLJENJE.bRAVO.

peyo

Odlične ocjene,znači čoja u ponedjeljak.Sretno mudraci ajmo tulumariti………………….

peyo

Mislim da je u ponedjeljak vrijeme za jednu lijepu pozitivnu blokadu i prvi prelazak preko 100.Živi bili pa vidjeli.Znaju to i u Valamaru,zna i onaj čije ime ne izgovaramo,a znamo i svi mi kojiulazimo u najjaču turističku sezonu os stvaranja naše lijepe Hrvatske.

Takve vas volim, i sviđa mi se ovo sa blokadom, već je dugo ni bilo 🙂

Neko se danas dobro nakrcal, pred kraj je sam jel kaj god se postravilo na prodaju, to obečava.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Šta je ,pa jel niko ne vjerfuje u ono šta je najjače u HRVATSKOJ-TURIZAM????????????????

naravno da vjeruju, zato je cijena u kratko vrijeme narasla 100%, sa 45 kn na 90 kn
[/quote]

bilo bi zgodno da uvijek i stavka dobit nakon poreza prati vasu konstataciju da je turizam najjaca grana.

Šta je ,pa jel niko ne vjerfuje u ono šta je najjače u HRVATSKOJ-TURIZAM????????????????

naravno da vjeruju, zato je cijena u kratko vrijeme narasla 100%, sa 45 kn na 90 kn
[/quote]

bilo bi zgodno da uvijek i stavka dobit nakon poreza prati vasu konstataciju da je turizam najjaca grana.
[/quote]
Turizam nije najjača grana, ali ima šansu to u neku ruku postati, a ova firma prvi vrhu te grane. Ulaže se u budućnost a ne sadašnjanost, pri čemu, naravno sadašnjost puno govori o toj budućnost tj. nemamo kristalnu kuglu da je vidimo direktno nego je gledamo preko onoga što se može zaključiti iz sadašnjosti.

Naša ZSE i ova dionica pogotovo!, sasvim se lijepo drže u ova čini se mrvicu "turbulentnija" vremena što u svijetu kao da nastupaju ovih dana (dugoročno: irelevantno).

Panični trejderi nisu uspjeli srušiti cijene što je samo dodatni dokaz da i naši ljudi počinju shvaćati gdje je sigurnost, gdje se očekuje dobra budućnost, i možda počinju gledati fundamente onako kako bi ih trebalo gledati.

Ova dionica u mom portfelju čini se da iznenada više i nije ona najpodcjenjenija, ali je u lijepoj zlatnoj sredini! Praktički sve moje dionice su se u zadnje vrijeme nekako približile, sad gotovo sve držim da je cca. 50 % ispod intrinzične vrijednosti (do nedavno su se dosta razilazile) dok tržište kao cjelinu držim 30-ak % podcijenjeno (dakle pomalo oholo još uvijek držim svoj portfelj boljim od tržišnog/indeksa).

To znači da ja mislim da naš CROBEX ima mjesta unatoč svemu, i kroz "ljetnu letargiju" ako treba, još dosta rasti, a dionice koje držim uključivo i ovu imaju i veći potencijal od tržišta.

Mali mi je problem jedino to što mi je portfelj skoro skroz u dionicama, i trebam si do jesni na kratko još mrvicu mrvicu keša posuditi a sve mi je sada tako jednako… da je mi mučno odlučiti gdje tu mrvicu prodati. Ako je odluka ovdje (ali ne moram vas o tome izvjestiti jer nisam tu toliko pisao kao na Dukatu i Adrisu pa da osjećam potrebnim objavljivati svaku transakciju), to ne znači da mislim da mi je dionica manje podicijenjena od neke druge (tu negdje su mi sve sad), nego jednostavno je stvar "portfeljnog pristupa". Bolje podrezati onu koja je najveća, ako ih sve vrednujem slično (jer se povećava diverzifikacija).

Istina je da su jako puno investirali i cijena iz 2007 nije više ni blizu te razine, ne želim ništa sugerirat ali ova tvrtka drži 10% hrvatskog turizr će svi izbjegavatma a svi znamo kakva nas sezona čeka je daleke destinacije zbog rata ili bakterija.

[u]If you need a friend, get a dog. [/u]

Kosor: Budućnost su nam poljoprivreda i turizam
Objavljeno: 2.6.2011
ZAGREB – Vjerujem da će za 20 godina hrvatsko gospodarstvo biti snažno i da će poljoprivreda i turizam biti glavni brendovi prema kojima će Hrvatska biti prepoznatljiva u svijetu, naglasila je jučer predsjednica Vlade Jadranka Kosor, otvarajući konferenciju poslovnih ljudi o tome što Hrvatsku i njezino gospodarstvo očekuje 2031. godine, koju je organizirao Business.hr.
Premijerka je naglasila kako Vlada upravo razmatra dodatne uštede u državnom proračunu i racionalizaciju potrošnje, a zadovoljno je komentirala i najnovije, ohrabrujuće podatke o rastu industrijske proizvodnje u travnju, o rastu izvoza i najavama bolje turističke sezone. Te podatke pozdravila je i potpredsjednica Agrokora Ljerka Puljić, tvrdeći da i trendovi unutar te kompanije početkom ove godine pokazuju da se gospodarstvo u zemlji oporavlja.
– U prva četiri mjeseca događa se obrat, tvrdi Puljić. Ona vjeruje da Agrokor može signalizirati početak oporavka zato što je, kaže, među prvima osjetio i dolazak recesije prije nekoliko godina, čim su potrošači počeli mijenjati ponašanje. Međutim, Puljić smatra da Hrvatska mora ubrzati rast gospodarstva na stopu od 3,5 do 4 posto godišnje, jer joj je rast od 2 posto nedovoljan da bi dostigla prosjek EU.
B.Podgornik

http://www.glas-slavonije.hr/vijest.asp?rub=1&ID_VIJESTI=141866

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

A što ta kokoš zna?

Bio danas nekim poslićem u novoj zgradi Riviere d.d. Poreč. Izgleda poticajno…
Ni turista u Poreču, čini mi se, ne manjka. Još da se ne raskopava glavna cesta u lipnju…

"Ne brojite novac dok još sjedite za stolom."-profesionalni kockar

Bio danas nekim poslićem u novoj zgradi Riviere d.d. Poreč. Izgleda poticajno…
Ni turista u Poreču, čini mi se, ne manjka. Još da se ne raskopava glavna cesta u lipnju…

A šta ćeš, to je kod nas pod obavezno. Na Krku su isto prije 10-ak dana počeli raskopavat magistralu od skretanja za aerodrom pa do ulaza u Omišalj, danas bio kolaps, turisti dolaze a kolona od Omišlja sve preko mosta do naplatnih kućica… To ti je naš welcome to croatia, imali su cijelu zimu da to odrade a oni se sjete krenut u radove 20.05.
A najgore je da se ništa pametno ne radi,cesta je na tom dijelu bila sasvim ok, čisto pranje love (gpp mikić), proširit će se cesta za punih pola metra.

ma kakav cash-r-a, 100% in

A što ta kokoš zna?

[thumbsup] [lol]

KORF+2 mjeseca+30 posto jača sezona+nastojanje Valamara za sto posto vlasništva+dan završetka pregovora sa EU+Mogući ulaz stranih investitora…………………=cca 300 kuna
Šta velite na jednadžbu?Uvijek sam imao 5 iz matematike.

peyo

New Report

Close